Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2010 model alan var mı? Rölantide stop etme sorunu varsa bence onu çözsünler..
    Giden geleni aratır demişler Ben 2005 model ybr'mi mumla arıyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Ararsın tabi..Değişelim gel..Mumla aramana gerek yok...
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Ararsın tabi..Değişelim gel..Mumla aramana gerek yok...
    Üste 1750'lira ver yarın 2009 model ybr'em sende

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı ferotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üste 1750'lira ver yarın 2009 model ybr'em sende
    2009 ybr

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Ferhatcım benim ki super bugün çıktım..gezmeye 2 milyar verdiler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

Sen ağla..2009 YBR yi beğenmiyon..
    Stop etme sorunu mu var...Rölantiyi 1300 yap...

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    He valla.. Sonu yok bu işlerin...2010 model alan var mı? Rölantide stop etme sorunu varsa bence onu çözsünler..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------

Paşalar, şimdi ön tubless yapılıyor..Sadece sibob değecek..tamam..
    Ben yapıverem be yahuu..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------

cbf lerde stop etme sorunu yoktur herhalde..?

Bu topik çok hareketli değil...?
    Metal kısımları neyle parlatıyorsunuz...? Bari buna cevap verin... Bi daha ki sefere kız adı seçecem nickimi bak o zaman..sen gör...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------

Sziden öğrendim derim bende.. Bu şarkıyı ybr cilere gönderiyorum...Hadi paşalar...dansa..
    abi kanin kayniyor maaşallahgel seninle yaşları degişelim..ben 20 yasındayim memnum degilimbenim yasıma gelmek istermisin?
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Sedatcım,
    Yapma.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Ferhatcım benim ki super bugün çıktım..gezmeye 2 milyar verdiler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

Sen ağla..2009 YBR yi beğenmiyon..
    Stop etme sorunu mu var...Rölantiyi 1300 yap...
    Beğenmez olurmuyum hiç lafın gelişi şeettiydim ben

Abi benim ybr haftada 1 kere yapıyo yapmıyor stop etme işini O'da normal..Geçen tüm bakımlarını yaptım gaz halatı,debriyaj halatını yağladım,zinciri temizleyip yağladım,karbüratörün pis suyunu aldım rolantiyi yükselttim,buji gözden geçirdim,hava filitresi değişti daha ne yapam valla saat gibi maşşallah

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc

sedat seyret mutlaka ama...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 ----------

Alıntı ferotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beğenmez olurmuyum hiç lafın gelişi şeettiydim ben

Abi benim ybr haftada 1 kere yapıyo yapmıyor stop etme işini O'da normal..Geçen tüm bakımlarını yaptım gaz halatı,debriyaj halatını yağladım,zinciri temizleyip yağladım,karbüratörün pis suyunu aldım rolantiyi yükselttim,buji gözden geçirdim,hava filitresi değişti daha ne yapam valla saat gibi maşşallah
    Canım kardeşim şunları banada anlat....Ne yağ kullandın...msn ye gel..

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Ybr en büyük kac ebatlarında lastik takılır ?
    HONDA

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Değişik bi soru gerçekten....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------

Büyük lastik mi takacan..Ben arabadan örnekle gerek yok yapma etme...

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla zorlasanız 130 luk takılırmı arkadaslar hadi 110 falan oluyordaben 15 bin km kadar 100lük lastik kullanmiştim..şu an orjinal ebat kullaniyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Bu 90/90 da 100 takılsa nasıl olur ki.

HONDA

Motosikleti
    parayı bulursam bir gün olacak ;)
    Alıntı jawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ateşleme olduğuna göre ne aküde, ne bujide, ne bobinde ve kablosunda, ne de kontakta sorun yok demektir.Benzin ve hava karışımının (ki buna karbürasyon diyoruz) ateşlememesinin tek nedeni vardır karışımdan birinin eksik olması.Hava filtresi iyice kirlenmiş/ tıkanmış olabilir.Aynı şekilde benzin filtresi de tıkanmış, yada kirli/kalitesiz benzin olabilir.Zaten kendin de tahmin etmişsin, muhtemelen doğru tahmin:

Karbüratör ile depo arasındaki hortumu söküp benzin gelip gelmediğine bakabilirsin.Karbüratörün altındaki tahliye vidasını gevşeterek buradaki birikmiş olası su ve pislikleri tahliye edebilirsin.Yağmurda uzun süreli kullanımlarda hava filtresi su alıyor ve şişiyor, belki budur.Karbüratörün sağ tarafında bir havalandırma hortumu var, bunun tıkalı olup olmadığını da kontrol etmek lazım.

Ybr lerin karbüratörlerini pek kurcalamaya gerek yok.Zira kurcalanacak birşey yok zaten.Benzinde pislik varsa benzin musluğunun oradaki filtreyi geçemez zaten.Oradan sadece su geçer, o da karbüratörün altındaki vida ile tahliye edilir.
    arkadaşlar motorumun start alma sorunu giderildi.sigortadan kaynaklanmış.bu akşam tarama yaparken gördüm.oh be.
    bu arada bu sigortayı da attıranın ben kontak anahtarının olduğunu düşünüyorum.yıkama sırasında sabun su giriyor ve paslanıyor.geçenlerde otobanda giderken stop etti ya hız kesici devreye girdi ama yok be 80 ile gidiyordum.
    sizden istediğim bu karbüratör pisliğini temizlemek için hangi vidayı gevşetiyorz.bir tane var karbüratörden yere doğru bir hortum var oradaki vida mı?resimli olarak gönderebilirseniz tüm arkadaşların motor bakımları için faydalı olacağına inanıyorum.
    bie de benim sormak istediğim,bu kontak anahtarını değiştireyim diye bu akşam baktım ama gördüm ki perçinli alttan iki tane perçin ile şimdi ben bu perçinleri söksem yeni kontak anahtarını nasıl oraya monte edecem.perçinli mi yoksa vidalı mı?vidalı ise vida orayı tutar mı.model 2008 yuvarlak kafa...
    yardımlarınızı bekliyorum...
    herkese kazasız belasız güler arkadaşlar...

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı lieber_mann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorumun start alma sorunu giderildi.sigortadan kaynaklanmış.bu akşam tarama yaparken gördüm.oh be.
    bu arada bu sigortayı da attıranın ben kontak anahtarının olduğunu düşünüyorum.yıkama sırasında sabun su giriyor ve paslanıyor.geçenlerde otobanda giderken stop etti ya hız kesici devreye girdi ama yok be 80 ile gidiyordum.
    sizden istediğim bu karbüratör pisliğini temizlemek için hangi vidayı gevşetiyorz.bir tane var karbüratörden yere doğru bir hortum var oradaki vida mı?resimli olarak gönderebilirseniz tüm arkadaşların motor bakımları için faydalı olacağına inanıyorum.
    bie de benim sormak istediğim,bu kontak anahtarını değiştireyim diye bu akşam baktım ama gördüm ki perçinli alttan iki tane perçin ile şimdi ben bu perçinleri söksem yeni kontak anahtarını nasıl oraya monte edecem.perçinli mi yoksa vidalı mı?vidalı ise vida orayı tutar mı.model 2008 yuvarlak kafa...

Karbüratörün pisliği için kırmızı ok işaretinin olduğu vidayı gevşeteceksin...

URL=http://img43.imageshack.us/i/rlantiayar1.jpg/][/URL]

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Alıntı lieber_mann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçenlerde otobanda giderken stop etti ya hız kesici devreye girdi ama yok be 80 ile gidiyordum.

hız kesici dediğin devir kesici, o da 11,500 devirde devreye giriyor. motoru stop ta ettirmez sadece daha fazla devirlenmesini engeller.

onlar perçin değil bildiğin tornavida deliği olmayan 6 metriklik vida. sence onları söküp tornavida ile sökülebilen vidalar taktığında motorunun çalınma süresi ne kadar olur?? bence bir hafta

kazasız sürüşler.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Antalyadan satılık 2009 Ybr.( Orjinal uzay kafası duruyor ) Yuvarlak kafa Şuan..İlgilenenler msj'İle telefon bırakırsa Sevinirim Herkese hayırlı günler.( Not Motor kazasızdır.)

motodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR 250 R
    debriyaj ile ilgili ciddi bir sorunum var galiba.motorla 15 km filan yaptıktan sonra debriyaj teli gevşiyor ve kavraması kısalıyor.durduğumda ise vitesteyken debriyaja bassamda stop ediyor,sanki debriyaj yokmuş gibi ayrıca debriyajım çok sert viteslerde sert geciyor.

sorun ne olabilir?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------

Karbüratörün pisliği için kırmızı ok işaretinin olduğu vidayı gevşeteceksin...

URL=http://img43.imageshack.us/i/rlantiayar1.jpg/][/URL]
    o vidayı gevşetince mi pislik gidiyor,yoksa sökmek mi gerek?
    Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 & cygnus rs
    debriyaj ayarını kontrol et viteslerin sert geçişi ondandır.

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Motodrift; vidayı gevşet demekle ne anlıyorsan onu yap...
    Ayrıca teşekkür etmesini de öğren....

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)

Bu Konudaki Etiketler