ls2 kaskımı boyatmak istiyorum. mavi ybr sürücüsüyüm, fikri olan var mı??
ls2 kaskımı boyatmak istiyorum. mavi ybr sürücüsüyüm, fikri olan var mı??
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Ben denedim arkadaşlar,çin malı bir kaskım vardı sprey ile boyadım fakat istediğim sonucu alamadım,durumu daha vahim oldu ve çöpe attım kaskı Birde siz siz olun kaskı boyamadan önce zımpara atmayın boyadıktan sonra sonucu içler acısı ! yani mutlaka macun istiyor
GEnçleR ;
Rölanti ve hava ayarını kendi yapan varmı ? 2005 ybr de şöyle anlatabilecek var mı?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Arkadaşlar 2006 model gri 20.000 kmde Kymco Grand dink makinası olan İstanbulda bir subay arkadaşım cbf veya ybr vitesliye geçiş yapmak istiyor...takas düşünen varsa bana pmle ulaşsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
GEnçleR ;
Rölanti ve hava ayarını kendi yapan varmı ? 2005 ybr de şöyle anlatabilecek var mı?
valla ben bir öğreneyimde bakın paylaşım nasıl olur görsünler..Gençler geleceğimiz sizlersiniz...
nazar değmesin fero kardeş maşallah diyeyim bari
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
Güzel motor ama koruma demiri iyi olur sanki.
███████ 4
http://www.ybrclub.org/forum/viewthr...?thread_id=536
böyle bir link vermek yasaksa adminlerden özür diliyorum
farklı resimler var ybrler
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
Sağolun arkadaşlar..
Güle güle kullan kazasız belasız..
"ferotr" motosikletin çok güzelmiş.Arkadaşların da dediği gibi koruma demiri olsa daha iyi olacak.Kazasız sorunsuz sürüşler.
hava ayarınla oynama abi.rolantiyi de iyice gezdikten, motor fazlasıyla ısındıktan sonra yap... rolanti ayarı kitapçıkta var. ihtiyacın yıldız tornavida.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şu an bu konu içerisinde 212 kullanıcı var. (0 üye ve 212 misafir)