şarj eder sorun yaşaömazsın....
şarj eder sorun yaşaömazsın....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yamaha parçaları satan biri var mı bi parça almak istiyorum
sağ düğme grubu fiyatı ne kadar
Antalya'da kesin vardır.. Yoksa internette http://www.rialli.com/urunler/yamaha...?sirala=8&ara=
buraya bak.. en azından fiyat olarak karşılaştır...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
http://www.sahibinden.com/honda_cbf_...XQQdisplayitem
İLGİLENENLER ARASINLAR GÖRÜŞELİM..
[B]2006_6_kanuni seyhan 150
2009_7_honda cbf 250
2010_3_bütün dolmuşlar benim[/B]
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Bu ybrlerde Colombiada
www.sahildenturkiye.com
Getiren şirketin vizyonu dar olursa böyle olur işte...
satmaz ki. bizde bu ötv, kdv ve gümrük vergileri olduğu sürece tofaş arabaya ve çin malı ybr ye binmek zorundayız.
not: kötülemiyorum, daha iyisi varken sahip olduklarımızın onlardan kötü olduğunu belirtiyorum yoksa ybr taş gibidir
rötuş yapmayı düşünüyorum. fikir için teşekkürler ama o tarz değişiklikleri hiç sevmem. aşırı sadelikteki güzelliği sevenlerdenim. yan kapaklardaki ybr yazısını bile söktüm (ki 2009larınki çok güzel olmasına rağmen) kuyruktaki yamaha brillant riding yazısını da söktüm. sırf sade olsun diye. fazla mı detay oldu acep neyse rötuş için boya öneren yokmu? bir de boyacının yaptığı boya sentetik mi oluyor selülozik mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------
fırın boyanın esprisi boyanmış parçaların ısıtılarak hızla kurumasını sağlamaktır. yani zamandan tasarruf sağlar, farklı bir teknoloji değildir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:47 ----------
katalitik yok bir de bu tel jantlar ne kadar kötü duruyor 5 kollu jant gider buna
Ya işte ben dikkat etmemiştim..Jantlar en nefret ettiğim tarz benim için kötü bir yönü... Yukardaki makinanın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
Ya arkadaşlardan bazılarına sordum anlattılar ama anlamadım.. Valla aküyü çıkarmak istiyorum da kırıp dökmemek için bana şöle güzeş bir anlatımla anlatacak varmıdır..?
Ybr konusunu baştan sona okudum. 3 hafta sürdü. Ybr 125 hakkında çok önemli bilgiler edindim. Ybr 125 konusunda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Uzun zamandan beri ybr almayı düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa, 6,, ,,7 ay sonra alacağım. Bir kaç sorum var. ? Yakıt sarfiyatı, yedek parça, uzun yol performansı nasıldır? ? Rodaj hangi km ve kaç rpm ile yapılmalıdır? ? Rodajı doğru yapılmış bir ybr 0 - 60'a kaç saniyede çıkar? Hangi motor yağı ve lastik ybr için en uygundur? Her gün 4, 5km kullanacağım arada uzun yola çıkacağım. Sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)