Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Ocak 2010, 09:20
Eee nerde ybr ci arkadaşlar...Yatıyorlar mı?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Reklamlar
-
26 Ocak 2010, 14:02
bir sorum olacak... bizim ybr'nin orjinal boyasını bulabileceğim yer var mı... ya da boyacıda yaptırsam kalitesi düşük olup çabuk solma yapar mı?? yardım ediiiin...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
26 Ocak 2010, 14:09
ozgurakman adlı üyeden alıntı
bir sorum olacak... bizim
ybr'nin orjinal boyasını bulabileceğim yer var mı... ya da boyacıda yaptırsam kalitesi düşük olup çabuk solma yapar mı?? yardım ediiiin...
Olur mu artık fırın boya filan yapılıyor..
Hayırdır ne renk yapacan ybr ni özgür ?? Noldu da..
-
26 Ocak 2010, 14:11
ybrciler uyumuyor ama YBR uyuyor ahırına kapattım keratayı
bu arada sadece buz var buralarda. riske değmez.
-
26 Ocak 2010, 14:16
alisemerci adlı üyeden alıntı
ybrciler uyumuyor ama
YBR uyuyor ahırına kapattım keratayı
bu arada sadece buz var buralarda. riske değmez.
Valla ben binerim gözüm kara demek ki Ali ....
Ahırada sokmam ben Carmenimi..
Kütahya da kar çok muş evet egelim43 var orda..
-
26 Ocak 2010, 14:25
ybr ciler uyumaz... dün motoru kardan buzdan kurtarmmak istedim ama nafile... her tarafı donmuş...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------
üşütüp hasta olmasa bari kerata....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ocak 2010, 14:26
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ybr ciler uyumaz... dün motoru kardan buzdan kurtarmmak istedim ama nafile... her tarafı donmuş...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------
üşütüp hasta olmasa bari kerata....
Benim Carmen sade ayakla çalışıyor zaten el atan yok ki..ybrciler arasında gel abi yapalım diyen yok..
-
26 Ocak 2010, 14:41
serdarmert adlı üyeden alıntı
Benim Carmen sade ayakla çalışıyor zaten el atan yok ki..ybrciler arasında gel abi yapalım diyen yok..
ben daha ayak marşını kullanmadım.... ama motor tek marşta çalışmasa ikinciyi kesin basmaz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ocak 2010, 14:45
Olur mu artık fırın boya filan yapılıyor..
Hayırdır ne renk yapacan
ybr ni özgür ?? Noldu da..
deponun boyasında kedi tırnağından kaynaklanan hasar var. bir de daha önceden düştüğümde ön çamurluğun birazı çizildi onu halledeceğim
-
26 Ocak 2010, 14:47
Ybr yakışan stikerlar hangileri var mı? resim?
-
26 Ocak 2010, 14:49
Ybr yakışan stikerlar hangileri var mı? resim?
sadece çizikleri gidermek için ufak tamirat yapacağım. komple boya olsa o iğrenç yamaha mavisini kullanmam.
-
26 Ocak 2010, 14:51
-
26 Ocak 2010, 14:55
Yada değiştirsen aynı paraya gelir boyadan...
-
26 Ocak 2010, 15:06
benim depo diz örtüsü yüzünden çizikler içinde ama olsun... ben görüntü adamı değilim...işlev adamıyıum....
-
26 Ocak 2010, 15:12
Boyarsan satacağın zaman anlatmak zor olur...
-
26 Ocak 2010, 15:26
-
26 Ocak 2010, 15:30
serdarmert motorun çalışması hususunda şunu söyleyebilirim.
ybr'yi tanımayan biri onu özellikle soğukta çok zor çalıştırır. hissederek dokunacaksın ve marşa ve gaza. sonra jikle konusu da çok önemli açma zamanı ve kapatma zamanı gibi. zamanla alışırşınız. hiç basmıyorsa tabi yapacak bir şey yok aküye bakacaksınız.
boya konusunda bilgim yok, kediye sorun sorumlusu o
çocuklar derler ya o yaptı
valla soğukta riske girmiyorum ramço zaten spora ihtiyacım var bu aralar. kilodan dolayı değil de bacaklarım açılsın az şöyle bir bakıyorum da neredeyse hiç yürümüyormuşum meğer
arkadaşlar 6 sene kuryelik 4 yıldan beride şöförlük beni çok hamlattı... nerdeyse hiç bir zaman yürümüyorum... eski bir futbolcu olduğum gerçegiyle bu yüzleşince fazla olan kilolarıma nedenin ne olduğunu görüyorum... ama yinede yürümüyor yinede spor yapmıyorum..... bu alışkanlıktyan en güzel kurtulacağımız zaman kış ayları... aslında bu zamanlarıo çok iyi değerlendirip bir nebzede olsa yürümeye alışmalıyız....
-
26 Ocak 2010, 16:02
serdarmert motorun çalışması hususunda şunu söyleyebilirim.
ybr'yi tanımayan biri onu özellikle soğukta çok zor çalıştırır. hissederek dokunacaksın ve marşa ve gaza. sonra jikle konusu da çok önemli açma zamanı ve kapatma zamanı gibi. zamanla alışırşınız. hiç basmıyorsa tabi yapacak bir şey yok aküye bakacaksınız.
boya konusunda bilgim yok, kediye sorun sorumlusu o
çocuklar derler ya o yaptı
valla soğukta riske girmiyorum ramço zaten spora ihtiyacım var bu aralar. kilodan dolayı değil de bacaklarım açılsın az şöyle bir bakıyorum da neredeyse hiç yürümüyormuşum meğer
Valla hisimisi bilmemde ayaktan bi iki kerde jikleyi çekip çalıştırıyorum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------
Bizim aküler kaçlık..? Bende bir akü şarj cihazı var olur mu? acaba? 150 RS nin idi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 ----------
Kedilere yüz vermeyin...arkadaşlar..
-
26 Ocak 2010, 16:05
Valla hisimisi bilmemde ayaktan bi iki kerde jikleyi çekip çalıştırıyorum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------
Bizim aküler kaçlık..? Bende bir akü şarj cihazı var olur mu? acaba? 150 RS nin idi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 ----------
Kedilere yüz vermeyin...arkadaşlar..
5 amper akü var üzerinde... şarj eder sorun yaşmazsın....
-
26 Ocak 2010, 16:09
5 amper akü var üzerinde... şarj eder sorun yaşmazsın....
12 V/ 5 amper imiş
http://www.hobbytime.com.tr/web/deta...ID=139&SID=287
bu var şarj eder mi arkadaşlar??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 247 kullanıcı var. (0 üye ve 247 misafir)
Bu Konudaki Etiketler