Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Ocak 2010, 13:51
ozgurakman adlı üyeden alıntı
nasıl tırnakmış,nasıl kediymiş o
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
21 Ocak 2010, 13:59
babaçi adlı üyeden alıntı
nasıl tırnakmış,nasıl kediymiş o
usta geçmiş olsun özledik valla seni
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
21 Ocak 2010, 14:07
"arkadaşlar, öb fren balatası ve km teli ne kadardır ? buji içinse bosh buji taksam yeter mi ?
-
21 Ocak 2010, 15:49
Bu arada Pendik Geçit bisiklet in durumu içler acısı yeni Ybr yi sormak için ilk defa girdiğimde içeride biraz tadilat yapılıyordu galiba ve köfte kızartıyorladı
inşallah Yamaha Türkiyede kurulu düzeni sağladıktan sonra servislerde düzelir.
-
21 Ocak 2010, 16:15
selamlar... kış gelince bakım zor olmaya başladı. bilhassa yağmurlu havalarda paslanmadan korunmak için ne yapmak lazımdır?
çok fazla olmasa da 3-4 defa motorumu yağmurlu havada kullanmak zorunda kaldım ve zinciri kurulama fırsatı bulamadığımdan zincirim şu an paslanmış vaziyette...ilk paslanma gördüğüm an zincir yağıyla müdahele ettim ve daha sonrada yağsız bırakmadım...
bu sabah yine baktığımda paslanmanın daha çok olduğunu gördüm ve arka dişlide pastan nasibini almıştı...şimdi acaba pas sökücü ile müdahale etsem keçelere veya o-ringlere zarar verirmiyim yoksa sadece zincir yağı şimdilik idare eder mi?
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
21 Ocak 2010, 16:34
jason55 adlı üyeden alıntı
selamlar... kış gelince bakım zor olmaya başladı. bilhassa yağmurlu havalarda paslanmadan korunmak için ne yapmak lazımdır?
çok fazla olmasa da 3-4 defa motorumu yağmurlu havada kullanmak zorunda kaldım ve zinciri kurulama fırsatı bulamadığımdan zincirim şu an paslanmış vaziyette...ilk paslanma gördüğüm an zincir yağıyla müdahele ettim ve daha sonrada yağsız bırakmadım...
bu sabah yine baktığımda paslanmanın daha çok olduğunu gördüm ve arka dişlide pastan nasibini almıştı...şimdi acaba pas sökücü ile müdahale etsem keçelere veya o-ringlere zarar verirmiyim yoksa sadece zincir yağı şimdilik idare eder mi?
Aşağıdaki link sana yardımcı olur sanırım..
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...aglama%5D.html
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
21 Ocak 2010, 16:40
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
"arkadaşlar, öb fren balatası ve km teli ne kadardır ? buji içinse bosh buji taksam yeter mi ?
erhan ben serviste km telini 15tl'ye taktırmıştım ama 2 sene oldu.ön fren balatasının orjinalı yanılmıyorsam 45 tl,yan sanayi ise 20-25 tl olması lazım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
21 Ocak 2010, 17:19
babaçi adlı üyeden alıntı
erhan ben serviste km telini 15tl'ye taktırmıştım ama 2 sene oldu.ön fren balatasının orjinalı yanılmıyorsam 45 tl,yan sanayi ise 20-25 tl olması lazım
abi tşk ederim, km teli orjınalmiydi? 15tl uygunmuş, sence balataları ben alsam takabılırmyım kendım? alet takımı var karısık ayar gerektıren vb bişi varmı ?
-
21 Ocak 2010, 18:06
abi tşk ederim, km teli orjınalmiydi? 15tl uygunmuş, sence balataları ben alsam takabılırmyım kendım? alet takımı var karısık ayar gerektıren vb bişi varmı ?
km telini serviste taktırdım,direkt 15 tl dediği için orjinalmi yan sanaayimi sormadım açıkçası.
önfren balası değişiminde sadece 10 anahtar lazım,takarken izlemiştim.servisler parçayı aldığın zaman montaj parası almıyor (burda böyle en azından),yan sanayi yada orjinal fark etmez
-
21 Ocak 2010, 18:07
anladım abi o zaman anlasarak yapıcaz işşi =) saol
-
21 Ocak 2010, 19:19
serdarmert adlı üyeden alıntı
sağol ancak benim aradığım temizleme ve yağlama değil zaten gazyağı ile temizleyip yağlıyorum daha çok kışın zinciri koruma gibi bi link varsa bana yardımcı olur sanırım
yine de ilgilendiğin için teşekkürler
-
21 Ocak 2010, 19:27
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
21 Ocak 2010, 21:29
sedat_57 adlı üyeden alıntı
gazyagı ile müdahale et yoksa mazot kullan..sonra normalneyle yaglıyorsan zincirini yagla ve devam..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------
sen tam yerine gitmişsin dostum
orayı sen bana sor
oraya gittigine göre bu yakınlarda biyerde oturuyorsun
eyvallah sedat bende öyle düşünüyorum çünkü pas sökücü zarar verebilir diye düşündüm
-
21 Ocak 2010, 21:37
Arkadaşlar,
17 binde ybr aldım.. Genel bakımı kaç km de olur.. Yada bundan sonraki bakım.?
-
21 Ocak 2010, 22:15
Arkadaşlar,
17 binde ybr aldım.. Genel bakımı kaç km de olur.. Yada bundan sonraki bakım.?
son jenerasyon (2008 - 2009) modeller 6000 km. de bir yağ değişimi oluyor. ondan eskileri ise 3000 de bir bakıma giriyor. 2010lar hakkında bilgim yok. ayarsızsa eğer supap ayarını yaptırmanı, gaz ve debriyaj telini yağlamanı öneririm. güle güle kullan sonunda istediğin oldu
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
21 Ocak 2010, 22:24
victorist adlı üyeden alıntı
Bu arada Pendik Geçit bisiklet in durumu içler acısı yeni Ybr yi sormak için ilk defa girdiğimde içeride biraz tadilat yapılıyordu galiba ve köfte kızartıyorladı
inşallah Yamaha Türkiyede kurulu düzeni sağladıktan sonra servislerde düzelir.
geçit motor böyle geldi böyle gider...1970 yılında neyse şimdide o....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
21 Ocak 2010, 23:07
ozgurakman adlı üyeden alıntı
son jenerasyon (2008 - 2009) modeller 6000 km. de bir yağ değişimi oluyor. ondan eskileri ise 3000 de bir bakıma giriyor. 2010lar hakkında bilgim yok. ayarsızsa eğer supap ayarını yaptırmanı, gaz ve debriyaj telini yağlamanı öneririm.
güle güle kullan sonunda istediğin oldu
saolasın.. Benimkide 2005 model..
-
22 Ocak 2010, 11:03
-
22 Ocak 2010, 12:23
İşte Madam Carmen, huzurlarınızda,
Aman nazar değmesin..
Binbir kere maşalaah...
motorun silindir bloğu değişik mi bana mı öyle geldi
maşallah
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
22 Ocak 2010, 15:33
Ön fren balatası yan sanayi 5-10 tl.
Çoşkun abinin bahsettiği gibi ön fren balata değişimi çok basit elinden biraz söküp takma geliyorsa yaparsın km teli hakkında fiyattada değişimde de bilgim yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)
Bu Konudaki Etiketler