bi çalışma ybrve yzf karışımı
bi çalışma ybrve yzf karışımı
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
Arkadaşlar , Pirelli MT65 fiyatları nedir , bilen var mıdır?
Bursada araştırdım , birisi 150tl diyor diğeri 125tl (ön+arka)
IRC için ise 110tl , UNILLI diye de bir marka 145tl...
Sizce hangi markayı almam daha iyi olur.
Kartallar yalnız uçar...
doğrudur 7senedir çalıştığım beldeyama fabrikası maalesef kapanacak yıl başını bulmaz sanırım ben kendi isteğimle ekim ayında işten ayrıldım.Ama fiyat konusunda çok heveslenmeyin çünkü honda yıllardır böyle çalışıyuor ve fiyatları biliyorsunuz öyle çok çok bi fark yok.Bana gelince başka bir motosiklet firmasıyla görüştüm fiyat konusunda da anlaştık gibi sadece yapacağımız iş hakkında bazı eksikliklerin giderilmesini bekliyoruz tahmini en geç yılbaşından sonra iş başı yaparım.DEdiğim gibi çok büyük beklentiler içinde olmayın yeni modeller elbette gelecek ama fiyatı normal olacak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 ----------
3 hafta önce aldım ön arka takım 125 tl 5 taksit.
Yamaha japon sitesinden araştırdım. Şirket yapısında Türkiye için 22 Aralık 2009 da
Bilgisi verilmiş durumda.Yamaha Motor Sanayi ve Ticaret Limited Sirket:
Import and sale of motorcycles, all-terrain vehicles, golf cars, their parts, accessories and other products in Turkey.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı sitesinden şirket hakkında;
bilgisine ulaştım. Zincirlikuyu çivarında oturan bir arkadaş daha net bir bilgiyi adresinden alabilir ve bizide aydınlatabilirSistem Numarası (Cokey ID) Şirketin Ünvanı--------------------------------------------------Adres Şehir İlçe ---------------------------------------------------------------Vergi Numarası
1320187-------------------------YAMAHA MOTOR SANAYI VE TİCARETLİMİTED ŞİRKETİ ---KORE ŞEHİTLERİ CAD.NO.37/6 ZİNCİRLİKUYU - İSTANBUL- İSTANBUL 9340476164
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
önümüzdeki yıl yamahanıın türkiyedeki aracı kurumu olan beldeyama faaliyetlerine son veriyor.E yamahada beldeyama yoksa bende yokum demeyeceğine göre artık işin başında japonlar olacak.Bende şu an itibariyle resmi bir çalışan olmadığım için benimde söylediklerim resmi değil ama şu anda fabrikada bile tahmini müdür ve işçi toplam 20 kiş falan kalmıştır tahmin ediyorum onlarda yılbaşına kadar (belkide bugun de olabilir)fabrikadan çıkacaklar ve beldeyama diye bişii kalmayacak
Lastik hakkındaki yardım ve bilgiler için teşekkürler.
Kartallar yalnız uçar...
Sirkeci yıldız ticaret http://www.yildizticaret.com/cat/165/Lastik
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
s.a dostlar.motora branda almayı dusunuyorum arkada 35 lıtrelık bagaj var onu ılerde buyutebılırım belkı.ınternetten arastırıyorum fakat pek anlamıyorum ebatlarından fılan.eger net uzerınden branda alan varsa yardımcı olabılırmı.yıldız tıcarette bı kac model var fakat hangısı ıyıdır bılmıyorum.
http://www.yildizticaret.com/cat/167/Branda
yardımcı olursanız sevınırım
selam millet nasılsınız... hakan git bir brandacıya motoruna göre istediğin gibi diktir... geçen sene bizim arkadaşa 25 liraya diktirmiştik...çokta güzel olmuştu....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
http://www.yildizticaret.com/pro/189...IKLET-BRANDASI
arkadaşlar, burada beden seçeneklerinde M:500ccm, L:750ccm. yazıyor. bilen biri aydınlatabilir mi??
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
kardeş feyizoğluna da bakabilirsin beden konusunda yardımcı oluyorlar.ben kipa dan 20 tl ye aldım L beden uyar dedim benim ybr ye ama kısa geldi biraz çantadan dolayı.bende 40lt lik var arkada onu dikkate al bence ve XL veya XXL beden bulabiliyosan al.büyük olursa da sıkıntı olmaz.saygılar...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
açıkçası bende düşünüyorum bi çanta ybr'me kaç l olacağı konusunda kararsızım uygun fiyata güzel bişey arıyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi?
ls2 kask kullanıyorum (L beden) ve diğer kasklara göre biraz iri. buna branda, bir adet bez ve bir kaç parçayı ekleyecek olursan, (hiç birini eklemesen bile benim kask 30 lt. çantaya zor sığıyor) 40 lt. bence ideali. Shad 40 lt. almayı düşünüyorum. uzun yolda da bir çok şey konabilir içine + üstüne de malzeme bağlayabiliyorsun.
Bu arada bu ürünü kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. bana biraz basık geldi, kask içine sığıyor değil mi??
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)