Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    ben 3 hafta bınmedim tek marşla calıstı ben bile sasırdım
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sternboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok..
    Alıntı sternboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bugün yağ değiştirmeye karar verdim castrol koycaktım bulamadım ya satmıyoruz dediler yada kalmadı bende valvoline 10/40w yağ koydum sizce yanlışmı yaptım?
    arkadaşlar bi cevap bekliyorum lütfen...
    81VATAN__54MEKÂN

malkocoglu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR125
    arkadaşlar ybr nin 2010 modellerinde farklılıklar olcakmış bilginiz var mı
    Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    arkadaşlar bi cevap bekliyorum lütfen...
    Motosikletler için olanı almışsan (en azından yarı sentetik) bi sorun cıkmaz. sen alttaki sitesinden yağın tam modeline bir bak ona göre yorum yapalım.

http://www.valvoline.com/products/co...cts/motor-oil/
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    adama bak ya benim motorumun resmini koymuş satmaya kalkıyor...mesaj yazdım cevapta vermiyor... şimdi bu adamı ne yapmalı....

http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kırmızı aşkım ybr, sonrakı YAMAHA R_1 veya R_6
    Alıntı ibrahim_zx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm ybr 125 ön dıskın balatasını degıstırecem fiyatı hakkında bılgısı olan varmı, yag degıstırecem 15 40 ama 900 ml mı_? yoksa 1litremi_? ikisi arasında kararsızlığa dustum bıldıgım kadarıyla falza dökersem, vites geçişlerinde problem yasarım debraj ayırmayabılır_? ve yağ filitresini (süzgec) degıstıren varmı, her yağ degısımınde yağ tahlıyesı vıdasındakı contayı degıstırıyoruzmu_?
    Diskin balatasına degıstırırken hergangı bır ayar yapıyormuyuz, bu konularda tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum
    cevap veren yokmu_?

Motosikleti
    Ybr 125
    Alıntı malkocoglu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ybr nin 2010 modellerinde farklılıklar olcakmış bilginiz var mı
    2009 Stokları bitmişse Ybr125K gelebilir Alta çin yamahanın ürettiği ybr 125K yı inceleyebilirsin
    http://www.yamaha-motor.com.cn/produ...25k/index.html

Sitemizde Altta daha önce tanıtılmıştı.
    http://www.motosiklet.net/forum/yeni...ha-ybr125.html
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

wermeer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    slm ybr 125 ön dıskın balatasını degıstırecem fiyatı hakkında bılgısı olan varmı, yag degıstırecem 15 40 ama 900 ml mı_? yoksa 1litremi_? ikisi arasında kararsızlığa dustum bıldıgım kadarıyla falza dökersem, vites geçişlerinde problem yasarım debraj ayırmayabılır_? ve yağ filitresini (süzgec) degıstıren varmı, her yağ degısımınde yağ tahlıyesı vıdasındakı contayı degıstırıyoruzmu_?
    Diskin balatasına degıstırırken hergangı bır ayar yapıyormuyuz, bu konularda tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum
    bildiğim kadarına cevap vereyim ;
    ibrahim 2 ay önce yan sanayi fren balatası aldım 15 tl ye ,kendim değiştirdim. yağ 10-40 koyuyorum ,1 lt. koyman gerekiyor. her yağ değişimiide thliye contasını değiştirmiyorum. yağ filtresinin yerini dahi bilmiyorum

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    aradıgım motoru buldum, son fiyat ,son şans, sezonda bu fiyata bu kadar temiz motor bulamazssınız iyi birinie giderse daha çok sevinirim http://www.sahibinden.com/sifir_gibi...XQQdisplayitem
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Motosikleti
    Ybr 125
    Türkiyeye Ybr ler çinden geldiğine göre bu sene üretilmiş olan Ybr 125K Türkiyeye gelecek gibi Allta google çeviri ile inceleyebilirsiniz.

Detaylar kısmına tıklarsanız Birçok yenilğin ayrıntılı bilgisini alabilirsiniz.

http://translate.google.com.tr/trans...%3Dtr%26sa%3DG

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------

Hangisi dizayn araklamış bilmiyorum ama Yamaha YBR 125K ile Honda CB twister birbirine çok benziyor.

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı newceri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2009 Stokları bitmişse Ybr125K gelebilir Alta çin yamahanın ürettiği ybr 125K yı inceleyebilirsin
    http://www.yamaha-motor.com.cn/produ...25k/index.html

Sitemizde Altta daha önce tanıtılmıştı.
    http://www.motosiklet.net/forum/yeni...ha-ybr125.html
    aman bu kafa tasarımıyla gelecekse hiç gelmesin 06 lar bunlardan çok daha güzel bu ne apache gibi inşallah grenajsız olur...

hangisi gelecek acaba...???

Ben bunu kırmızı olanı beyendim ama genede eksik bişiler var..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Deposu RX'lere bezemiş,S modeli.

Motosikleti
    Ybr 125
    Alıntı ferotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Deposu RX'lere bezemiş,S modeli.

Bu model gibi eski modellerde sergileniyor (üretimi yapılmayanlar) karışıklık olmasın.

ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adama bak ya benim motorumun resmini koymuş satmaya kalkıyor...mesaj yazdım cevapta vermiyor... şimdi bu adamı ne yapmalı....

http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
    müşteri gibi gidip görüşecen abi sonrası Allah Kerim Ne Yapmak İsticeğine Kalmış
    www.sahildenturkiye.com

Motosikleti
    Ybr 125
    Benim gördüğüm yenilikler

Fazer ince sinyaller
    Sadece elektronik ateşleme (geliştirilmiş deniliyor) (ayak marşı iptal)
    Daha az yakıt için yeni karbürötör ve katalizör.
    İki kademeli koltuk
    SS kuyruk tasarımı
    Alarm veya gps cihazı için koltuk altına boşluk bırakılmış (sanırım )
    Motor içine titreşimi azaltmak için yeni denge mili (zaten yoktuda hiç çalıştığını hissetmeyeceğiz.)
    Kafa grenajı ve depo önündeki grenajlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------

slm ybr 125 ön dıskın balatasını degıstırecem fiyatı hakkında bılgısı olan varmı : orjinali 35 tl muadili 5-10 tl

yag degıstırecem 15 40 ama 900 ml mı_? yoksa 1litremi_? : Motor sıcakken yağı boşaltıp 1 lt en az yarı sentetik yağ koymalısın Bp istasyonlarından CASTROL POWER 1 4T 10W-40 kullanmanı öneririm.

yağ filitresini (süzgec) degıstıren varmı, : yağ filtresi debriaj balatasını değiştirirken motorun yan kapağını cıkardığında görebiliyorsun. yağ değişimlerinde değiştirmeye gerek yok. zaten filitre sayılmaz telden bi süzgeç. süzgeç olduğu içinde tıkanma varsa temizlenip geri takılabilir.

her yağ degısımınde yağ tahlıyesı vıdasındakı contayı degıstırıyoruzmu_? : vidayı iyice sıktığında kaçırmıyorsa değiştirmene gerek yok.

Diskin balatasına degıstırırken hergangı bır ayar yapıyormuyuz,
    : balatayı sökerken dikkat et aynı şekilde balataları yerleştir. zaten bir vida söküyorsun. Balatalarıda kolayca yerine yerleştiriyorsun hepsi o. İlk zamanlar biraz sürtebilir sonra rayına oturur.

malkocoglu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR125
    arkadaşlar dün bir yamaha bayisiyle görüştüm dediki aynen japonlar artık kendileri piyasaya girdi dedi istanbulda şirket kurmuşlar eskiden koçlarınmış artık direk kendileri satacakmış hem de daha ucuz olacakmış ve yeni yeni modeller çıkacakmış dedi
    Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı newceri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yag degıstırecem 15 40 ama 900 ml mı_? yoksa 1litremi_? : Motor sıcakken yağı boşaltıp 1 lt en az yarı sentetik yağ koymalısın Bp istasyonlarından CASTROL POWER 1 4T 10W-40 kullanmanı öneririm.
    Arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmayalım.
    Sakın motor sıcakken yağı değiştirmeye kalkmayın yoksa sizinki de benimki gibi yağ tahliye vidasının paso yeri yalama olur.

Bu yüzden paso attırdım olmadı helicoil ile yaptık vida yerini

Motosikleti
    artık yok..
    arkadaşlar motorumu aldığımdan beri direksiyon kilidini kitleyemiyorum ne yaptıysam beceremedim (yağ,mazot,pas sökücü v.s) ne yapmam lazım sökebilsem kurcalayıp yaparım ama vidalı değil perçin gibi birşeyle takmışlar ne yapmam lazım!!!
    81VATAN__54MEKÂN

Motosikleti
    Ybr 125
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmayalım.
    Sakın motor sıcakken yağı değiştirmeye kalkmayın yoksa sizinki de benimki gibi yağ tahliye vidasının paso yeri yalama olur.

Bu yüzden paso attırdım olmadı helicoil ile yaptık vida yerini

Yamaha motor sıcakken yağı değiştirin diyor. Ben bakım kitabcığının yalancısıyım. Ve birçok ustada motoru ısıttıktan sonra yağ değiştiriyor.

Ama uyarında haklılık payı var çok aşırı bir motorun civatasını sökmekte akıl karı değil. Vida kanalına oturmadan çevirirsen her sıcaklıkta dişleri yalama yapabilirsin.
    Elin dokunacak kadar bi sıcaklıktada zaten çelik bir vidayı etkileyecek kadar bir genleşme olmaz. Ben herzaman motor sıcakken yağ değiştiriyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------

arkadaşlar motorumu aldığımdan beri direksiyon kilidini kitleyemiyorum ne yaptıysam beceremedim (yağ,mazot,pas sökücü v.s) ne yapmam lazım sökebilsem kurcalayıp yaparım ama vidalı değil perçin gibi birşeyle takmışlar ne yapmam lazım!!!
    Belki kilitleme yöntemini bilmiyorsundur diye anlatmak istedim.
    Direksiyonu sola ceviriyorsun, Kontak anahtarını kontağa takıp hafifce bastırıp sola çevir aynı zamandada direksiyonu hafif sağa sola salla kilitlenmiyorsa kilitte sorun vardır.

Motosikleti
    artık yok..
    kilitlemesi için çıkması gereken parça yerinden oynamıyor bile ne döktüysem olmadı sökmek istedim perçinlenmiş vidalı değil sökemedim
    81VATAN__54MEKÂN

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)

Bu Konudaki Etiketler