Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Aralık 2009, 13:22
slm arkadaşlar ybr km saati neden başka motorlara göre 10km hız eksik gösteriyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 ----------
newceri adlı üyeden alıntı
Km her araçta önemlidir. Fakat km lerinde sıfırlanabileceğini - km den çok kullanımdan ve bakımdan kaynaklı motorun yıprandığı aşikar. üstüne binip kullanınca - sesini dinleyince motorun ne olduğunu anlayabilecek bir kişi ile giderseniz ilerde pişmanlık duymazsınız.
Alttaki başlıktan gerekli bilgilere ulaşabilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/puf-...ari-2-a-4.html
arkadaşlar ybrlerin km saati sıfırlanmıyor...........
Reklamlar
-
20 Aralık 2009, 13:54
bjk 26 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar ybr km saati neden başka motorlara göre 10km hız eksik gösteriyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 ----------
arkadaşlar ybrlerin km saati sıfırlanmıyor...........
o zaman komple sıfırını takar isterse. tabi önermiyorum bu tür hileleri
-
20 Aralık 2009, 14:15
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
o zaman komple sıfırını takar isterse. tabi önermiyorum bu tür hileleri
Öyle bi sıfırlanır kii..
Ne bu kardeşim alt tarafı motor..Gözünüzde efsana hale getirmişsiniz..Ybr yi..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
20 Aralık 2009, 14:21
serdarmert adlı üyeden alıntı
Öyle bi sıfırlanır kii..
yani illaki sıfırlanır. counterı sök çevirdikçe çevir. olmadı komple saati al yani. zor birşey değil vicdani bir şey
-
20 Aralık 2009, 14:33
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
yani illaki sıfırlanır. counterı sök çevirdikçe çevir. olmadı komple saati al yani. zor birşey değil vicdani bir şey
Vicdan mı kaldı.
Cüzdanda para olmayınca vicdanda kalmaz...
Herkes birbirini nasıl düdüklerim diye bakıyor..
-
20 Aralık 2009, 16:37
Vicdan mı kaldı.
Cüzdanda para olmayınca vicdanda kalmaz...
Herkes birbirini nasıl düdüklerim diye bakıyor..
malesef öyle... tavsiyem motosikletten iyi anlayan birisiyle gitmeniz ya da sahibiyle konuşup bildiğiniz/güvendiğiniz bir ustaya baktırmanızdır... satın aldıktan sonra bir kıymeti kalmaz yoksa...
km'den ziyade motor ömrü sesi ile de anlaşılır...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
20 Aralık 2009, 19:09
ozgurakman adlı üyeden alıntı
malesef öyle... tavsiyem motosikletten iyi anlayan birisiyle gitmeniz ya da sahibiyle konuşup bildiğiniz/güvendiğiniz bir ustaya baktırmanızdır... satın aldıktan sonra bir kıymeti kalmaz yoksa...
km'den ziyade motor ömrü sesi ile de anlaşılır...
Müdür, sen ybr ye zor sığmışsın gibi.. resimden öyle geldi bana...maşaalllah boy bos...
-
20 Aralık 2009, 21:19
Öyle bi sıfırlanır kii..
evet bana göre de ybr bir efsanedir
neden derseniz tam 2,5 senedir tepesindeyim.marmara bölgesinde hemen hemen gitmediğim yer kalmadı diyebilirim.kıyıköye ardçımla aynı gün içerisinde 400 km yol yaptım(sedat57 şahittir).
fiyat=bakım= performans değerlendirmesi yaparsanız ybr'nin benzin masrafından başka sadece yağ değişim masrafı olduğunu söyleyebilirim.
29000 km olmak üzereyim,rutin bakım masrafının haricinde sadece bir iki ampül patlaması ve km telinin kopması haricinde hiçbir masraf çıkarmadı.
haaa ben motorumu fazla zorlamam,sıkışık trafiğe girmem gerekirse yolumu uzatırım ama yoğun trafiğe girmem.
kullanan kişi çok önemli siz motorunuza nasıl bakarsanız oda size o kadar hizmet eder
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
20 Aralık 2009, 21:26
babaçi adlı üyeden alıntı
evet bana göre de
ybr bir efsanedir
neden derseniz tam 2,5 senedir tepesindeyim.marmara bölgesinde hemen hemen gitmediğim yer kalmadı diyebilirim.kıyıköye ardçımla aynı gün içerisinde 400 km yol yaptım(sedat57 şahittir).
fiyat=bakım= performans değerlendirmesi yaparsanız
ybr'nin benzin masrafından başka sadece yağ değişim masrafı olduğunu söyleyebilirim.
29000 km olmak üzereyim,rutin bakım masrafının haricinde sadece bir iki ampül patlaması ve km telinin kopması haricinde hiçbir masraf çıkarmadı.
haaa ben motorumu fazla zorlamam,sıkışık trafiğe girmem gerekirse yolumu uzatırım ama yoğun trafiğe girmem.
kullanan kişi çok önemli siz motorunuza nasıl bakarsanız oda size o kadar hizmet eder
çok yorulmuştun coşkun abi bi daha artçili uzun yola tövbe etmiştinbenimde 11 saatte 650 km yol gitmişligim vardir sinopa giderken hemde haziran ayında gevur gibi sıcakta 20-50 yag koymuştum..sıcaktan kastamonu dolaylarında süpaplar şıkırdıyordu yagin incelmesinden
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
20 Aralık 2009, 21:31
babaçi ve sedat yaşıyomusunuz siz...gelidiyseniz masaya vurun 3 kez...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
20 Aralık 2009, 22:21
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
20 Aralık 2009, 23:29
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
21 Aralık 2009, 00:09
mete_han adlı üyeden alıntı
babaçi ve sedat yaşıyomusunuz siz...gelidiyseniz masaya vurun 3 kez...
dostum hep buralardayım ben
bir müddet uzak kaldık bazı sebeblerden toparlanacağım inşallah
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
21 Aralık 2009, 02:48
teşekkür ederim
metehan abi de aynı şeyi dedi
ybr sana küçük gelmiş sana cbf gider dedi
gerçi kendisi cbf'ci. reklam yapmak amacı ile söylemiş de olabilir bilemem artık
cbf'e niyetlenmiştim olmayınca
ybr oldu.
YBR, cgl'nin üretimden kalkması ile gerçek bir efsane olmuştur
Boşver metehanın ne dediğini... oo cbf de sığmıyor...ki..
-
21 Aralık 2009, 09:52
teşekkür ederim
metehan abi de aynı şeyi dedi
ybr sana küçük gelmiş sana cbf gider dedi
gerçi kendisi cbf'ci. reklam yapmak amacı ile söylemiş de olabilir bilemem artık
cbf'e niyetlenmiştim olmayınca
ybr oldu.
YBR, cgl'nin üretimden kalkması ile gerçek bir efsane olmuştur
ybr isabet olmuş...
-
22 Aralık 2009, 21:30
arkadaşlar ben bugün yağ değiştirmeye karar verdim castrol koycaktım bulamadım ya satmıyoruz dediler yada kalmadı bende valvoline 10/40w yağ koydum sizce yanlışmı yaptım?
-
22 Aralık 2009, 21:42
motorum hala satılıktır 2800 tl
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
22 Aralık 2009, 23:52
ferotr adlı üyeden alıntı
ybr'nin hastalığı zaten hava sıcaklığı 40 derece olsada jiglesiz yine çalışmıyor bu alet
(ilk çalıştırmada)
sernur yöntemin güzel bir deneyelim...özellikle benim gibi soğuk memlekette yaşayanlar için...
ben 15 gün binmedigim zamanlarda bile tek marşta çalışıyor bence sorun yok.................
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:50 ----------
yeniçeri adlı üyeden alıntı
ybr 125 ile bu yaz eşim ile beraber edirne'den antalya'ya gittik.depo üstü çanta ve arka çanta tamamen yüklü.tahminime göre toplam biz dahil 200 kg.tüm ege sahilini ve akdeniz'i dolaşarak gittiğimiz bu yol 1600 km. Tuttu.yaptığım hesaplara göre 100 km'de 3 lt. Yaktı.eğer tek kişi ve 60- 70 arası giderseniz 2 lt'ye kadar düşüyor.benim şahsi görüşüm 125'lik bir motor olarak ybr çok iyi.
yakıt mükemmel........
-
22 Aralık 2009, 23:53
bjk 26 adlı üyeden alıntı
ben 15 gün binmedigim zamanlarda bile tek marşta çalışıyor bence sorun yok.................
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:50 ----------
yakıt mükemmel........
Hocam senin motorda ne yüceymiş öyle buraya gelip motorunu övüyorsun apache topiciğinde apacheye laf sayıyorsun
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
23 Aralık 2009, 00:46
Slm
slm ybr 125 ön dıskın balatasını degıstırecem fiyatı hakkında bılgısı olan varmı, yag degıstırecem 15 40 ama 900 ml mı_? yoksa 1litremi_? ikisi arasında kararsızlığa dustum bıldıgım kadarıyla falza dökersem, vites geçişlerinde problem yasarım debraj ayırmayabılır_? ve yağ filitresini (süzgec) degıstıren varmı, her yağ degısımınde yağ tahlıyesı vıdasındakı contayı degıstırıyoruzmu_?
Diskin balatasına degıstırırken hergangı bır ayar yapıyormuyuz, bu konularda tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 198 kullanıcı var. (0 üye ve 198 misafir)
Bu Konudaki Etiketler