Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.
YBR SEVERLER..merhabalar...
Bende ybr alacağım ancak biraz zaman var.
Sizden ricam 2 .el ybr lerde km önemli değil diyolar..Doğrumudur arkadaşlar..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
http://www.facebook.com/home.php?fil...3304763&ref=nf
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 ----------
ısrarla izlemenizi tavsiye ederiz... ybr ile yaptığımız gezilerden kısa bir slayt
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Taverna müziği de tam oturmuş, eline sağlık güzel olmuş,parça hiç bitmeyecek gibi geldi
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Km her araçta önemlidir. Fakat km lerinde sıfırlanabileceğini - km den çok kullanımdan ve bakımdan kaynaklı motorun yıprandığı aşikar. üstüne binip kullanınca - sesini dinleyince motorun ne olduğunu anlayabilecek bir kişi ile giderseniz ilerde pişmanlık duymazsınız.
Alttaki başlıktan gerekli bilgilere ulaşabilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/puf-...ari-2-a-4.html
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
çamurluklar plastik zaten onlar çatlak, kırık olmasın.
kafa grenajı kırık olmasın. ön arka ayak peglerine dikkat edin çizik, yamukluk var mı?
arka sinyallere bakın diplerinde yapıştırma izleri var mı?
zincire bakın baklalarda sertleşme var mı, bakımı zamanında yapılmış mı?
lastiklerdeki yıpranma izlerinden de nasıl kullanıldığı anlaşılabilir biraz dikkatli bakarsanız. ani fren yapıp yapmadığı falan belli olur çok kötü kullanıyorsa eğer. bu da serserice kullandığını falan söyleyebilir, büyük ihtimal.
sonra...
gidonun bağlantı yerlerine ya da bu tür somunlu yerlere bakın paslanma falan var mı, yağmur altında çok kalmış mı?
sonra...
akü bölümüne bakın... temiz mi kirli mi yağ var mı? bunlar size motorun kullanımı hakkında kesi olmasa da bilgiler verir.
hava filtresi bölümüne bakın filtre kapağı sık açılıp kapandıysa temizliğe önem vermiştir. (yani)
depoya dikkatle yandan yukarıdan aşağıdan bakın... düzeltme çizik falan var mı?
aman bu kadar yeter heralde aklıma gelenleri yazdım diğer arkadaşlar da yazarlar daha. 2005 iyidir bende de vardı geçen sattım çok güzeldir.
bu arada Sedat yaz gelsin bir geziye cbf ci çağıralım yapalım şu işi ispatlı olsun
ramço geçmiş olsun hasta olduğundan haberim yoktu.
███████ 4
selamın aleykum arkadaslar kazalı yada hasarlı bı ybr arıyorum bılgınıze tesekkurler
komşumda cbf 150 var bugün -yarın oğlum için onuda satın alacağım çünkü çok uygun fiyata veriyor .daha önce o motosıkleti deneme fırsatım olmuştu.o da 2009 model. rodajını nasıl yaptı pek ilgilenemedim ama tecrübe olarak benden daha iyi yapmış olamaz.neyse yol denemelerinde benim ybr ye göre daha hızlı olduğunu ve hatta artçı ile daha iyi performans gösterdiğini hissettim.tutuşlar aşağı yukarı aynı.ama sanki ybr daha bi dengeli gibi geldi.bu arada 90 kg olmam biraz da süratte etken.oğlum (65 kg)ybr de 110 u hatta 115 i rahatlıkla gördüğünü söylerken ben 105 i hiç geçemedim.bu arada motorun orijinalliğine dokunmadım . bazı operasyonlarla (dişlilerle oynayarak ,karbüratör iğnesi genişletilerek vs.) sürat arttırılabiliyor ama bu da motorun ömrünü azaltıyor.
sonuç olarak süratin cbf de az da olsa fazla olduğunu biliyorum ama diğer üstünlükler açısından (sağlamlık,yakıt tasarrufu,yedek parça ucuzluğu,motor ömrü) bana göre ybr daha önde. selamlar...
öyle bi ybr bulursan hebr ver bizedeben benimkini vereyim sana hurda fiyatına
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 ----------
mustafa abi çyle bi anlatmişsinki ybr yi zaten bunları yapsın baksın saglam gözünü kapatip alsınYaz gelsin allah kerim ölmez sag kalırsak yapariz bi draq
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)