Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Aralık 2009, 11:43
alisemerci adlı üyeden alıntı
yalnızlıktan oluyor arkadaşlar kıymayın kamyoncu kardeşlere
ödül alan bir kamyoncu sözü vardı onu da ben yazayım
ARABADA YALNIZ VAR!
bu da güzelmiş hoşuma gitti
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Reklamlar
-
18 Aralık 2009, 16:07
abilerim benim 18bindeki mtorun üstündeki orjinal sakura lastikleri değiştirmem gerektiğini düşünüyorum arka bitik ön iyi ama sertleşmiştir artık diyorum şu lastikleri düşünüyorum
ÖN:
http://www.yildizticaret.com/pro/207...18-MT65-LASTIK
ARKA:
http://www.yildizticaret.com/pro/207...18-MT65-LASTIK
arkaya biraz daha kalın olması için http://www.yildizticaret.com/pro/186...18-NR47-LASTIK bu lastiği koysam öne 90/90-18 pirelli koysam nasıl olur??
-
18 Aralık 2009, 16:57
sternboy adlı üyeden alıntı
pirelliler daha iyi bence ırc yi alma... arka lastiği kalınlaştırdınmı uzun yoldaa motorunu yoracaktır... banada lastik lazım ama benim almam sezon başını bulacaktır....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
18 Aralık 2009, 17:02
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
pirelliler daha iyi bence ırc yi alma... arka lastiği kalınlaştırdınmı uzun yoldaa motorunu yoracaktır... banada lastik lazım ama benim almam sezon başını bulacaktır....
saolasın abicim bilmiyodum ozaman bu pirelli çiftini alırım yol tutuşu ıslak ve kuruda nasıl pirellinin bilgin varmı?
-
19 Aralık 2009, 01:23
ozgurakman adlı üyeden alıntı
ybr, 2005 sonrası komple çin malıdır. Hindistan malları gelmiyor Türkiye'ye... inanmayanlar garanti belgesindeki referans adrese ya da satın alınırken verilirken tip onay belgesine baksın...
arkadaşlar yamaha nın çin de üretilmiş olması kalitesinin düştüğü anlamına gelmez.yamaha mühendis ve işçileri üretime katılıyor ve malzeme kalitesi de düşük değil. sadece motosıkleti daha düşük maliyetle(enerji,vergi avantajları,ucuz fabrika arzazisi vs.)üretebilmeleri için çinde üreetilmektedir. yamaha gibi bir markanın kaliteden ödün verme gibi bir düşüncesi ve lüksü olamaz
-
19 Aralık 2009, 02:32
-
19 Aralık 2009, 04:54
abi şimdi bn otamataik salcano 150 t10 kullanıodum sattım ..vitesli motor alcam da ybr ilebf arasında kararsızım ybr cbf kadar gtmez ama ybr de daha salam die duydum ..siz hangisini tercih edersiniz..
-
19 Aralık 2009, 08:29
cbf yücel adlı üyeden alıntı
abi şimdi bn otamataik salcano 150 t10 kullanıodum sattım ..vitesli motor alcam da ybr ilebf arasında kararsızım ybr cbf kadar gtmez ama ybr de daha salam die duydum ..siz hangisini tercih edersiniz..
cbf 150 mete_han'dan bildiğim kadarıyla yağ eksiltiyor
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...normal-mi.html
-
19 Aralık 2009, 10:38
arkadaşım cbf in bazı sorunları var bu sorunları honda da çözemiyor.. mesala yağ yakıyor... ama honda eksiltiyor diyor... eksilen bu yağ kapalı kutudan ucuyormu...... 1000 kmde bir yağ bakımı için hondaya gidip 23 küsürdü galiba para bayılıyorsun... buda başka güzelliği..... motordan düşmen her zaman an meselesidir... olduya düştün far granajı veya yan granajları ne kadar araştırdınmı???? neyse cbf cileri buraya toplamayalım... açık sözlü pek çok insan yok bu dünyada.... bu arada cbf ybr den çok rahat...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
19 Aralık 2009, 10:43
yol tutuşu,konforu,sürüş keyfi ve sağlamlığı daha ağır basıyor ybr nin .cbf ise biraz daha fazla hız yapıyor.yedek parçada ise ybr daha yaygın ve ucuz . tercih sizin.
-
19 Aralık 2009, 11:20
Hiç Kurcalama Al Birtane Cbr 125 R
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
19 Aralık 2009, 12:14
motoseyyah adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yamaha nın çin de üretilmiş olması kalitesinin düştüğü anlamına gelmez.yamaha mühendis ve işçileri üretime katılıyor ve malzeme kalitesi de düşük değil. sadece motosıkleti daha düşük maliyetle(enerji,vergi avantajları,ucuz fabrika arzazisi vs.)üretebilmeleri için çinde üreetilmektedir. yamaha gibi bir markanın kaliteden ödün verme gibi bir düşüncesi ve lüksü olamaz
bu anlamı nereden de çıkarttın cbr125 de (bildiğim kadarıyla) çinde üretiliyor... bmw 650gs motoru, audi A4'ün bir kısmı, v.b. çinde üretiliyor. çok fazla fason çin malı var ama orjinal ürün üretildiğinde nerede üretirsen üret kalitelidir
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
19 Aralık 2009, 14:12
ozgurakman adlı üyeden alıntı
bu anlamı nereden de çıkarttın
cbr125 de (bildiğim kadarıyla) çinde üretiliyor... bmw 650gs motoru, audi A4'ün bir kısmı, v.b. çinde üretiliyor. çok fazla fason çin malı var ama orjinal ürün üretildiğinde nerede üretirsen üret kalitelidir
Özgür kardeşim ;30 küsur senedir motosıklet kullanıyorum.belkide sen daha doğmamışken motosıklet kullanıyordum.yurt dışındada içinde de motosıklet kullandım ve nacizane neyin ne olduğunu malın kalitesinin de ne olduğunu bilirim.yazımı iyi okumuş olsaydın çinde de üretilmiş olsa yamaha kaliteden ödün vermez dediğimi anlardın. selamlar ..
-
19 Aralık 2009, 17:32
motoseyyah adlı üyeden alıntı
yol tutuşu,konforu,sürüş keyfi ve sağlamlığı daha ağır basıyor ybr nin .cbf ise biraz daha fazla hız yapıyor.yedek parçada ise ybr daha yaygın ve ucuz . tercih sizin.
cbf nasıl daha fazla hız yapıyor. neye göre söylediniz ne için söylediniz bilmiyorum ama ikisininde standart hızı 100 km hadi diyelim cbf 105 yaptı hızlı olduğunu (5 km için) kimse daha hızlı olduğunu söyleyemez. ben motorumla 135 gördümki ne kadar yapıyor dediklerinde 105 diyorum. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirimki ybr daha seridir.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
19 Aralık 2009, 17:44
newceri adlı üyeden alıntı
cbf nasıl daha fazla hız yapıyor. neye göre söylediniz ne için söylediniz bilmiyorum ama ikisininde standart hızı 100 km hadi diyelim cbf 105 yaptı hızlı olduğunu (5 km için) kimse daha hızlı olduğunu söyleyemez. ben motorumla 135 gördümki ne kadar yapıyor dediklerinde 105 diyorum. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirimki ybr daha seridir.
cbf in göstergesi ybr ninkine bakarak daha fazla gösteriyor.... deneyin görün... cbf in ybr den hızlı olduğu ifadesi yanlış....
-
19 Aralık 2009, 17:45
Arkadaşlar, km sayacım ve hız göstergem çalışmıyor , km telinin kopmuş olabileceğini düşündüm ve ustaya gittim ama sorun km teli değilmiş ; rediktör mu redüktör mu öyle bişey dedi km telinin önlastiğe girdiği yerin bitişiminde bi parça diğer adıda km sayacı imiş ; daha önce burayı değiştiren oldu mu ; yan sanayi değiştiren varsa linkini atarsa memnun olurum; orjinal linkide fena olmaz neyse buldum orjinali 40 TL imiş
Riallide ise 11,88TL sizce hangisini taktırayım ne dersiniz?
-
19 Aralık 2009, 17:51
szr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, km sayacım ve hız göstergem çalışmıyor , km telinin kopmuş olabileceğini düşündüm ve ustaya gittim ama sorun km teli değilmiş ; rediktör mu redüktör mu öyle bişey dedi km telinin önlastiğe girdiği yerin bitişiminde bi parça diğer adıda km sayacı imiş ; daha önce burayı değiştiren oldu mu ; yan sanayi değiştiren varsa linkini atarsa memnun olurum; orjinal linkide fena olmaz
neyse buldum orjinali 40 TL imiş
Riallide ise 11,88TL sizce hangisini taktırayım ne dersiniz?
rialliden al yan sanayi tak gitsin...............
-
19 Aralık 2009, 17:53
Tamam Ramco dediğini uyguliyim saolasın ; bu arada geçmiş olsun ; kısa zamanda ayağa kalkasın inşallah
-
19 Aralık 2009, 18:32
Arkadaşlar YBR - CBF kapışması yapalım ve hızlarını görelim geriye bir bu kalıyor
benim favorim pilotu sedat ya da ramço olursa YBR olacak.
-
19 Aralık 2009, 18:58
alisemerci adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar
YBR - CBF kapışması yapalım ve hızlarını görelim geriye bir bu kalıyor
benim favorim pilotu sedat ya da ramço olursa
YBR olacak.
ben 2 veya 3 ay kimseyle kapısamam... hem cbf de kapışacak kişi ile eşit kilolarda olmalıyız....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 424 kullanıcı var. (0 üye ve 424 misafir)
Bu Konudaki Etiketler