dün pazarlığı kestik bugün motoru alcam okuldan sonra
aranızdayım inşallah kırmızı motor 5 aylık daha ama 2007 model
allahtan hakkımızda hayırlısı artık
bol bol rahatsız ederim sizi hyo cbr cbf derken maddi durumdan bu oldu allah pişman etmesin inşallah
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
): ): ): : ):
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
pişman olmassın ybr bu.lanet olsun bu motor bıktım bu ybr den diyeni hiç duymadım bugüne kadar...
güle güle kullan kazasız belasız sürüşler dilerim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 ----------
ters istikamette gidiyormuşuz ama dediğin gibi bakarsın yollarda denk geliriz
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
benimde yeni bir monta ihtiyacım var..arkadaslar armode mont almaya niyetlenen arkadaslar ilk önce beni bulup mont hakkındaki nacizhane yorumlarımı dinlemeliler
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
arkadaşlar dün ist.sirkeciden pırellı mt65 lastik aldım word carda 5 taksit yaptı 125 tl ön -arka.tubless lastikler.şu anda salonda duruyo lastikler :D hava çok fena evden dışarı çıkılmaz havalar düzeldiğinde gidip değiştirteceğim lastikleri.Orjinal lastiklerden gına gelmişti artık ben motoru değil motor beni yönlendirmeye başlamıştı ıslak yerlerde.İnşallah bu problemi hafifleteceğim.Aslında aklımda Metzeler almak vardı ama malesef bu ebadı kalmamış zaten kalmadığını biliyordum türkiye depolarında.Bizim daytona motora gidince tasdik ettim. sirkeciye devam ettim oradan orada da aynısını söylediler zaten metzeler bulamazsan pırellı alacaksın dediler. benimde aklımdaki bu lastikti aldım nitekim :D kullandıktan sonra yazarım görüşlerimi.
hayırlı olsun arkadaşım mt 65 iyi lastik.. orjinaller ile kullanırken motor böyle birşey galiba ! der, kaya kaya giderdim.. mt 65den sonra kayma denilen şeyi unuttum.. farkı göreceksin..
metzeller bittiyse michelin alacağız o zaman...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
arkadaşlar motorumu full sorunsuz bıraktım 1gün çalışmadı bugün ise kontağa bastım aküyü zorladı bikaçkere daha dur kalk yaptığımda hiç marş almadı ayaktan çalıştırdım baya gezmeme rağmen akü yine aynı sorun nerdedir acaba?????
81VATAN__54MEKÂN
http://www.motomaxonlineshop.com/main/default.asp
Burayı arayın bir sorun izmirdeki mağzalarında vardı en son
geçenlerde bir yerden benzin aldım motorumun çalışma düzenini mahvetti arkadaşlar.
bitsin diye dua ediyorum şimdi.
neredeyse 5-6 kez uğraşıyorum çalıştırmak için.
benzin alırken çok dikkat edin.
dağa gidiyorum diye tuhaf bir yerden aldım kötü oldu.
bu arada burada kar yağıyor ybr camdan bakıyor
███████ 4
[QUOTE=71Hakan71;1894266]o ramço senin çocuktamı vardi..Allah anali babalı büyütsün.[COLOR="Silver"]
dostum bir yaşınıda geçti...... yaşlandım bea.................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 94 kullanıcı var. (0 üye ve 94 misafir)