ybr olupta binilmezmi.................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
abilerim yağ değiştireceğim ben illkez yapacağım bu işi (ybr'de ilkkez) havalarda soğuk şuan 20 40 var içinde hangi marka kaç kaç yağ koyayım şimdiden teşekkürler...
81VATAN__54MEKÂN
arkadaslar ideal ön ve arka lastik havaları kaç olmalı? kilo: 90
castrol marka 10-40 yagi güvenle kullanabilirsin....aslinda marka pek önemli degil bilindik bi marka olduktan sonra gerisi maddiyata bakıyor..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------
ön 28 arka 32ben 80 kiiloyum böyle ayarlı lasitklerim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bugun bende 50 km yaptım...
dıreksıyonu sola tam cevırdıgımde kendılıgınden gazlıyor.daha dogrusu gaz telının boslugu kısa galıba.dıreksıyonu cevırınce gerılıyor ve devır artıyor olarak dusunuyorum
sızde boyle bı sorun varmı ?
bırde yaklasık 8 bındır amortusellere bakım fılan yapılmadı..[ne yapılması gerektıgını bılmıyorum gercı] bazen arka amatuseller gacur gucur sesler cıkartıyor motor 22800 km
oo herkes biniyor daha. yerde kar yoksa hep biniyorum ben de. alışkanlık oldu. bazen bir yere gidiyorum tam gün çalışmadığı oluyor. döndüğümde ilk işim onu çalıştırmak oluyor. yaşadığını bilsin hayvan
bu arada ön teker ayarı 25 olacak çok yapıyorsunuz gibi geldi bana. hele 40 yapan biri vardı sanırım devamlı tarlada dolaşır gibi gidiyormuştur heralde
city modellerinde zincirin üstündeki plastik korumada yazıyor kaç kişi ile kaç hava olacağı hava basacak olduğunuzda yakındaki bir motora bakıp gidebilirsiniz. arkadaşlar benim motrdan kopya çekip yapıyorlar hava ayarlarını
███████ 4
arkadaşlar ybr nin lastiklerini değiştirmek iistiyorum beykozda oturuyorum.Servisimde maslakta REDLİNE yani bu çevrede metzeler yada pırelli marka satan biyer varmı acaba?
teşekkür ederim kardeşler trendy83 senin motor çok güzel ama ben de muğladayım
zor olur adam 1 lira bile inmiyo alıcam heralde bu ybryi hayırlısı artık
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
dostum otobüsler işkence benim için.ev-iş arası uzak mesafe olduğundan 2 otobüs ve özellikle iş çıkış saatlerinde 2 saat gibi bir süre alıyor ve zaman değerli malumonun için motorla gidebildiğim kadar devam. 40dk da gidiyorum geri kalan zaman bana kalıyor...şu an balaklava+kask+içlik+mont+bot+eldiven kombinasyonu uyguluyorum sıkıntı biraz eldivende var gibi ellerim üşüyür ama ankara ayazında olsun o kadar dimi)
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
jason55; beni anlattın sanki yahu, aynı durumdayız. Otobüs ile evden işe geldiğim zaman ortalama 2 saat sürüyor. 2 vesait lazım oluyor. bahsettiğin gibi çekilen iğrenç trafikte cabası. ama motorumla 30 dakikada evimdeyim Motosikletine hergün binen birisi için otobüs tam bir işkence. Bende günlük 17 gidiş 17 geliş toplam 34 km yapıyoruım. Annem eldivenlerimi çamaşır makinesinde yıkadığından beri eldivenlerim soğuk geçiriyor ve üşütüyor. En kısa zamanda eldivenlerimi yenilemem gerekiyor.
Bu arada işyerin nerede?
kafam da, ybr de güzel olmayanlara da nasip olsun inş. gene geldik kazasız belasız...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
ozgurakman tavsiye için tesekkurler..hava ıyı oldugu gun halletcem sorunu
güzel cevabın için sağol dostum.işyerim kavaklıderede, ev eryamanda haliyle nereden gidersen git 30-31km.gelişide eklersen 62-63 km hergün yol yapıyorum ve tahmin ettiğin gibi hergün şehirler arası yolculuk gibi ist yolu ve esk yolunu kullanıyorum yani motor her gün uzun yol yapmış oluyorotobüslere uyuz oluyorum hele ki dediğin gibi trafikte tam bir işkence genelde de kavga tartışma oluyor sevmiyorum onun için otobüsleri :( en iyisi motor...eldivende ne yaprsan yap eller yine de üşüyor donmuyor belki ama üşümeye yapacak bişey yok sanırım
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Bende google earth'ten etlik-çankaya arasını farklı güzergahlardan defalarca ölçtüm 16 ile 17 arası değişiyor. daha kısa rotasyon yok. bu da git gel 34km yapıyor.
(motosikletimlede ayı güzergahları ölçtüm, bu google earth akıllı programmış bildi aynen uzunluğu )
İşçıkışı arkadaşların hepsi birden aynı soruyu soruyorlar: -
Donmuyormusun ?,
Robocop gibi olmuşsun,
Uzaylı gibi giyinmişsin, vs. vs.
Halbuki onlar otobüslerde "bi adımdaha ilerleyin arkadaşlar" sözünü dinlerken ben evime varmış oluyorum :D
Hergün sabah 08:30 ve 9:00 arası konya yolunda,
akşam ise 18:30 - 19:00 arası samsun yolundayım
Güzergahlar birbirine uymasada eğer yollarda görüşürsek tanışırız
Şu an bu konu içerisinde 206 kullanıcı var. (0 üye ve 206 misafir)