Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Kasım 2009, 23:00
Reklamlar
-
22 Kasım 2009, 00:11
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
22 Kasım 2009, 00:53
not: buji değişecek ve yağ değişim zamanı gelip gelmediğine bakılacak.
uzun zamandır bakmadım da
burayı not defterine çevirdim kusura bakamayın artık
-
23 Kasım 2009, 21:28
Selam arkadaşlar ybr'mi satıyorum..2009 model 4900'km'de ybr city..
ilgili ilan: http://www.sahibinden.com/4900_km_de...XQQdisplayitem
-
23 Kasım 2009, 21:41
Selamünaleyküm ybrciler bende bugün ybrlendim ve bundan sonrada ybrci olarak kalmak istiyorum.Motoru daha bugün teslim aldım.Trafikte biraz zorlansamda alışmak kolay olmadı
motorum 2005 kmde ve 9binde acemi olmanın dezevantajlarını yaşadım bugün ve aklıma takılan ve sizlere sormak istediğim sorularım var.
1.Motor 5 aydır kullanılmadığı için aküsü boş ayak pedalıyla çalıştırıyorum ama motorun eski sahibinin dediğine göre 3-4 günde akü kendine gelir ve dolar değiştirmene gerek yok sizler ne önerirsiniz.
2.Motoru her zaman jikleyi çekerek mi çalıştırmalıyım?
3.İlk çalıştırmalarda rölantiye aldığımda motor stop ediyor bana rölanti ayarı düşük gibi geldi yani motor rölantide çalışırken devir göstergesi tam 1in üzerinde oluyor ilk çalıştırmalarda stop ediyor rölanti ayarıyla ilgili problemi olabilir mi?
Abilerim ve arkadaşlar şu acemiye yardım ederseniz çok sevinicem
-
23 Kasım 2009, 22:09
bighead adlı üyeden alıntı
Selamünaleyküm ybrciler bende bugün ybrlendim ve bundan sonrada ybrci olarak kalmak istiyorum.Motoru daha bugün teslim aldım.Trafikte biraz zorlansamda alışmak kolay olmadı
motorum 2005 kmde ve 9binde acemi olmanın dezevantajlarını yaşadım bugün ve aklıma takılan ve sizlere sormak istediğim sorularım var.
1.Motor 5 aydır kullanılmadığı için aküsü boş ayak pedalıyla çalıştırıyorum ama motorun eski sahibinin dediğine göre 3-4 günde akü kendine gelir ve dolar değiştirmene gerek yok sizler ne önerirsiniz.
2.Motoru her zaman jikleyi çekerek mi çalıştırmalıyım?
3.İlk çalıştırmalarda rölantiye aldığımda motor stop ediyor bana rölanti ayarı düşük gibi geldi yani motor rölantide çalışırken devir göstergesi tam 1in üzerinde oluyor ilk çalıştırmalarda stop ediyor rölanti ayarıyla ilgili problemi olabilir mi?
Abilerim ve arkadaşlar şu acemiye yardım ederseniz çok sevinicem
aleyküm selam.
hayırlı olsun motorun iyi seçim yapmışsın.
1- akü ile ilgili problemin dediği gibi devam ederse o zaman bir ustaya git ve şarj ettir o da olmadı yenisini alırsın.
2- evet jigle ile çalışıyor kendileri yazın bile
3- rölanti ayarlarını iyi bir ustaya yaptır mümkünse. 1,300 devir gibi ya da daha fazlası olsa iyi olur kış vakti. gerçi nerelisin bilmiyorum.
tekrar hayırlı olsun.
-
23 Kasım 2009, 22:29
alisemerci adlı üyeden alıntı
aleyküm selam.
1- akü ile ilgili problemin dediği gibi devam ederse o zaman bir ustaya git ve şarj ettir o da olmadı yenisini alırsın.
3- rölanti ayarlarını iyi bir ustaya yaptır mümkünse. 1,300 devir gibi ya da daha fazlası olsa iyi olur kış vakti. gerçi nerelisin bilmiyorum.
tekrar hayırlı olsun.
nasılsın mustafa abi göremiyodum seni uzun zamandir buralarda
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
23 Kasım 2009, 22:52
dün 3.kez lastik yüzünden yolda kaldım arka lastik yine geçenki gibi birden açıldı ve havası boşandı anlaşılan abime yeni lastik aldırma zamanı geldi :D
-
23 Kasım 2009, 23:05
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
23 Kasım 2009, 23:16
ibocan33 adlı üyeden alıntı
dün 3.kez lastik yüzünden yolda kaldım arka lastik yine geçenki gibi birden açıldı ve havası boşandı anlaşılan abime yeni lastik aldırma zamanı geldi :D
Gecmis olsun lastik ihmale gelmiyor..
-
23 Kasım 2009, 23:26
sedat_57 adlı üyeden alıntı
yok hacı sadece ön lastik orjinal arka 3. lastik :D ön sakura bile bu kadar dayandı ırc dayanamadı :D loto tutarsa geç pirelliyi bridgestone alacam :D
-
23 Kasım 2009, 23:28
sedat_57 adlı üyeden alıntı
iyidir güzel insan bu aralar diğer şeylere daha fazla daldık sanırım, o yüzdendir.
arada okuyorum ama siteyi
-
24 Kasım 2009, 00:10
aleyküm selam.
tekrar hayırlı olsun.
Bende 43 lüyüm bu arada abi Motorun bakımlarını Yamaha servisinde yaptırmayı düşünüyorum en yakın zamanda uğrayacam bakalım saygılar tekrar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 ----------
Geçmiş olsun hocam.
-
24 Kasım 2009, 00:39
ya sayın ybr'ciler sizden ricam koruma demiri takanlar demirin fotoğrafını mgönderebilir mi? (komple motosiklet fotoğrafı)
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
24 Kasım 2009, 01:22
Bende 43 lüyüm bu arada abi
Motorun bakımlarını
Yamaha servisinde yaptırmayı düşünüyorum en yakın zamanda uğrayacam bakalım saygılar tekrar
[COLOR="Silver"]
tekrar hoş geldin foruma neresinden?
burası davşanlı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------
ozgurakman adlı üyeden alıntı
ya sayın ybr'ciler sizden ricam koruma demiri takanlar demirin fotoğrafını mgönderebilir mi? (komple motosiklet fotoğrafı)
bak sen söyleyince aklıma geldi yeni motosikletimin hiç fotoğrafı yok.
gariban yav
yarın çeker koyarım koruma demiriyle birlikte.
-
24 Kasım 2009, 01:28
tekrar hoş geldin foruma neresinden?
burası davşanlı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------
bak sen söyleyince aklıma geldi
yeni motosikletimin hiç fotoğrafı yok.
gariban yav
yarın çeker koyarım koruma demiriyle birlikte.
İçinden abi birazdaha detaya inersek meydan tarafları oluyor Bana gelen bilgilere göre Tavşanlıda motosiklet sayısı bayağı fazlaymış abi doğrumudur
-
24 Kasım 2009, 02:46
İçinden abi birazdaha detaya inersek meydan tarafları oluyor
Bana gelen bilgilere göre Tavşanlıda motosiklet sayısı bayağı fazlaymış abi doğrumudur
oo sorma tekerini sallasan motora çarpıyor şaka şaka epey fazla
daha da önemlisi burada YBR sayısı fazla.
artık ybr'cileri bir çatı altında toplamayı bile düşünüyoruz şu an.
-
24 Kasım 2009, 13:46
Bende 43 lüyüm bu arada abi
Motorun bakımlarını
Yamaha servisinde yaptırmayı düşünüyorum en yakın zamanda uğrayacam bakalım saygılar tekrar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 ----------
Geçmiş olsun hocam.
saol teşekkür ederim
-
24 Kasım 2009, 17:12
Nasıl oluyor da lastiğin havası bir anda boşalıyor? Tbeless olmayanlastikleri tubeless mi kullanıyorsunuz?
-
24 Kasım 2009, 20:23
insane adlı üyeden alıntı
Nasıl oluyor da lastiğin havası bir anda boşalıyor? Tbeless olmayanlastikleri tubeless mi kullanıyorsunuz?
tubeles lastik kullanıyorum jantın kenarından açılıyor ve pufff 3 sefer oldu aynı şey birde süratli olsak varya o anda .... D:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 81 kullanıcı var. (0 üye ve 81 misafir)
Bu Konudaki Etiketler