Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Kasım 2009, 21:58
22400 km dekı sahura arka lastıgım daha fazla dayanamadı....
dün evden dershaneye gıderken [evım carsıya 20 km] 5 km ılerde arka hafıften savurmaya basladı.once aldırıs etmedım daha dogrusu aldırmak ıstemedım.cunku lastık gecenlerdede patlamıstı.ıcımden yoldandır fılan dıyordumkı ıce savurmaya basladı.on frene basarak durdumkı.arka lastık tamamen ınmıs..
yarım km gerıdekı benzınlıkten hava bastım fakat anında ınıyordu...tam sibop kısmından patlamıs..basladıgım ısı yarım bırakmayı sevmem.madem bu yola beraber cıktık beraber bıtırecegız hesabıyla motor elımde rolantıde hafıf gazla bende yuruyerek tam 20 km gıttık...kac saat aldıgını saymadım..
motorcuya motoru goturdugumde bunun arkaya iyi bi dubleks tak dedım ve cıktım.zaten daha fazlasını anlatmaya halım kalmamıstı...su marka olsun bıle demedim.
usta sava mc7 takmı.lastık hosuma gıttı suan 30 km fılan yol yaptım....kalıtelı bısey dedi.60 liraya getırtıgını soledı..bıraz daha dayansa ben prellı netten getırtcektım.umarım buda ıyıdır...iyi bi usta guvenıyorum..zaten o halde guvenmesemde mecbur bıyere bırakcaktım.
evet ybr yolda bırakmaz ama ıhmalkarlık yolda bırakıyor işte...nese ybr ıle bır anımız daha oldu..allah beterınden korusun.
Reklamlar
-
15 Kasım 2009, 22:59
Custom Moblet
Custom Mz
Arşivde Gözüme Çarpan 2 Resim
-
16 Kasım 2009, 12:06
kursunes adlı üyeden alıntı
güzel olmuş hakikaten.
2006 model 3bin diyor ağzım açık kaldı
yok ilerde boyatırım ben bu motoru.
-
16 Kasım 2009, 22:50
[/COLOR][/QUOTE]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------
71Hakan71 adlı üyeden alıntı
22400 km dekı sahura arka lastıgım daha fazla dayanamadı....
dün evden dershaneye gıderken [evım carsıya 20 km] 5 km ılerde arka hafıften savurmaya basladı.once aldırıs etmedım daha dogrusu aldırmak ıstemedım.cunku lastık gecenlerdede patlamıstı.ıcımden yoldandır fılan dıyordumkı ıce savurmaya basladı.on frene basarak durdumkı.arka lastık tamamen ınmıs..
yarım km gerıdekı benzınlıkten hava bastım fakat anında ınıyordu...tam sibop kısmından patlamıs..basladıgım ısı yarım bırakmayı sevmem.madem bu yola beraber cıktık beraber bıtırecegız hesabıyla motor elımde rolantıde hafıf gazla bende yuruyerek tam 20 km gıttık...kac saat aldıgını saymadım..
motorcuya motoru goturdugumde bunun arkaya iyi bi dubleks tak dedım ve cıktım.zaten daha fazlasını anlatmaya halım kalmamıstı...su marka olsun bıle demedim.
usta sava mc7 takmı.lastık hosuma gıttı suan 30 km fılan yol yaptım....kalıtelı bısey dedi.60 liraya getırtıgını soledı..bıraz daha dayansa ben prellı netten getırtcektım.umarım buda ıyıdır...iyi bi usta guvenıyorum..zaten o halde guvenmesemde mecbur bıyere bırakcaktım.
evet ybr yolda bırakmaz ama ıhmalkarlık yolda bırakıyor işte...nese ybr ıle bır anımız daha oldu..allah beterınden korusun.
ortak geçmiş olsun......................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Kasım 2009, 23:02
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
17 Kasım 2009, 12:26
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Kasım 2009, 18:23
abilerim benim ybr'nin boş lambası hiç sönmüyor sürekli yanıyor sebebi nedir bide kontak zor dönüyor direksyon kitlenmiyor zorlarrsam anahtar kırılır diye zorlayamıyorumda lütfen yardııımmm
-
17 Kasım 2009, 18:39
sternboy adlı üyeden alıntı
abilerim benim ybr'nin boş lambası hiç sönmüyor sürekli yanıyor sebebi nedir bide kontak zor dönüyor direksyon kitlenmiyor zorlarrsam anahtar kırılır diye zorlayamıyorumda lütfen yardııımmm
Boş lamba dediğin park lambasıysa o zaten kontağı açtığında sürekli yanması gayet normal. He eğer kontak kapalıykende yanıyorsa o zaman başka problem var.
Anahtar olayında bende de aynı sorun var, çok sert dönüyor. Saçmaladım belki ama bugün biraz yağ döktüm düzelir diye biraz fark etti fakat çokta işe yaramadı.
-
17 Kasım 2009, 18:41
kursunes adlı üyeden alıntı
Boş lamba dediğin park lambasıysa o zaten kontağı açtığında sürekli yanması gayet normal. He eğer kontak kapalıykende yanıyorsa o zaman başka problem var.
Anahtar olayında bende de aynı sorun var, çok sert dönüyor. Saçmaladım belki ama bugün biraz yağ döktüm düzelir diye
biraz fark etti fakat çokta işe yaramadı.
abicim N işareti olan yeşil ışık yanan boşa alınca yanması gerekmiyomu sadece
-
17 Kasım 2009, 20:21
sedat_57 adlı üyeden alıntı
hacı pederde vardır ille kamyonet tutalım dedi.ustune bınmek aklıma gelmedı degıl ama bi aksılık cıkmasın dedım.hep yarım debrıyaj gıtmedım..rolantide az gaz vererek gittim sayılır...
haklısın ramço yaratıcı olmalıyız fakat dağın basında oturuyorum resmen...burda ancak bu kadar kafa basıyor mc7 lastık kullanmıs olan veya kalıtesını duymus olan varmı.3 gundur bı test edemedım malum yağmur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------
bos lambasının sureklı yanmasının sorununu bılmıyorum...benımde uzun lambasının ısıgı yanmıyor...fakat aldırıs etmıyorum..karsıda araba olmadıgında hep uzunda gıttıgım ıcın
kontak ve depo kılıtlerındekı anaktar zor donme sorununu wd 40 veya herangıbı bır pas cozucu sıkırak halledebılırsınız...bizzat kendım denedım...depo kapagı bı ara acılmıcak gıbıydı cok zorluyordu...bi fıs la işlem tamamdır...[sedat usta'nın taysiyesiydi]
-
17 Kasım 2009, 20:26
71Hakan71 adlı üyeden alıntı
bos lambasının sureklı yanmasının sorununu bılmıyorum...benımde uzun lambasının ısıgı yanmıyor...fakat aldırıs etmıyorum..karsıda araba olmadıgında hep uzunda gıttıgım ıcın
kontak ve depo kılıtlerındekı anaktar zor donme sorununu wd 40 veya herangıbı bır pas cozucu sıkırak halledebılırsınız...bizzat kendım denedım...depo kapagı bı ara acılmıcak gıbıydı cok zorluyordu...bi fıs la işlem tamamdır...[sedat usta'nın taysiyesiydi]
saol abicim pas sökücü bulabilirsem denerim boş lambasıda bana lazım olmuyo boşa geçtimi anlıyorum ama olsada fena olmazdı yani
-
17 Kasım 2009, 20:38
saol abicim pas sökücü bulabilirsem denerim boş lambasıda bana lazım olmuyo boşa geçtimi anlıyorum ama olsada fena olmazdı yani
sanırım bi elektirikci sorunu halledecektir.veya bi süre snra okuyup yardımcı olan illaki cıkar rica ederim
-
17 Kasım 2009, 23:19
ybr'm ile 4 ayda 10.000 km yi tamamladım. böyle giderse yaza 20.000 km yi tamamlayacak gibiyim
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
17 Kasım 2009, 23:34
maaşallah hep şöyle deli gib yol yapmak istemişimdir
-
18 Kasım 2009, 13:28
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
18 Kasım 2009, 13:39
-
18 Kasım 2009, 13:47
boş lambası devamlı yanıyorsa ya müşür bozuktuır yada müşürün kablosu çıkmış veya bir şekilde saseyle temas ediuyordur..kontrol etmek lazım........
-
18 Kasım 2009, 22:38
PIERzig adlı üyeden alıntı
İridyum aldın he ,zenginsin
Hade hayırlı olsun..
Kayda değer bir değişim olursa ben de mutlaka düşünüyorum.
Mesajım burda dursun nete fazla girmiyorsun sanırım ,cevap bekliyoruz
bujiyi henüz edle edemedim pier. ama cbf150ye takan arkadaşım motorun sesinin bile değiştiğini söyledi. sipariş verdirdim servise geldiğinde takıcaz.
arkadaşlar benim ybr'nin karbüratör fişeği aşınmış. şuanda idareten fişeği biraz frezeledik idare ediyor. sadece yeni fişeği nasıl alabilirim ? fişek çapı dijital kumpasla ölçtük 20,41mm çapında.. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa haber bekliyorum. komple karbüratör almayım ya ???
-
18 Kasım 2009, 22:44
-
18 Kasım 2009, 22:50
öyle deme hacı. japon malı o duymasın bak gücüne gider orjinal ve yan sanayi fiyatları ne kadardır ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)
Bu Konudaki Etiketler