Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Kasım 2009, 20:17
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
14 Kasım 2009, 20:37
ibocan33 adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar millet 2dir başıma geliyor yolda giderken arka lastiğin jantla arası açılıyor ve eve kadar motor bana biniyor lastik dubleks olduğundan dolayı hemen iniyor yeni bir lastik işimi görürmü sizce
birde bu arada aranızda elektronikten anlayan varmı ?
jantın yamuk. biraz anlarım söyle bakalım
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
14 Kasım 2009, 20:43
abilerim arkadaşlarım ilk motorum olarak 2007 model 17000km'de ybr125 aldım motor soğukken çalışmamak için resmen inat ediyor ısındıktan sonra stop ediyorum tekrar çalıştırmak isteyince hemen çalışıyor sebebi ne olabilir???
-
14 Kasım 2009, 20:59
jason55 adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun scuderia.gs 500 veya er-5 i koydun kafana demek
bende seneye yaza düşünüyorum satmayı.ama ybr250 alayım diye düşünüyorum gs 500 veya er-5 gün geçtikçe eskiyo gün geçtikçe değer yitiriyor.
saoljason hala ne alacagıma karar veremedim maalesef motor bi satılsında
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
14 Kasım 2009, 21:07
sternboy adlı üyeden alıntı
abilerim arkadaşlarım ilk motorum olarak 2007 model 17000km'de ybr125 aldım motor soğukken çalışmamak için resmen inat ediyor ısındıktan sonra stop ediyorum tekrar çalıştırmak isteyince hemen çalışıyor sebebi ne olabilir???
hayırlı olsun. jikleyi çekiyor musun
-
14 Kasım 2009, 21:09
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun. jikleyi çekiyor musun
ewt çekiyorum yine inat etmekte devam ediyor hatta artık akü zayıflayıp marşlamıyor bende ayaktan çalıştırıyorum 5 6 kere basarak
-
14 Kasım 2009, 21:09
mete_han adlı üyeden alıntı
ramço dayı alüküme selam...sana ne zaman alıyoruz cbf...
bak sedat az kaldı kucağa geliyor...
ben kurye yim dostum... cbf 150 ler ilk çıktı selçuk ecza 30 adet aldı....sıfır motorlar yağ yakıyor direksiyonda tur yok falan filan...almadım... mehmet konşuk konsuk motorun sahibi gökhan konşuk bana her şekilde motor verirler.... ama ben cbf 150 işine girmem... cg nin sıfırı olsun gözüm kapalı alırım ama cbf 150 asla....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
14 Kasım 2009, 21:11
-
14 Kasım 2009, 21:16
ramço dayı alüküme selam...sana ne zaman alıyoruz cbf...
bak sedat az kaldı kucağa geliyor...
Cbf topacında öncelikle yağ sorununu çözüp sonra ybr tobacına desturla bu gibi teklifleri sunmanızı reca ederiz saygıdeğer köftastar beyfendi.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
14 Kasım 2009, 21:17
CG OLSUN ÇAMURDAN OLSUN YAŞA RAMÇOOOOO
-
14 Kasım 2009, 22:03
halitcix adlı üyeden alıntı
CG OLSUN ÇAMURDAN OLSUN YAŞA RAMÇOOOOO
ben gerçekciyim arkadaşlar...kızan olacaktır ama gerçek böyle... motor sahibini kollamalı...cg çok sağdık ve yakıtta çok cimri bir motordur....2 tane cg eskittim ve bizi hiç üzmeedi..... ybr de öyle..... üstelik tel jant olmasıda avantaj..... mete 150 lik ybr olsa sende cbf den vazgeçip ybr 150 ye dönersin...25 cc ile ybr den vazgeçme....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
14 Kasım 2009, 22:10
motor soğukken çalışmamak için resmen inat ediyor ısındıktan sonra stop ediyorum tekrar çalıştırmak isteyince hemen çalışıyor sebebi ne olabilir?diye sordum cevap alamadım lütfen yardımcı olun
-
14 Kasım 2009, 22:23
sternboy adlı üyeden alıntı
motor soğukken çalışmamak için resmen inat ediyor ısındıktan sonra stop ediyorum tekrar çalıştırmak isteyince hemen çalışıyor sebebi ne olabilir?diye sordum cevap alamadım lütfen yardımcı olun
Motorunu tanıdıkça sabahları tek marşta çaliştirmayi ögreneceksin dostum merak etmee ybrlerin böyle bi çalişma yapisi var normal yani
-
14 Kasım 2009, 22:25
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Motorunu tanıdıkça sabahları tek marşta çaliştirmayi ögreneceksin dostum merak etmee ybrlerin böyle bi çalişma yapisi var normal yani
yani benim motorda sorun yok normal bişey bu herkeste olan bişey ama zamanla alışılıcak bi durummu
-
14 Kasım 2009, 22:30
-
14 Kasım 2009, 22:33
Motor değil sen aliişacaksın sana bi taktik bari vereyim bak bunu herkes vermez
sabah motoru çıkar...
Ya Allah de... Jikleyi çek.. besmele çek kontagi aç... marşa bas ve çeyrek gaz ver motora bu marş +çeyrek gaz işini cok serii yapmalısın... zamanla yapacaksında....bunun dişinda akünü bi kere şarja verebilirsin...
hahaha, harbiden de refleksif olarak ben de aynını yapıyorum. şimdi motoru çalıştırdığımı hayal ederek farkettim. ulan acayip binesim geldi ha, acaba insem mi garaja?
arkadaşlar sizin de gosterge ampulleriniz zart zurt patlıyor mu? iki ayda 3 ampul değiştirdim resmen.
-
14 Kasım 2009, 22:34
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ben kurye yim dostum... cbf 150 ler ilk çıktı selçuk ecza 30 adet aldı....sıfır motorlar yağ yakıyor direksiyonda tur yok falan filan...almadım... mehmet konşuk konsuk motorun sahibi gökhan konşuk bana her şekilde motor verirler.... ama ben cbf 150 işine girmem... cg nin sıfırı olsun gözüm kapalı alırım ama cbf 150 asla....
Dostum yolun Sultanahmete veya Havalimanına düşerse o civarlarda beni arasana muhabbet ederiz biraz...
537 335 22 33...
haco betona tosladık...
newceri adlı üyeden alıntı
Cbf topacında öncelikle yağ sorununu çözüp sonra ybr tobacına desturla bu gibi teklifleri sunmanızı reca ederiz saygıdeğer köftastar beyfendi.
Yağ sorunu çözülmez bizim motor değişmez...
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ben gerçekciyim arkadaşlar...kızan olacaktır ama gerçek böyle... motor sahibini kollamalı...cg çok sağdık ve yakıtta çok cimri bir motordur....2 tane cg eskittim ve bizi hiç üzmeedi..... ybr de öyle..... üstelik tel jant olmasıda avantaj..... mete 150 lik ybr olsa sende cbf den vazgeçip ybr 150 ye dönersin...25 cc ile ybr den vazgeçme....
aslında YBR city sahtekarlığı yerine daha adam gibi grenajda değişiklikler olsaydı ben ilk gözağrıma geri dönerdim...yahu lastik ebadı az büyüse biraz dirilse kasa çokmu kötü olur...
ama inanmayacaksınız...cbfyi satıp 3250 gaymeye Yamaha Cyrpton alırsam hiç şaşırmayın...hemde hiç... benim özümde cup var...kapcıyım ben beyler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Kasım 2009, 22:43
Dostum yolun Sultanahmete veya Havalimanına düşerse o civarlarda beni arasana muhabbet ederiz biraz...
537 335 22 33...
haco betona tosladık...
Yağ sorunu çözülmez bizim motor değişmez...
aslında
YBR city sahtekarlığı yerine daha adam gibi grenajda değişiklikler olsaydı ben ilk gözağrıma geri dönerdim...yahu lastik ebadı az büyüse biraz dirilse kasa çokmu kötü olur...
ama inanmayacaksınız...cbfyi satıp 3250 gaymeye
Yamaha Cyrpton alırsam hiç şaşırmayın...hemde hiç...
benim özümde cup var...kapcıyım ben beyler...
mete telefon kaydettim ... havalimanına yolum düşüyor ama kamyonla sokmazlar.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------
cup benimde gönlümde yatan bir motor ama 85 kilo ile beni tatmin etmez....
-
14 Kasım 2009, 22:43
Hacı bende havalimanı karşısında metronun oralarda şu büyük inşaatın oralarda yeni yolun kenarında bekleyen turizm araclarından birini kullanıyorum...aklında olsun...
tatmin etmez ama bisiklet gibi oynamayı seviyorum kapla...birde benzini kokluyor şerefsiz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Kasım 2009, 22:48
Hacı bende havalimanı karşısında metronun oralarda şu büyük inşaatın oralarda yeni yolun kenarında bekleyen turizm araclarından birini kullanıyorum...aklında olsun...
tatmin etmez ama bisiklet gibi oynamayı seviyorum kapla...birde benzini kokluyor şerefsiz...
bak metronun oraya devamlı mal getiriyoruz... oraya geldiğimde ararım..daha bu gün geldim oraya...... .... ben kamyon kamyonet münübüs kullanıyorum...
kimyasal hammadde taşıyoruz boyacılar koblocular tabancılar v.b. firmalara.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)
Bu Konudaki Etiketler