Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    bu gün kontak biraz sertleşmiş gibi geldi bana.wd40 bitmişti bende aynıdır diye castrol zincir spreyi sıktım anahtara öyle sokup çıkardım 6-7 kere.yinede etki etmedi :D acaba bu sorun sizdede varmı ? anahtar biraz zor çıkıyor.
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En ucuzunu al derim. Ebatları tutsun yeter. Min. 3-4 yıl götürür.
    Dikkat etmen gereken önemli nokta; İlk şarjını düzgün yapmandır.
    cevap için tesekkurler.hepsi aynı ebatta 119*60*131 sanırım bunlar uygun ortadakını yanı kırmızı olanını almayı dusunuyorum.. jelli yazıyor ama nese bakacaz artık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 PM ----------

Alıntı CengizhanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gün kontak biraz sertleşmiş gibi geldi bana.wd40 bitmişti bende aynıdır diye castrol zincir spreyi sıktım anahtara öyle sokup çıkardım 6-7 kere.yinede etki etmedi :D acaba bu sorun sizdede varmı ? anahtar biraz zor çıkıyor.
    bikacgundur bendede aynı sorun var.anaktar bazen donmuyor rahat gırıp cıkmıyor.wd 40 sıktıgımda duzelıcenı tahmın edıyorum...ben bitürlü bitiremedım su spreyi

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    onun tek ilacı haftada bir vd 40lamak zincir spreyi yapişip kalir pislik olur orda Wd nasıl bişeyse üstten sıkıyon aşşa aşşa gidiyo ama nereye gidiyo ucuyomu mübarek hiç birikinti vs oluşmuyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 PM ----------

hakan o birinci linkteki akü tam ybrlik 12 volt 5 ah... beyaz akü sulu galiba
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    vallahi biz dükkanda kepengleri vs. yağlıoruz wd40 hakikaten güzel.benim merakım acaba herkeste olmasımıydı bunun ? ve öğrendim.

ama çok garip motorum daha 1700 km de nasıl sertleşti anlamadım.herhafta wd sıkmaklamı uğraşacağız hayret yahu :D

Motosikleti
    2000 ford
    vallahi biz dükkanda kepengleri vs. yağlıoruz wd40 hakikaten güzel.benim merakım acaba herkeste olmasımıydı bunun ? ve öğrendim.

ama çok garip motorum daha 1700 km de nasıl sertleşti anlamadım.herhafta wd sıkmaklamı uğraşacağız hayret yahu :D
    valla ben canım sıkıldıkça severek yapiyorum hergün olsun hergün yaparım dış görünüşü vs belki kirli olabilir ama
    ne zincirim yagsız kalır nede kontak depo yeri nede debriyaj teli gibi yerler yagsız kalir

Motosikleti
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben canım sıkıldıkça severek yapiyorum hergün olsun hergün yaparım dış görünüşü vs belki kirli olabilir ama
    ne zincirim yagsız kalır nede kontak depo yeri nede debriyaj teli gibi yerler yagsız kalir
    sorun olarak algıladığım için olabilir belki.daha önce bu gibi yerlerinde(kontak , depo kapağı) yağlanması gerektiğini bir yerden okusaydım takmazdım

ama bana sorunmuş gibi geldi değil mi yani ?

bu arada debriyaj telinide yağlamak gerekiyormu periyodik olarak ? ve nasıl neyle yağlayacağız.

Motosikleti
    2000 ford
    debriyajın ordaki lastigi kaldır ve gözün gördügü yerleri vd 40 la ben öyle yapiyorum 37 bindeyim orjinal telim

Motosikleti
    http://www.motoaktuel.com/blog/index...glama-degisimi

şöyle bir konu buldum buradaki herhalde uzun kmlerde yapılacak olan işlem.şimdilik benim için gerekmez herhalde daha çok yeni motor.

kontak olayınıda pazartesi alıp halledeceğim çok güzeldi benim kontak dün gece yıkadım bir anda sertleşti

MadEnd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NT 700 Deauville - CB125E
    Herkeze Selamlar

2.el 2006 model bir ybr aldım.Zincir ve dişlileri değiştirmek istiyorum.Kaliteli olmasını istiyorum, ikide bir zincir germemek için.Tavsiyeleriniz var mı ? birde aşağıda linkini verdiğim ürünü kullanan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.yildizticaret.com/pro/155...25-ZINCIR-KITI
    YAMASAKİ

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    debriyajın ordaki lastigi kaldır ve gözün gördügü yerleri vd 40 la ben öyle yapiyorum 37 bindeyim orjinal telim
    Sedat insanı nerdesin...acil bi çağrı atsana aga bana...537 335 22 33
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı MadEnd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkeze Selamlar

2.el 2006 model bir ybr aldım.Zincir ve dişlileri değiştirmek istiyorum.Kaliteli olmasını istiyorum, ikide bir zincir germemek için.Tavsiyeleriniz var mı ? birde aşağıda linkini verdiğim ürünü kullanan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

fiyata bakılırsa oldukça kaliteli bi ürüne benziyo...Xringli zincir bu zincir dişli setinin 50 bin km gitmesi lazimben dişlileri yan sanayi almiştim...Zincirde oRingli...15 bin kmdir kullaniyorum şikayetim sadece ön dişli ses yapmaya başladı onuda yenisiyle degiştirdim

Muhakkak daha önce yazılmıştır ama tekrar sorayım kusura bakılmasın; ybr yuvarlak far için, kendi kafa grenajı haricinde şeffaf cam kullanan var mı?

Ben daha önce büyükçe bir plastik cam takmıştım ama memnun kalmadım.Kendi grenajından biraz daha büyük kaliteli bir cam arıyorum.Şu dünya turu yapan ybr li ikilinin dişi olanında vardı o cam.Ona benzer birşey.Bu arada cam cam diyip duruyorum cam değil elbette, pleksiglas herhalde.

ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Reisle Bugün Köye Gittim Geldim Pek Uzun Bir Yol Değildi Gidiş Geliş Toplam 60 Km Civarında Yol Yaptım Sorunsuz Gittim Sorunsuz Geldim Resim Yok Tek Gittiğim İçin Çekemedim Birde Fotoğraf Makinesi Yok Telefonlada Çekesim Gelmiyor :S Sadece köyde Reisin Bir Resmini Çekebildim Ouda Eklicem Birazdan Gerçi Telefon Dandik Güzel Çekim Yapamıyor Ama :S
    www.sahildenturkiye.com

alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yine yeniden YBR :)
    Alıntı jawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muhakkak daha önce yazılmıştır ama tekrar sorayım kusura bakılmasın; ybr yuvarlak far için, kendi kafa grenajı haricinde şeffaf cam kullanan var mı?

Ben daha önce büyükçe bir plastik cam takmıştım ama memnun kalmadım.Kendi grenajından biraz daha büyük kaliteli bir cam arıyorum.Şu dünya turu yapan ybr li ikilinin dişi olanında vardı o cam.Ona benzer birşey.Bu arada cam cam diyip duruyorum cam değil elbette, pleksiglas herhalde.
    bir sayfa önceye bak bu tür sorular için oradan cam çeşitlerini göreceksin.

4

adresi ben de alabilir miyim

Bir önceki sayfadakiler işimi görmüyor.Ancak kendi sorumun cevbını kendim buldum:

http://www.ozenplexi.com

hirkil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 cbf 150
    Alıntı MadEnd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkeze Selamlar

Aldığın motorun benim sattığım motor olma ihtimali nedir ??? motosiklet bölümünde er-5 yazıyo ve 2006 model almışsın ömürcan sen misin? sedat_57 zincirim hakkında bilgi versin bence bir süre değiştirme (10000 km kadar)eğer ki benim motorsa
    By Hirkil

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    beyler ayıptır sölemesi bi prınter scanner aldımda denemeler yapıyorum...2004 ybrmin fotolarını yükleyeyim dedim...bi zamanlar bende yebereciydim...yaaa...sedat o zamanlar minyatür kale maç yapardı okulda...

kilit kendi imalatım he...

Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

MadEnd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NT 700 Deauville - CB125E
    Alıntı hirkil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aldığın motorun benim sattığım motor olma ihtimali nedir ??? motosiklet bölümünde er-5 yazıyo ve 2006 model almışsın ömürcan sen misin? sedat_57 zincirim hakkında bilgi versin bence bir süre değiştirme (10000 km kadar)eğer ki benim motorsa
    Evet Ömer senin motor Zincir atlama yapıyor hafiften ben dişlilerle beraber değiştiricem gerçi Ali ustada gerek yok dedi ama olsun ben yinede değiştircem...
    Bu arada Cbf mi aldın hayırlı olsun...
    YAMASAKİ

ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    iyi akşamlar ybrci milleti yarın %90 ihtimalle yağ değiştirecem hagi yağı önerirsiniz ?
    www.sahildenturkiye.com

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 261 kullanıcı var. (0 üye ve 261 misafir)

Bu Konudaki Etiketler