[QUOTE=samilto;1829526]Umarım arkadaşım okumuyordurAma kendi o zaman 2600 e almış Çokta zarar ediyor sayılmaz.Ben arabamı 24000 aldım. şimdi 14000 veriyorlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 PM ----------
Yanlış bilgi aldım arkadaşa 3400 tle mal olmuş.Devrini almana gerek yok diyor .Masraf olmasın diye belki satarsın diyor.BEnde 5-10 sene kullanırım diyorum inşallah.2007 sonunda fatura kesilmiş.Ocak vergisi için 2008 de binmeye başlamış.Motor temiz.Aam fazla temizliğine özen göstermemiş.Arkada port bagajı yok.Depo koruması var.Önde cam koruma falan yok .Arkadaş fazla kullanmadığı için aksesuar almamış.Ben adanadan nerden aksesuarlarını uygun fiyata alabilirim ve bende takabilirmiyim.Arka çamurluğun sinyalle olan bağlantı yeri kırılmış.Ya arka çamurluk değişecek yada bir şekilde tutturmak gerekir.Herhangibir kazası yok.Araç 7225 km de miş.NAsıl 2250 anlaştık sizce iyi mi? Extra bayağı aksesuar almam gerekecek.Kask+kilit+Ön cam(rüzgara gelemiyorum.Ayaklarımda biraz romatizma var önlem olarak ne yaptırabilirim)+ el koruması+ lastikler için şerit+ artı temizleme maddeleri ne almalıyım.Kaporta ve lastik ve diğer aksesuarları için? TEşekkürler şimdişden cevap verenlere.Birde aracın devrini almamam ilerde bir sorun oluştutur mu?
motorun yağını daha yeni değistirdim ama motor ısınınca vitesler sertlesıyor.neden olabılır?
bırde bu aralar tek tekere merak saldım,debriaşda sorun olabılır mı?
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Bugün denedim 1.vites 40 2.vites 60 3.vites 80 4.vites 100 5.vites gittiği yere kadar
HONDA
Sorun senin kafanda olm ne tek tekeri adam gibi bin şuna işte
motoruna kaç numara yag koydun olm vitesşer geçmiyo 10-40 kullan düzcede havalar soguk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 PM ----------
elektrikler gidiyomu gene degiştirdin mi bobini
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
cengiz dostum balatalarına bir bak kendin değiştirsen tırnakları yay'a oturmamış olabilir yada yay ile balata arasına pislik girmiş olabilir ;)
motor kendi halinde jigleyle ısınmadan yola koyuluyorsan dinlenik haldeki yağ yumuşamadan dişliler arasına giriyor ve zorlaşır vites geçişleri. uzman kişden duyduklarımı aktardım dostum
sedat o cam'ın linkini bi göndewrirmisin hacı özelden. yakın resmi varsa görmek istiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 PM ----------
arkadaşlar 2005 karbüratör fişeğini bulabilirmiyiz Türkiye çapında ?
Merhaba Adanadan katılıyorum foruma.BEnde bugun sabah itibariyle arkadaştan 2008 model kırmızı veya daha koyu bir renk motosikletimi aldım.Motor temiz duruyor.Ancak motor koruma gümüş renkte biraz paslanmış orjınal değil herhalde ne yapılabilir.Aslında siyaha boyasak nasıl olur?Ön tarafa bu resimdeki camdan taktırmak istiyorum ama nerden?
Arkadaşlar YBR'yi satınca daha önceden aldığım ama motora takmadığım debriyaj balataları elimde kaldı, orjinal debriyaj balatası isteyen varsa 30 liradan veriyim :D
Sinan hacı fotodaki makina benim degil pierzigin motörüüü benim makinada ön cam yok orjinal siperlik var
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
insane hayırlı olsun;
Arkadaşlar size bikaç sorum olacak; motorun elcik kısmının bitim yerinde metal parçalar var sanırım denge topuzu diyorlar , benimkinin bitarafındaki düşünce kırıldı bu parça değiştirilebilir mi ve bu parçayı bulabilir miyiz?
Diğer sorum akünün önünde bulunan ve motorun kontak anahtarı ile açılan kapagın kilit kısmı düştü bende tekrar eski sistemi oluşturabilir miyim; şuan tel ile duruyor ;
bir de farların aydınlatmasından hiç memnun değilim zenon dışında daha kuvvetli bi ampul takabilir miyim ve sanırım arka fren balatası bitik orjinal balata mı tavsiye edersiniz? Teşekkürler..
Arkadaşlar size bikaç sorum olacak; motorun elcik kısmının bitim yerinde metal parçalar var sanırım denge topuzu diyorlar , benimkinin bitarafındaki düşünce kırıldı bu parça değiştirilebilir mi ve bu parçayı bulabilir miyiz?
Sirkecideki Aydın motordan 5 liraya alıp takmıştım. Basit, plastik bir parça...
... arka fren balatası bitik orjinal balata mı tavsiye edersiniz?
aynı yerden 10 Liraya aldığım yan sanayi balatayı kullanıyorum. Sorun yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 PM ----------
Hayırlısı olsun.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ya abi o denge topuzlarından ben naptıysam bulamadım :S en sonunda birisinden çalacam
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)