tekerlerınıze saglık kazasız belasız suruşler
tekerlerınıze saglık kazasız belasız suruşler
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
yamaha ybr de yağ filitresi var...sağ sanzuman kapağının için de debriyaj balatasının yanındadır... ama araba nınki gibi değil.... sadece demir bir süzgeç...sanzuman kapağını açmadan göremezsiniz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
teşekkürler kardeşim, gerçekten aklımdan geçti söylediğin ürün, şimdide 200 civarı fiyatlar. topcase kullanan arkadaşlar sizinde fikirlerinize ihtiyacım var saygılarla...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 PM ----------
[QUOTE=TEKTEKER_RAMÇO;1813564]ikinci resimdeki kaptan bendeniz tekteker ramço... yani kırmızı ybr ni
n üzerindeki kaptan siyah kasklı kaptan tekteker ramçodur.... arkamdaki ise ahmetdir...sedat benim yüklediğim fotolarda mevcut değüil.... akşam onuıda yüklerim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 PM ----------
110 km 10 bin devir e 2kişi ile ulaşılmıştır... ön dişli bilerek orjinal takılıp yola çıkılmıştır... 2 kişi gidileceği için....[/QUOTE
ya inanırmısınız görmeden simalarınızı canlandırmaya çalışmıştım kafamda, yanılmamışım. memnun oldum tanıştığımıza bende eklerim yakında şahsen de tanışırız inşallah.
saygılar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:58 PM ----------
zaten iki kişi 110 km ve 125 cc denilince bu segmentte akla gelecek tek motor, YBR 125, Hayırlı sürüşler...
bide ankara gezisi yaparız tanışırız
ben ordaki kırmızılı polarlı kişiyim..[montum henuz yok daha yenı toparlanıyorum ]
gerçekten çok güzel bir gezi oldu.. resımler bıle ılgınızı cekıyorsa o anları yasamak bambaskaydı..
resimlerı yükleyemedım cunku 2 gundur eve bu saate gelıyorum..
Öss ye hazırlandıgım ıcınde bu aralar pek pc basına gecmemeye başladım..
[resımlerı yakın zamanda bende paylasıcam hatta gezı bolumunde butun hepsını paylasmayı dusunuyorum]
son geziden bir foto daha facebook'tan buldum.
gördüğünüz gibi gayaet güzel bir foto.
sadece farlar açık kalmış
███████ 4
benim farlar orjnal ybr gibi degil abi kapaniyo gündüz kapatiyorum aküm zımba gibi...:): yan ayaklığı açık unutmuştum o resmi koymazsan sevinirm
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum herkeze ii sürüşler
Geziye gittiniz ama kimse gezi yazısı yazmamış resimleri düzenleyip acıklamalarla bir yazı bekliyoruz. kim kimdir - gittiniz yerler neresidir - dikkat çeken olaylar, yerler - açıklamalı ve anlatımlı. Biliyorum Anlatılmaz yaşanır ama biz malesef böyle fotolarla geziyoruz bu aralar.
Lütfen tertipli bir gezi yazısı.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
İlave olarak; Bilgi paylaşım başlığıydı burası. Fakat MSN'e çevirdik.
Sohbetler burada, geziler burada, geyikler burada...
Biri gelip örneğin lastik hakkında bilgi bulmaya çalışsa, tüm bu gereksiz yazışmaların arasında boğulur gider.
Bir de fotoların bir kısmı, hiç küçültülmeden, makineden çıktığı gibi yükleniyor, bir sayfanın açılması 10 dakika sürüyor. o sayfalar hepten kayıp, ölü alanlar oldu. Yazık...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
arkadaşlar ;
sizce ötv nin tekrar gelmesi 2. eli hangi oranda etkiler.alt komşum 6 km deki
2008 ybr 125 ni satıyor ve 2,750 istiyor. bu fiyat normal midir?
biliyorum klasik geyik sorulardan ama ötv ile durumlar yine değişti.
ilgilenip yorum yazanlara şimdiden teşekkürler...
ötv nin tekrar geleceğini sanmıyorum 2008 lerin fiyatı 2500-3000 aralığında sağlam bir pazarlıkla ybr yi almanı tavsiye ederim. Önce anlayan birine baktırmanı tavsiye ederim.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
çok sağol ,motoru hep görüyorum,bir kez de test ettik, 6 bin de performansı iyi.ancak beldemaya city leri 3,850 ye satmaya başladı.
yorum için teşekkürler,kazasız sürüşler...
Şu an bu konu içerisinde 193 kullanıcı var. (0 üye ve 193 misafir)