arkadaslar herkezın keyıflerı yerındedır umarım.geziye 5 gun var nasıl gıdıyor hazırlıklar
arkadaslar herkezın keyıflerı yerındedır umarım.geziye 5 gun var nasıl gıdıyor hazırlıklar
usta sınır oldum bugun yagını fılan degıstıcektım.castrol 10 40 aradım sonunda bır yagcı buldum lıtresıne 15 20 lira demezmi ben bole ısın.gecen lıtresı 8 lıradan almıstım eve 40 km dıye oraya gıtmeyıde usenıyorum.yarın hava yagmurlu gosterıyor.persembe bırakıcam motorcuya artık o halledıcek bakımını.
nette ne kadar ucuz fıyatlar.ornek burda arka balata 15 lira.hava fıltresı 15 20 lira.dandık bı aku 50 lıra [hemde alırken adam 1 bucuk 2 yıl anca gıder dıyor...]vs vs.
insanın asabı bozuluyor goz gore gore kazık yıyoruz [tamır ettırdıgım ustaya degıl sıtemım ]
merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum ybrlerin ön arka lastik havaları kaça kaç olması gerekiyo ? yardım ederseniz çok sevinirim
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
30 - 40 arası iyi fakat kışın lastik havaları biraz daha inik olması lazım çünki sert lastik aşırı derecede kayar ve gün yere... onun için barları 5 er daha düşürün ve yerle sürtünmesi biraz daha fazla olsun kendinizi güvende hissedin :D
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
arkadaslar arka 32 ön 28 bar olacak) kışında arkayı 26-28 arası yapabilrisiniz ama tek kişi kullanirsaniz... önüde 24 bara düşürün
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
düzce gezisi öncesi motora ufak bi bakım kontrol gibi bişey yaptım... ön fren balatalarını zımparaladım.... karbüratörde biriken tortuyu aldım...akünün suyunu tamamlayıp şarj ettim..zinciri yağladım.... hava filitresini temizledim buji tel fırcaladım.... canavar gibi oldu...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sedat 24-26-28 demişin de hacım, aldığım lastik PONY marka kalitesiz bişey oldugu için hamuru yumuşakmış. hız kesici asfalt tümseklerden biraz hızlı geçiyim arka lastik beşikliyor. lastikler kaliteliyse senin dediğin yapılmalı. ;)
bizim lastikler kaça geçiyor ? şöyle 100'lük lastik alsam arkaya ? öne de 90lık fna olmaz diyodum
Lastik hava basıncı (lastikler soğukken ölçülür):
Toplam Yolcu&Yük0-90 kg:
Ön:
175 kPa (25 psi) (1.75 kgf/cm2)
Arka:
200 kPa (29 psi) (2.00 kgf/cm2) 90-
Toplam Yolcu&Yük200 kg (198-441 Ib):
Ön:
175 kPa (25 psi) (1.75 kgf/cm2)
Arka:
280 kPa (41 psi) (2.80 kgf/cm2)
Maksimum yük*:
200 kg (441 Ib)
* Sürücü, yolcu, bagaj ve aksesuarların toplam ağırlığı
Ybr kullanma kılavuzunu indirmek için Tıkla
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
eldivene bakıp söyleyecektim epey geç kalmışım
http://www.nicmotor.com/Tpg.asp
███████ 4
sağol dostum bende nic e baktım hatta almayı düşündüm ama önce bi yiba ya uğrayayım sonra bayiye bakarım diyordum yiba ya gidince armode buldum 55tl ye uygun geldi aldımilk esas denemeyi bu sabah ank ayazında yaptım şimdilik problem yok gayet sıcak tutuyor.yaklaşık 45dk sürekli yol yaptım.
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
fena değil... yakından incelemek lazım..............
yakın zamanda lastik alan arkadaş varmı ? ne marka ebatları nedir fiyatı nerdir ?
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)