bence ybryi sedat 57 bile kullanmış olsa her zaman her daim müşterisi hazırdır... ybr efsanedir beyler motorunuzu hep sevin...inanın bende bu geniş kalıp olmasa ybrden şaşmam...bir arkadaşım motoru yere devirdi...sağ ön granaj çatladı kafa...140 lira bayıldı hiç yoktan...siz aynı kazayı yapın belki bir ayna belkide bir gidondan başka bişey değişmezdi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
valla kardeşim ybr gelmiş geçmiş en sağlam düşük cc başlangıc cc si makinadır...alanında tek...rakipsiz...yanına yaklaşmak için 44.000 km cbf 150 sürmeye gerek yok...istediğin kadar sert davran seni asla incitmez...
bu arada tatilim bu gece...o gün uyuyor olacağım kanka...zira gece şoförlük yapıyorum turist transferi yapıyorum...zabaha şaftım kayıyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Arkadaşlar benim ybr yağ yakmaz iken,en son bu gün bi bakayım dedim yağına
Biraz daha gitsem belkide kitliyecektim motoru cok sukur hemen yağ alıp takviye ettim.
Gerçi son zamanlar motoru aşırı zorluyordum özzellikle redline de vitesi değiştiriyordum.
muhtemelen de ondandır başka bir yerinde sorunu yok zaten bununda böyle olduğunu burdan öğrenmiştim.
BUNDAN SONRA KIRMIZIYA GELMEDEN DEĞİŞTİRECEĞİM VİTESİ
4.500.-6.000 devir arası vites gecişleri ybr için en uygunu. 7.000 devir üstü kullanımda ekonomik yakıt modundan diğer motorlara nispeten normal yakar moduna geciyor.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
slm dostlar nasılsınız..............................
iyidir ramço da eldiven kullanan yokmu arkadaş sorduk tavsiye eden varmı diye sağolsun sadece halil kardeş cvplamış ona da allah razı olsun.diğerleri eldiven kullanmıyo sanırım yada kışın motoru garaja kaldırıyorlar
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
bende revit var 79 euroya almıştım 4 sene önce...kullanmıyorum..çok sert geliyor..uzun kullanımlarda iii oluyor... ben kışın sehir içi kullanımı için ucuz kafana göre yumusak bir eldiven al derim....
jason55 kardeşim eldiven alırken ramçonun dediği gibi yumuşak olmasına dikkat et. ayrıca uzun olmasına da dikkat et. Biraz da giydiğin monta göre bak eldivene. benim mont sportif biraz kolları kısa o yüzden eldiven giyince ya boşluk kalıyo çok az da olsa. o arayı kapatınca da parmaklar gergiye geliyo uzun yolda rahat olmuyo.
şimdiden hayırlı olsun tavsiyem parayı kısma bi defa alınacak ürünlerden al ...
ben held kullanıyorum.60 tl civarı kışlık eldiven.aşırı güzel.alman markası. feyizoğlundan aldım.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45308
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Bende bir Revit var, eskidi ve emekliye ayırıdm çok memnundum. Bir tane Bering'i bu sene aldım şimdilik iyi ama revit kadar elime oumuyor sanki, daha pek alışamadım. Bir de Dainese kışlık eldivenim var ondan önce de clover kışlık kullandım. İkisi de su geçirmiyor ama 30-40km'den sonra üşütüyor. Alacağınız eldivenler elinize tam otursun, sert korumaları olsun ve mümkün mertebe deri parçalı koruma noktaları olsun.
eyv arkadaşlar gittim biraz önce yiba çarşısına armode aldım denedim elime oturdu fena değil gibi duruyo gelirken test ettim.sabahları işe gidip gelirken soğuktan korusun yeter su geçirmez diyen eldivenlerin çoğu aşırı ve sürekli yağmurda su geçiriyor maalesef.yalnız ramço nun da dediği gibi kısa mesafelrde ve şehir içi yoğun trafikte sanki sıkıntı yaratcakmış gibi geldi bana sürekli gidilen uzun yollar için sanırım daha ideal...yorum yapan arkadaşlara teşekkürler bende 1 hafta sonra eldiven hakkında izlenimlerimi paylaşırım
hayırlı olsun güle güle kullan...
beyler birkaç gündür yedek depo ile geziyorum. yaklaşık 40 km lik yakıt olmasına rağmen depoyu fulledim, 12 küsür litre benzin daha aldım. aldıktan sonra 25 km falan daha yaptım şimdi içime bir kurt düştü. Acaba genleşme yapıp sıkıntı çıkarırmı?
konuşturun tecrübeleri
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)