Ybr Severlerin Ramazan Bayramını Kutlarım.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
ramazan bayramını kutlayan arkadaslara tesekkur ederım.herkezın ramazan bayramı kutlu olsun.tekeriniz hep düz bassın.
Arkadaşlar ramazan bayramınız mübarek olsun. Ne güzel artık bayramdayız.
███████ 4
Ybr'ye gönül vermiş,vermek zorunda kalmış arkadaşlarımın ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Sağlıklı ve huzurlu daha nice bayramlara
Sen de benim yaptığım hatayı yapmışsın anlaşılan..
Motor soğumadan sakın yağını değiştirmeye kalkmayın.
Geçen gün bana da aynısı oldu,diş açarak bir büyük civata koyduk...
Bayramınız mübarek olsun ybrci kardeşlerim :rendeer ;fekat burda sadece gönül vermiş olanlar var sanırım zorunda olup motosiklet çilesini çeken yoktur burda
İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş
City kullanan arkadaşlara sormak isterim,yakıt tüketiminiz nasıl??Ben iki depodur test ediyorum ortalama yakıtı 2.7 ile 3.0'ları buluyor,motorun bütün peryotik bakımları tam.Hava filtresi değişti,buji v.s v.s hepsi tamam.Fazla zorlamadığım halde
artcı olarak bınmek zorunda olan vardır ama surmek ıcın zorla bınen olcagını sanmıyorum usta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 PM ----------
benımkısı bıraz daha fazla yakıyordur heralde.bayramdan sonra bakıma sokup depoyu fulleyıp denıcem nasıpse
benim city 2,8 ile 3,1 arası yakıyor. ama çok sakin sürersem 2,2 lere kadar düşüyor.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Arkdaşlar bende yamaha 125 ybr almak istiyorum. bana bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim eleştirilerinizi ve memnuniyetinizi msj atarsanız sevinirim.siz olsanız kaç modelini alırsınız.veya motor alırken nelere dikkat edersiniz yardımcı olurmusunuz lütfen...
senin yerinde olduğumu varsayarak, 0 km alırım eğer orjinal ve ekonomik olarak kullanacaksam. yok ben extrem (aşırı) biriyim, bana ybr verin yarışacağım diyorsan ( not: evde denemeyiniz ) 2. el ezilmemiş bir ybr alıp 140 cc. piston silindir taktırırım.
şahsi görüşüm arka freni hariç (ön fren durumu toparlıyor) hiç bir eksisi yok. Tabi orjinal lastiklerini saymıyorum, benimkinde üstünde gelen cst tubeless var, tam bir facia. hemen yeni pirelli, metzeller veya michelin lastik takımı almalısın.
ekonomik, sağlam, konforlu. 2. elde değerli. ama... sportif ruhlu değil (görünüş olarak tabikide, yoksa gazlamaya gör...)
2009 modelini aldım biraz daha sportif durduğu için. çok memnunum. neden mi? canını alır gibi gazlamama rağmen bir kere zırıltı, tıkırtı, v.b. ses duymadım (maşallah )
titreşim : yok... yok... yok... bir tek o yok işte motorda ona da kimsenin ihtiyacı yoktur herhalde
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Öncelikle 1 yıLdır Ybr Hastasıyım Sesine bitiyorum Devir Saati (Kesici ) Sesine Hastayım.Çalıştık çabaladık Paramızı çıkarttık..Babamızın Yardımıylada Bir Ybr alıcağım Bu hafta Baya Bi galeri , Elden dolaştık..aslında 1 yıldır araştırıyorum Arkadaşlarda var.. Geziyoruz takılıyoruz ama özel Sorularım var cahiliyet..Öncelikle Gençiz görüntüye Sese Önem veriyorum Sesde görüntüde ybrde var bence..
Ayrıca ' Bugun Gittiğim bir Galeride 2009 Model 0 ybr Vardı..Satıcıyla sohbet ettik Ben Yuvarlak kafa istediğimi 0 'Lara bakmadığımı söyledim..Oda Bana kafasını değiştiririz yuvarlak far yuvarlak kafa yaparız uzay kafa evinde durur dedi.. Sizce Bi aksaklığı Bir sorunu Çıkarmı ?
İstediğim Ybr
Bu şekilde Aynalarını Söküp Parama Göre Air Brush
Örnek
Böyle düşünüyorum..
Sizce Ses İçin Hava filitresi açtırmak Ayrıca Ne yapılabilir ? Performans Vs Bilgi Verirseniz Yapılabilicek Pek birşey yok biliyorum..Olanaklarımızı sayarsanız sevinirim Ybrci Arkadaşlar Vardır burda mutlaka..
Teşekkürler
Ve ek olarak yazıyorum kafama takılan bir şey bugun Sitede Dylanlara bakarken gormuştum
Gömme Haporlor Ve mp3 çalar ? Bunu nasıL yapıyorlar Ve maliyeti Nekadar tutar
aynalar kalsa daha güzel olur
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
arkadaşlar bendede yamaha ybr var bu akşam iş dönüşü rampa çıkarken arka lastik sıkıştı dönmüyor acaba neden olmuş olabılır motor viteste iken gitmiyo baskı balatalar daha sıfır bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı
zincir ayar kelebeklerine bak kaymışsa sıkışma yapar. olmadı komple sök içine bir göz at kesin çözersin sorunu Motorla gelen aletlerle sorununu çözebilirsin
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
slm dostlar nasılsınız...................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)