Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motor harikaymış aşık oldum motora ya
    bu nasıl mücahit elcik koruma, koruma demiri, 35lt çanta çamurluğu bulabilsem takcam...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    Ybr Severlerin Ramazan Bayramını Kutlarım.
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 te 100 ü görmeden 5 atma bi dahakine ybrde sıkıştırma vitesidir 4 o hızı yaparmı diye düşünme ben 115 yaptim kısa bi süreli oldu tabi...5 e atınca hızım degişmemişti
    teşekkür ederim.

Tüm YBR severlerin ve motosiklet tutkunlarının Ramazan bayramı kutlu olsun.
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    ramazan bayramını kutlayan arkadaslara tesekkur ederım.herkezın ramazan bayramı kutlu olsun.tekeriniz hep düz bassın.

alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yine yeniden YBR :)
    Arkadaşlar ramazan bayramınız mübarek olsun. Ne güzel artık bayramdayız.
    4

Motosikleti
    Ybr
    Ybr'ye gönül vermiş,vermek zorunda kalmış arkadaşlarımın ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Sağlıklı ve huzurlu daha nice bayramlara

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı szr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar; motorun yağ haznesinin yağ tapasının olduğu kısımda yağ sızıntısı oluyor; ustaya gittim diş açtığını ve sorunu hallettiğini söyledi ama motoru teslim aldıktan sonra tekrar ara ara yağ damlattığını gördüm ve az önce yine gittiğimde teflon saralım dedi; bende dedim ben her yağ değişiminde teflon mu değiştirecez evet dedi; şimdi size soruyorum bunun orjinal halini alabilmesi için ne yapmalıyız yoksa yapacak bişey yok mu ; birde dikkatimi çeken bişey var sanki motor yağ sızdırırken çekiş ve hızlanmalarda düşüş oluyor ve vibrasyonda da artma oluyor gibi geldi....
    Sen de benim yaptığım hatayı yapmışsın anlaşılan..
    Motor soğumadan sakın yağını değiştirmeye kalkmayın.
    Geçen gün bana da aynısı oldu,diş açarak bir büyük civata koyduk...
    Alıntı ferhat_se adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ybr'ye gönül vermiş,vermek zorunda kalmış arkadaşlarımın ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Sağlıklı ve huzurlu daha nice bayramlara
    Bayramınız mübarek olsun ybrci kardeşlerim :rendeer ;fekat burda sadece gönül vermiş olanlar var sanırım zorunda olup motosiklet çilesini çeken yoktur burda

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen de benim yaptığım hatayı yapmışsın anlaşılan..
    Motor soğumadan sakın yağını değiştirmeye kalkmayın.
    Geçen gün bana da aynısı oldu,diş açarak bir büyük civata koyduk...

Bayramınız mübarek olsun ybrci kardeşlerim :rendeer ;fekat burda sadece gönül vermiş olanlar var sanırım zorunda olup motosiklet çilesini çeken yoktur burda
    YBR ye binmek zorunda olanlar vardır belki
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Ybr
    İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş

City kullanan arkadaşlara sormak isterim,yakıt tüketiminiz nasıl??Ben iki depodur test ediyorum ortalama yakıtı 2.7 ile 3.0'ları buluyor,motorun bütün peryotik bakımları tam.Hava filtresi değişti,buji v.s v.s hepsi tamam.Fazla zorlamadığım halde

71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR ye binmek zorunda olanlar vardır belki
    artcı olarak bınmek zorunda olan vardır ama surmek ıcın zorla bınen olcagını sanmıyorum usta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 PM ----------

Alıntı ferhat_se adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş

City kullanan arkadaşlara sormak isterim,yakıt tüketiminiz nasıl??Ben iki depodur test ediyorum ortalama yakıtı 2.7 ile 3.0'ları buluyor,motorun bütün peryotik bakımları tam.Hava filtresi değişti,buji v.s v.s hepsi tamam.Fazla zorlamadığım halde
    benımkısı bıraz daha fazla yakıyordur heralde.bayramdan sonra bakıma sokup depoyu fulleyıp denıcem nasıpse

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    benim city 2,8 ile 3,1 arası yakıyor. ama çok sakin sürersem 2,2 lere kadar düşüyor.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı 71Hakan71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artcı olarak bınmek zorunda olan vardır ama surmek ıcın zorla bınen olcagını sanmıyorum usta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 PM ----------

benımkısı bıraz daha fazla yakıyordur heralde.bayramdan sonra bakıma sokup depoyu fulleyıp denıcem nasıpse
    benim başka motora binme şansizm yok yine ybr yine ybr yamahayla anlaşmam var5 sene binicem 100.000 km

Arkdaşlar bende yamaha 125 ybr almak istiyorum. bana bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim eleştirilerinizi ve memnuniyetinizi msj atarsanız sevinirim.siz olsanız kaç modelini alırsınız.veya motor alırken nelere dikkat edersiniz yardımcı olurmusunuz lütfen...

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı yenilmez5454 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkdaşlar bende yamaha 125 ybr almak istiyorum. bana bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim eleştirilerinizi ve memnuniyetinizi msj atarsanız sevinirim.siz olsanız kaç modelini alırsınız.veya motor alırken nelere dikkat edersiniz yardımcı olurmusunuz lütfen...
    foruma biraz takıl tüm gerçekleri öğrenirsin
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    senin yerinde olduğumu varsayarak, 0 km alırım eğer orjinal ve ekonomik olarak kullanacaksam. yok ben extrem (aşırı) biriyim, bana ybr verin yarışacağım diyorsan ( not: evde denemeyiniz ) 2. el ezilmemiş bir ybr alıp 140 cc. piston silindir taktırırım.
    şahsi görüşüm arka freni hariç (ön fren durumu toparlıyor) hiç bir eksisi yok. Tabi orjinal lastiklerini saymıyorum, benimkinde üstünde gelen cst tubeless var, tam bir facia. hemen yeni pirelli, metzeller veya michelin lastik takımı almalısın.
    ekonomik, sağlam, konforlu. 2. elde değerli. ama... sportif ruhlu değil (görünüş olarak tabikide, yoksa gazlamaya gör...)
    2009 modelini aldım biraz daha sportif durduğu için. çok memnunum. neden mi? canını alır gibi gazlamama rağmen bir kere zırıltı, tıkırtı, v.b. ses duymadım (maşallah )
    titreşim : yok... yok... yok... bir tek o yok işte motorda ona da kimsenin ihtiyacı yoktur herhalde
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah

Yamaha Ybr 125 Hakkında Sorularım..

Öncelikle 1 yıLdır Ybr Hastasıyım Sesine bitiyorum Devir Saati (Kesici ) Sesine Hastayım.Çalıştık çabaladık Paramızı çıkarttık..Babamızın Yardımıylada Bir Ybr alıcağım Bu hafta Baya Bi galeri , Elden dolaştık..aslında 1 yıldır araştırıyorum Arkadaşlarda var.. Geziyoruz takılıyoruz ama özel Sorularım var cahiliyet..Öncelikle Gençiz görüntüye Sese Önem veriyorum Sesde görüntüde ybrde var bence..

Ayrıca ' Bugun Gittiğim bir Galeride 2009 Model 0 ybr Vardı..Satıcıyla sohbet ettik Ben Yuvarlak kafa istediğimi 0 'Lara bakmadığımı söyledim..Oda Bana kafasını değiştiririz yuvarlak far yuvarlak kafa yaparız uzay kafa evinde durur dedi.. Sizce Bi aksaklığı Bir sorunu Çıkarmı ?

İstediğim Ybr

Bu şekilde Aynalarını Söküp Parama Göre Air Brush
    Örnek

Böyle düşünüyorum..

Sizce Ses İçin Hava filitresi açtırmak Ayrıca Ne yapılabilir ? Performans Vs Bilgi Verirseniz Yapılabilicek Pek birşey yok biliyorum..Olanaklarımızı sayarsanız sevinirim Ybrci Arkadaşlar Vardır burda mutlaka..

Teşekkürler

Ve ek olarak yazıyorum kafama takılan bir şey bugun Sitede Dylanlara bakarken gormuştum

Gömme Haporlor Ve mp3 çalar ? Bunu nasıL yapıyorlar Ve maliyeti Nekadar tutar

Motosikleti
    2000 ford
    aynalar kalsa daha güzel olur

Motosikleti
    yamaha125 ybr
    arkadaşlar bendede yamaha ybr var bu akşam iş dönüşü rampa çıkarken arka lastik sıkıştı dönmüyor acaba neden olmuş olabılır motor viteste iken gitmiyo baskı balatalar daha sıfır bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    zincir ayar kelebeklerine bak kaymışsa sıkışma yapar. olmadı komple sök içine bir göz at kesin çözersin sorunu Motorla gelen aletlerle sorununu çözebilirsin
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    slm dostlar nasılsınız...................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler