Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Eylül 2009, 01:17
71Hakan71 adlı üyeden alıntı
bana akü lazım almayı dusunuyorum kısa zaman ıcınde ama bu aku nasıldır kalıte yonunden.kesın tavsıye edersenız alayım.
1-2 sene en az işini rahat görür. ama hiç belli olmaz bozuk ta çıkabilir. kesin bir şey diyemem.
ama şöyle söyleyeyim ben olsam kendi motoruma alırım
Reklamlar
-
18 Eylül 2009, 04:11
newceri Hocam cevabın için teşekkürler.Ben biraz tozlu yollara fazla giriyorum..O yüzden 6000'km de bir değiştirme işini yarıya düşürmede fayda var
-
18 Eylül 2009, 16:42
tesekkurler osmanıyelı önümüzdekı hafta bakacam duruma gore netten sıparıs verıcem
-
18 Eylül 2009, 19:31
sedat_57 adlı üyeden alıntı
çagir tabi bi
ybr nin arkasindan gitmek zoruna gitmezse ve
ybr muhabbetinden rahatsiz olmazsa oda gelsin bizimle sonucta hepimiz motorcuyuz
söyle İstanbuldan gelecek arkadas bi tur istiyo de
(ciddiyim) 27 bin kmdir
ybr kullaniyom degişiklik istiyom artık
çağırmaktan vazgectim
arkadaşlar benim ybr bir çalışıyor,bir çalışmıyor.
hani bujinin kapahına bağlı olan kabloyu oynatıyorum o zaman çalışıyor.temassızlık var belli.kablo değişşmek zorunda mı,ne kadar tutar??
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
-
19 Eylül 2009, 00:29
szr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar; motorun yağ haznesinin yağ tapasının olduğu kısımda yağ sızıntısı oluyor; ustaya gittim diş açtığını ve sorunu hallettiğini söyledi ama motoru teslim aldıktan sonra tekrar ara ara yağ damlattığını gördüm ve az önce yine gittiğimde teflon saralım dedi; bende dedim ben her yağ değişiminde teflon mu değiştirecez evet dedi; şimdi size soruyorum bunun orjinal halini alabilmesi için ne yapmalıyız yoksa yapacak bişey yok mu ; birde dikkatimi çeken bişey var sanki motor yağ sızdırırken çekiş ve hızlanmalarda düşüş oluyor ve vibrasyonda da artma oluyor gibi geldi....
fazla yağ konmuş olabilir. yağ kapasitesi 1 litre (1000 cm3) dir. fazla kondu mu keçe de patlatır vida da çatlatır herşeyi yapar. bence tornacıya git.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 PM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post1789740 YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 PM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post1789740 YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
19 Eylül 2009, 07:12
szr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar; motorun yağ haznesinin yağ tapasının olduğu kısımda yağ sızıntısı oluyor; ustaya gittim diş açtığını ve sorunu hallettiğini söyledi ama motoru teslim aldıktan sonra tekrar ara ara yağ damlattığını gördüm ve az önce yine gittiğimde teflon saralım dedi; bende dedim ben her yağ değişiminde teflon mu değiştirecez evet dedi; şimdi size soruyorum bunun orjinal halini alabilmesi için ne yapmalıyız yoksa yapacak bişey yok mu ; birde dikkatimi çeken bişey var sanki motor yağ sızdırırken çekiş ve hızlanmalarda düşüş oluyor ve vibrasyonda da artma oluyor gibi geldi....
arkadaşım aslında bunu hiç dert etme ben sana bir servis ismi veriyorum git oraya küçükkeyde kardeşler motor yamaha yetkili servisi ben 10 yıldır tanırım salim usta senin işini halleder hiç dert etme
-
19 Eylül 2009, 15:17
motodrift adlı üyeden alıntı
çağırmaktan vazgectim
arkadaşlar benim
ybr bir çalışıyor,bir çalışmıyor.
hani bujinin kapahına bağlı olan kabloyu oynatıyorum o zaman çalışıyor.temassızlık var belli.kablo değişşmek zorunda mı,ne kadar tutar??
buji kablosunun bas tarafı oksit yapmişta olabilir...pipodada sorun olabilir.. Git dadaşa en fazla 20 lira
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------
71Hakan71 adlı üyeden alıntı
tesekkurler osmanıyelı
önümüzdekı hafta bakacam duruma gore netten sıparıs verıcem
hacı o linkteki aküyü hiç kaçirma bedava fiyatı...Hatta iki tane al gezide alırım senden heaplaşiriz... bi daha başka yerde böyle akü bulmazsinnnn
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
19 Eylül 2009, 15:17
-
19 Eylül 2009, 15:21
CengizhanD adlı üyeden alıntı
sayın abilerim motorum 1054 km oldu hayırlısıyla.sanırım yakıt sarfiyatıda düşecek.
yağını değiştirdim , zinciri yağlattım.daha da bir şeyini elletmedim.
acaba ilerki zamanlarda ne gibi bakımlar yapmam lazım.yani yakın kmlerde ?
ve bir soru daha acaba motosikletim ne zaman "AÇILIR" yada böyle bir şey var mı ? zorlamak istemiyorum :(
sürekli kaç devir aralığında kullanayım ?
vallahi çok pirpirikli bir elemanım lütfen yardım.
şu an 7-9 bin devire çıkabilirsin...2000 kmden sonra artık kesiciye sokarsın
-
19 Eylül 2009, 15:43
-
19 Eylül 2009, 15:55
abilerim kardeşlerim size bişer sormak istiyorum geçen gün motorun yag değişimi vb için ustaya gittim 150-200 kmdir farkındayım subablar çarpıyo ustaya söyledim oda evet çarpıyo ama daha yeni başlamış bi 200-300 km daha git ondan sonra ayarlıyalım dedi motora bi zarar veririmi yada subab kapaklarına yuvasına falan ? acil olarak yardım ederseniz sevinirim
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
-
19 Eylül 2009, 15:57
yiit10 adlı üyeden alıntı
abilerim kardeşlerim size bişer sormak istiyorum geçen gün motorun yag değişimi vb için ustaya gittim 150-200 kmdir farkındayım subablar çarpıyo ustaya söyledim oda evet çarpıyo ama daha
yeni başlamış bi 200-300 km daha git ondan sonra ayarlıyalım dedi
motora bi zarar veririmi yada subab kapaklarına yuvasına falan ? acil olarak yardım ederseniz sevinirim
motor kaç kmde bilmiyorum ama yeni motorda süpap sesimi olurmuş ya bence sen başka bi ustaya veya arkadaslarindan anlayan birine dinlet motoru...Usta para koparmaya çalişiyomus gibi geldi....
-
19 Eylül 2009, 16:02
sedat_57 adlı üyeden alıntı
motor kaç kmde bilmiyorum ama yeni motorda süpap sesimi olurmuş ya bence sen başka bi ustaya veya arkadaslarindan anlayan birine dinlet motoru...Usta para koparmaya çalişiyomus gibi geldi....
motor 3000 kusurde para koparmak isteyen ustadan yediğim kazıkta oldu zaten bu subab ayarlarını yapıyoz die ayarı bozdular bende o ustayı değitirdim bu şimdi gitiğim ustanın parada gözu yok adam hobi olarak yapıyo. Ayvalıktada başka adam gibi motor tamircisi yok ki
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
-
19 Eylül 2009, 16:48
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
19 Eylül 2009, 19:55
-
19 Eylül 2009, 22:11
Tüm YBR sever arkadaşların Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevdikleriyle mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini dilerim.Herşey gönlünüzce olsun
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
-
20 Eylül 2009, 01:26
YAMAHA YBR FACTOR. bizimkiler tasarım olarak bunun yanında 20. yy. motoru gibi kalıyor yav...
-
20 Eylül 2009, 04:25
motorum 1100 km. civarlarında bu gün denemeye kalktım 5. viteste hala 100 ü görüp geçecek kıvama gelmedi.
acaba daha randumanlı olur mu ? kullandıkça.gerçi yol biraz bozuktu , rüzgar vardı vs.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
20 Eylül 2009, 09:24
CengizhanD adlı üyeden alıntı
motorum 1100 km. civarlarında bu gün denemeye kalktım 5. viteste hala 100 ü görüp geçecek kıvama gelmedi.
acaba daha randumanlı olur mu ? kullandıkça.gerçi yol biraz bozuktu , rüzgar vardı vs.
4 te 100 ü görmeden 5 atma bi dahakine ybrde sıkıştırma vitesidir 4 o hızı yaparmı diye düşünme ben 115 yaptim kısa bi süreli oldu tabi...5 e atınca hızım degişmemişti
-
20 Eylül 2009, 11:04
alico96 adlı üyeden alıntı
Tüm
YBR sever arkadaşların Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevdikleriyle mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini dilerim.Herşey gönlünüzce olsun
Teşekkürler kardeşim, bu vesileyele bende herkesin bayramını kutlarım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 200 kullanıcı var. (0 üye ve 200 misafir)
Bu Konudaki Etiketler