arkadaslar baska bı topıte yazdım fakat burdada yazmak ıstedım demin basıma gelen bir olayı.
evimin yakınlardında dolasmaya cıktım.bi virajın sonrasında ekip arabası duruyordu ve bana dur ısareti yaptı[kafamda kask olmasına ragmen].evraklarım tam oldugu ıcın hemen durdum.ıyı gunler vs den sonra a2 ehlıyetın varmı dedı tabı dedım cıkardım.ruhsatıda verdim.
o sırada aramızda sohbet gectı 4 aydır[ehlıyetı aldıgımdan belli] hıc cevırmeye gırmedım nasıl bısey oluyo dıye merak edıyodum tesekkurler gıbısınden
.
herneyse sonra polıs ekıp arabasından plakayı ve ehlıyetı sorgulattıyordu.o sırada dıyer polıs hızlı gıdıyordun ama dedı.bende burda hız lımıtı 50 degılmı ? 50 ıle gıdıyordum zaten bu vıraj da daha fazlası gıdılmez dedım.
o sırada halen ıslemler devam ederken uzun surmesı benı rahatsız ettı ve ' bı sıkıntımı var acaba dedım' yok hatlar yogun kontrol edemıyoruz dedıler herneyse.
bırkac dakika sonra scooterlı bı sucu gectı[2-3 tane su bıdonunu yuklemıs] yanımızdan.allaha emanet kasksız korkmasız basa bas gıdıyordu.dedimki kasksız bınmek suc degılmı ? evet dedı polis.e dedım bu adamı neden durdurmuyosunuz buyuk ıhtımallede ehlıyetı de yoktur. verdıgı cevap sasırtıcıydı...
ADAM İŞİNİ YAPIYOR. ..dedım kı pekı benı neden durdurdunuz o zaman
SEN GEZİYODUN. pekı dedım ben kasksız gezıyo olmam bana ceza kescektınız
EVET yanıtı geldı...
benım devletımın polısı bu yanıtları verınce bende bısey demedım[kask takmadıgımda arkaya su bıdonu atmak gerek demekkı demek dısında]...BENİM GÜZEL ÜLKEM BE..[ceza yemedım ama haybıye 15 dk bekledım]