Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Eylül 2009, 19:39
hirkil adlı üyeden alıntı
ben az önce Pierzig abimin de yardımıyla lastik aldım . irc izmirde 40 mış burda 50 dedi. çok ta pazarlık etmek istemedim. 1 tane aldım takmasıyla 55 lira. sürdüm denedim bundan önce duro vardı duro ya göre çok güzel. çok yumuşak bi lastik. kayarken ötüyor.duro da çok sert bir lastikti 2 kere düşmüştüm ön frene asılmaktan dolayı duroydu. bu irc de kayıyor ama duroya göre çok az.
sonra gittim bir tane daha aldım. adamla pazarlık yaptım bir tane daha ver bu sefer takmasıyla 45 say dedim yok mok dedi naz yaptı. bak dedim arkadaşım izmir de sormuş istersen göstereyim internetten dedim sayarsın sayarsın dedim saydı
yani kayıyor ama çinli lastiklere ve duroya göre çok güzel lastik irc. özellikle fiyatı(dubleks 80/90-17 sordum ben 80/90 -18 de var)
Reklamlar
-
03 Eylül 2009, 19:50
Osmaniyeli hayırlı olsun kardeş..
Burda da takma parası 1otl alıyorlar aslında büyük kayıpta değilsin .
Ya bu pirelli mt 65 in yol tutuşu asıl acaba
http://www.yildizticaret.com/pro/207...18-MT65-LASTIK
Piyasası heryerde aynı nerdeyse
-
03 Eylül 2009, 19:56
PIERzig adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim abi. bu arada buji de geldi Ergür motodan . internette gönderildi yazmıyordu. ama göndermişler. aldım bugün
-
03 Eylül 2009, 21:05
irc iyidir ya..bende arka lastikte kullanıyorum....türk malıydı galiba
-
03 Eylül 2009, 21:27
benim yeni arka lastigim İRC güzel lastik fiyatina göre zamanla çatlayabiliyor...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
03 Eylül 2009, 22:11
sedat_57 adlı üyeden alıntı
benim yeni arka lastigim İRC güzel lastik fiyatina göre zamanla çatlayabiliyor...
ırc seni katlediyordu unutma..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
03 Eylül 2009, 22:16
CengizhanD adlı üyeden alıntı
motorumun yağını değiştirdim dün.450 civarı bir km deydi.tam sentetik 10w-50 yağ koydum.castrol power1 4t racing...
motosikletin sesi şu anda ilk aldığımdan çok daha güzel ve değişik.devri , hızı dolaylı olarak değişti.
harika bir zevkmiş bu ybr.ayrı bir tutkuymuş
her geçen gün biraz daha zevk alıyorum.
Bu sözu söylemeyi çok seviyorum :D "Ben sana memnun kalıcaksın demişdim dimi ?:D"
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
-
03 Eylül 2009, 22:21
umarım bende uzerındekı sakuraları eskıtırımde alırım bır metzeller tubeless aklım kalmadan yol alırım ybr mi çok seviyorum
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
03 Eylül 2009, 22:30
Bir tanede Ben Çekebilseydim hayırlısıyla
-
04 Eylül 2009, 15:07
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
ben az önce Pierzig abimin de yardımıyla lastik aldım . irc izmirde 40 mış burda 50 dedi. çok ta pazarlık etmek istemedim. 1 tane aldım takmasıyla 55 lira. sürdüm denedim bundan önce duro vardı duro ya göre çok güzel. çok yumuşak bi lastik. kayarken ötüyor.duro da çok sert bir lastikti 2 kere düşmüştüm ön frene asılmaktan dolayı duroydu. bu irc de kayıyor ama duroya göre çok az.
sonra gittim bir tane daha aldım. adamla pazarlık yaptım bir tane daha ver bu sefer takmasıyla 45 say dedim yok mok dedi naz yaptı. bak dedim arkadaşım izmir de sormuş istersen göstereyim internetten dedim sayarsın sayarsın dedim saydı
yani kayıyor ama çinli lastiklere ve duroya göre çok güzel lastik irc. özellikle fiyatı(dubleks 80/90-17 sordum ben 80/90 -18 de var)
irc i biliyorum benim motorun arka lastiği irc, evet güzel ama sedatın dediği gibi zamanla çatlıyor örneğin benim lastiğin dişleri yerinde rahat 10bin km götürür ama çatladı bu şekilde de pek kullanmak istemiyorum.
-
04 Eylül 2009, 15:10
irc i biliyorum ben şuan ki arka lastiğim irc güzel ama sedatın dediği gibi zamanla çatlıyor örneğin benim lastiğin dişleri yerinde rahat 10bin km götürür
ama çatladı bu şekilde de pek kullanmak istemiyorum.
az önce kardeşim arkadaşıyla görüşmüş abi arkadaş ybr sine michelin arka lastik almış dubleks diyor 100 lira.
benim jant 17 lik lastik yok . ara ara deli oldum. bi tek işte yumuşak diye irc aldım. 1 sene kullanır değişirim. fazla tutmam üzerinde
michelin bayisiyle görüşün isterseniz . hatta takım almış dedi çiftinin fiyatını da söyledi ama aklımda kalmadı
-
04 Eylül 2009, 15:21
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
az önce kardeşim arkadaşıyla görüşmüş abi arkadaş ybr sine michelin arka lastik almış dubleks diyor 100 lira.
benim jant 17 lik lastik yok . ara ara deli oldum. bi tek işte yumuşak diye irc aldım. 1 sene kullanır değişirim. fazla tutmam üzerinde
michelin bayisiyle görüşün isterseniz . hatta takım almış dedi çiftinin fiyatını da söyledi ama aklımda kalmadı
200 lira olması gerekiyor çifti ama o kadar da vermek istemiyorum açıkçası her ne kadar kaliteli de olsa 200 lira edeceğini düşünmüyorum. birde shinko continental in yan ürünü olduğu için kaliteli olacağını düşünüyorum. en kötü ihtimal tekrar irc alıp 2 sene sonra tekrar değişirim. yardımlarınız için teşekkürler
-
04 Eylül 2009, 15:29
200 lira olması gerekiyor çifti ama o kadar da vermek istemiyorum açıkçası her ne kadar kaliteli de olsa 200 lira edeceğini düşünmüyorum. birde shinko continental in yan ürünü olduğu için kaliteli olacağını düşünüyorum. en kötü ihtimal tekrar irc alıp 2 sene sonra tekrar değişirim. yardımlarınız için teşekkürler
aslında michelin kaliteli modeli ise alınır ama bayidekiler hep tayland malıymış bir de ispanyol malıymış.fransız malı olsa belki alınır sonuçta 2 sene kullanılacak üzerinde can taşıyor.aynı kask almak gibi ne kadar iyi olursa o kadar güvenli olur. ben michelin bulamadım listede de yok 80 lik ön lastik bir tek pirelli mt75 buldum 90lık ona da bir kaç arkadaş iyi değil demiş.
yani michelin gerçekten iyiyse almak lazım ama o da kayıyorsa pek te para vermemek lazım
-
04 Eylül 2009, 16:28
bahsetmek istediğim o zaten olanlar 200 liralık lastik değil. kaliteli lastik 3-3,5 yıla kadar gidiyor ömrü o kadar süre kullanacağın bir şey için 200 lira çok değil.
-
04 Eylül 2009, 17:06
Arkadaşlar; şuan motorda km 22 Bine dayandı ve benim 3000-5000 kmdir arka frenim epey ötüyor ama frende tutuyor sizce balata mı bitik? Daha öncesinde de balatayı temizletip çizdirmiştim ustada ama ötme devam etti; ne tavsiye edersiniz?
-
04 Eylül 2009, 19:39
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
04 Eylül 2009, 19:58
bende 2 tane ver ben titana bınıyom valla ybr ye bının ce kendımı mutsu z hissediyom
-
04 Eylül 2009, 20:03
halitcix adlı üyeden alıntı
bende 2 tane ver ben titana bınıyom valla ybr ye bının ce kendımı mutsu z hissediyom
Sen bence titana da binme buna bin zevkten dört köşe olursun
-
04 Eylül 2009, 22:31
szr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar; şuan motorda km 22 Bine dayandı ve benim 3000-5000 kmdir arka frenim epey ötüyor ama frende tutuyor sizce balata mı bitik? Daha öncesinde de balatayı temizletip çizdirmiştim ustada ama ötme devam etti; ne tavsiye edersiniz?
aynı sorun bendede var 20 bindeyım..arka fren kolunu biraz gezdirdim [forumdakı arkadaslar sağolsun ] biraz daha azaldı ses ama ılerleyen zamanlarda degıstırmek gerek galıba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 PM ----------
yaw adapazarı veya yakınlarında ybr ci arkadaslar bı ara bulusup ufak bı gezı yapsak su yaz bıtmeden.tek basıma sıkılıyorum.artık trafıkte motorları tek tek cevırıp gezi duzenleyelım mı dıcek yani...
-
05 Eylül 2009, 03:13
71Hakan71 adlı üyeden alıntı
aynı sorun bendede var 20 bindeyım..arka fren kolunu biraz gezdirdim [forumdakı arkadaslar sağolsun ] biraz daha azaldı ses ama ılerleyen zamanlarda degıstırmek gerek galıba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 PM ----------
yaw adapazarı veya yakınlarında ybr ci arkadaslar bı ara bulusup ufak bı gezı yapsak su yaz bıtmeden.tek basıma sıkılıyorum.artık trafıkte motorları tek tek cevırıp gezi duzenleyelım mı dıcek yani...
düzceye gelirseniz bende katılırım
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)
Bu Konudaki Etiketler