Yamahanın sitesinde zaten hep bu resim vardı, ama gelen grenajlar bunlardan olmadı. Ben ilk YBR aldığımda bu resimleri kaydetmiştim de ordan biliyorum... Bu arada bu grenaj daha güzel kesinlikle...
Yamahanın sitesinde zaten hep bu resim vardı, ama gelen grenajlar bunlardan olmadı. Ben ilk YBR aldığımda bu resimleri kaydetmiştim de ordan biliyorum... Bu arada bu grenaj daha güzel kesinlikle...
slm, bu grenaj olayı motoru biraz hacmen ufak gösteriyo gibi geliyor bana.Sanki düz hali daha bi ağır duruyo gibi.Bana öyle geliyo en azından, sizler ne dersiniz?
ibrahim ethem BAŞ
dikkatimi çektide yukardaki resimde grenaj sanki photoshopta eklenmiş gibi geldi. bir orantısızlık var sanki grenajda. o resmi beldeyamanın sitesinden almıştım. sanırım motoru bulamayınca eskisinin üzerine montaj yaptılar photoshopta. komik adamlar ya...
Ruhsata bak. orda yazan doğrudur çünkü teknik belgeye bakarak yazıyorlar. Ha için rahat etsin diye teknik belgeye bak bir degurzan adlı üyeden alıntı
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
ruhsata dogru yazdıklarını mı zannediyorsun?
ben teknik belgeyi bulayım en iyisi...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
gurzan otomatik jikleyse 10hp, manuel jikleyse 12.5hp. senin grenaj eski tip, ve resimde jikle koluda görünüyor. 12.5hp olması lazım
Ruhsata bakmamak lazım, benim ruhsatta 7,5 hp mi ne yazıyor
slm, unutmuşum yazmayı 10hp olanların en bariz özelliklerinde biride; ekzoz mekanizmasının içinde turbo düzeneğinin bulunması.dolayısıyla yakıt tasarrufu.
selamlar, ibrahim ethem BAŞ
kafa grenajı takılmamış hali daha kalite değilmi arkadaşlar???
syn: vedo katılıyorum
ibrahim ethem BAŞ
Ben aldığım zaman kafa grenajları daha gelmemişti, grenajsız halini daha çok sevdiğimden grenajı almaya zahmet etmedim bi daha ama olur ya şu resimlerdeki grenajdan getirirlerse o zaman belki fikrimi değiştirebilirim...
bencede greanjsız hali çok daha güzel. alırken taktırmamıştım ben grenajı. kutu içinde verdiler hala öylece duruyor.
bu arada iki gün önce yaklaşık 60 km hızla keskin bir viraja girdim. asfalt kuru ve düzgündü. motoru yatırmamla ön tekerin kayması bir oldu. ayaklarımı yere sürterek çok zor toparladım düşemeden. bir anda kendimi karşı şeritte buldum. neyseki şansıma yol boştu. bu lastikler birgün balşıma büyük bi iş açacak.
slm lastiklere aman dikkat, unutmayalım at bile nalsız gidmiyo, 4X4 kullansan lastik gider, teker döner, kaldıki 2 teker zaten şaytan işi.
fakir ama gururlu arkaadaşıma geçimiş olsun dileklerimi iletirim. ibrahim ethem BAŞ
Abi her mesajın sonuna adını yazma yahu... Zaten sol tarafta bulunan Kullancı Adı'ndan anlıyoruz kimin yazdığınıibrahimethembas adlı üyeden alıntı
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
grenaj mevzuunda cahallığım meydana çıkmasın deyu çok direndim amma, sormadan edemeyeceğim.
iki motorun kafa grenajlarında fark göremiyorum.
ya siz???
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
syn:promethus;
mesaj'ın altına ad ve soyad'ın yazılması kurallara aykırı ise yazmam ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
değilse; 1500 sene evvelinden akdenizden kalan :''insanın karakteri, kaderidir.'' felsefesiyle, devam eder, yinede teşekür ederim.
bu defa imzaandora
(promethus padorayı bilir)
syn:promethus;
mesaj'ın altına ad ve soyad'ın yazılması kurallara aykırı ise yazmam ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
değilse; 1500 sene evvelinden akdenizden kalan :''insanın karakteri, kaderidir.'' felsefesiyle, devam eder, yinede teşekür ederim.
bu defa imzaandora
(promethus pandorayı bilir)
ibrahimethembas iyi dileklerin için teşekkür ederim
gurzan bence fark var aralarında. senin grenajın üst köşeleri daha sivri. diğeri oval gibi. birde sinyallerde fark var sanırım. yeni modelde sinyaller prizma gibi bir şekil almış. birde sormadan edemeyeceğim. eklediğin resimdeki motorun aynaları direksiyona çokmu yakın yoksa resimdemi öyle çıkmış? sanki aynanın boyu kısa ve hemen elciğin üstünde gibi.
benim grenaj acayip zırıltı yapıyor. neresini sıksam işe yaramadı. sökeceğim ben. onsuz daha güzel bence
"Rüzgarı yanaklarında hissedemedikten sonra, kanatların olması neye yarar" (City of Angels)
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)