Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Bugün Evde Canım Sıkıldı Öylesine Bir Çarşıya Çıktım Gezmek Amaçlı Eve Tekrar Geldim Babam Evdeydi Ve Bilgisayar Başındaydı Odaya Girdim Birde Ne Görim 0 Ybr Fiyatlarına Bakıyor Sonra Oturduk Beraber Baktık Ben Daha Önce Ucuz Bulduğum Bir Kaç Yeri Gösterdim Burya Gelene Kadar Yine Aynı Paraya Gelecek Boşver Dedi
    www.sahildenturkiye.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı alisemerci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani nasıl oluyor sıfır motor mu takıyorlar yoksa sağını solunu mu değiştiriyorlar?

krank,silindir,piston.... değiştiriyorlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 PM ----------

Alıntı ibocan33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün Evde Canım Sıkıldı Öylesine Bir Çarşıya Çıktım Gezmek Amaçlı Eve Tekrar Geldim Babam Evdeydi Ve Bilgisayar Başındaydı Odaya Girdim Birde Ne Görim 0 Ybr Fiyatlarına Bakıyor Sonra Oturduk Beraber Baktık Ben Daha Önce Ucuz Bulduğum Bir Kaç Yeri Gösterdim Burya Gelene Kadar Yine Aynı Paraya Gelecek Boşver Dedi

almaya niyetli yani,benim babam da almadan önce sahibinden.com da 2. ellere bakıyordu
    Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı motodrift adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 PM ----------

almaya niyetli yani,benim babam da almadan önce sahibinden.com da 2. ellere bakıyordu
    benim baba ok ikna edildi ki zaten kendinin sözü vardı annem gönüllü değil aynı hatayı 2. kez yapmam diyor :D
    www.sahildenturkiye.com

peki kaç kilometrede ihtiyaç duyulur buna, kesin bişey olmadığını tahmin ediyorum da aşağı yukarı kaçtır

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    şu an sıfır fıyatı ne kadardır arkadaşlar ben konyadayım ınetrennetnde tam bır rakam bulamadım bılen varsa taksıt ımkanını fılan sevırım saygıolar

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu an sıfır fıyatı ne kadardır arkadaşlar ben konyadayım ınetrennetnde tam bır rakam bulamadım bılen varsa taksıt ımkanını fılan sevırım saygıolar
    beldeyamanın kendi belirlediği fiyat 3760 tl plaka ruhsat hariç onun haricinde fiyat bayiye göre değişebiliyor 3600 tlye verende var 3950 tlye verende var araştırıp sana en uygun olanı bulmalısın
    Güncel Fiyat Listesi İçin Tıklayınız

araştırmalarım sonucunda bulduğum bir kaç fiyat

YBR 125 CITY 3.599 tl
    YBR 125 City 3400 TL
    Ybr 125 City 3650 TL

3500 Tl Ybr 125 City

daha 650 km kullanılmış ybr city 2950 tl

bu fiyatlar sana yardımcı olur sanırım
    www.sahildenturkiye.com

Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı caglar gogus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki kaç kilometrede ihtiyaç duyulur buna, kesin bişey olmadığını tahmin ediyorum da aşağı yukarı kaçtır
    99 BİN KM
    Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK

71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    99 BİN KM
    benım daha 79 bin var o zaman

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı 71Hakan71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benım daha 79 bin var o zaman
    65bin
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

emir27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar ybr'nin ikinci eli en fazla kaç km'de alınır?Motorun temiz olması şartıyla tabi.
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı emir27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ybr'nin ikinci eli en fazla kaç km'de alınır?Motorun temiz olması şartıyla tabi.
    ybr den anlayan adam 90 bindeki motoruda alir... ama 90 bindeki motor parasi verirbilmem anlatabildim mi ne kadar para o kadar köfte
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

emir27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ybr'den anlamayan bir adam olduğm için ve yeni başladığım için sordum.Temiz olmak kaydıyla acaba kaç km'ye kadar alınabilir ki beni 1.5-2 sene götürsün
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.

Motosikleti
    WR 250 R
    motoru yaptırdık ama gene bazı yamukvar.

ön farbiraz yamuktu düzelttik,göstergeler yamuktu düzelttik ama gee biraz daha yamukluk var.

ön camurluğu taktıramadık çünkü bilgisayar da var görünüyormuşama yok muş,sipariş verdiler gelince taktırcaz.sizce fazla zaman alır mı gelmesi?.?

bir sorun var ön amortisör eski gibi yaylanmıyor,acaba iyi yapamadılar mı??

Motosikleti
    ybr 125
    arkadaslar arka balatam bıtmek uzere galıba.arka frene bastıgımda yavasladıgımda otme sesi gelıyor.bırde on dıskın uzerınde baya cızık var[elımle parkederken dıskın surtmesini hıssedıyorum]galıba onun balatasıda bıtmek uzere.balata fıyatlarını pek arastırmadım ama yan sanayı ve orjınal arasında ucurum olacagını dusunuyorum acaba orjınal takmaya degermi.ıyı bır yan sanayının ısımı gorucenı dusunuyorum.

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    arkadaşlar benim ybr 3100 km.de ve arka balata çok ötüyor sizce neden olabilir?
    120 km/s de 10000 devirin üstüne çıkmıyor sizinkiler de aynı mı?
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    WR 250 R
    benim kide arasıra ötüryor.

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Alıntı ibocan33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben tuttum elinden götürdüm honda plaza'ya. 200 tl için almadı CBF yi... ybr aldım mecburen ama bu da güzel ya gene 120 gidiyor...
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben tuttum elinden götürdüm honda plaza'ya. 200 tl için almadı CBF yi... ybr aldım mecburen ama bu da güzel ya gene 120 gidiyor...

120 km mi gidiyor

benim ki 100 km yi gecmiyor

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    ybr benim gönlümün sultanı cbf yi hiç aklıma bile getirmedim açıkçası bizim kiracı kullanıyordu ve cbfden memnun değildi yaptığım araştırmalar ve evde bir ybr daha olması bana ybryi seçtirdi şimdi ehliyet çıkana kadar çevredeki en ucuz satan yeri arıyorum ondan sonrasına bakacağız ...

arkadaşlar aranızda adana ve mersinde yaşayanlar varsa ordaki fiyatları öğrenebilirlermi ybr city için burdaki bayi plaka hariç 3950 diyor ve haddinden fazla bu fiyat
    www.sahildenturkiye.com

Motosikleti
    ybr 125
    arkadaşlar benim ybr 3100 km.de ve arka balata çok ötüyor sizce neden olabilir?
    120 km/s de 10000 devirin üstüne çıkmıyor sizinkiler de aynı mı?
    ybr icin 120 çok iyi tabi düz yolda yapıyorsan.benımkı duzde en fazla 115 fılan görüyor.rampa asagı da en fazla 130 yaptırdım zaten o devır satının kırmızı bolgede oldugunu gorunce dayanamıyor ınsan ve gazdan cekıyorum elımı.15 20 km daha hızlı gıtmek ıcın motoru hor kullanmak mantıklı degıl bence.en tatlı hızı 75 80 bu motorların.daha fazlası hem cebe zarar hem motora [bence]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 PM ----------

motoru yaptırdık ama gene bazı yamukvar.

ön farbiraz yamuktu düzelttik,göstergeler yamuktu düzelttik ama gee biraz daha yamukluk var.

ön camurluğu taktıramadık çünkü bilgisayar da var görünüyormuşama yok muş,sipariş verdiler gelince taktırcaz.sizce fazla zaman alır mı gelmesi?.?

bir sorun var ön amortisör eski gibi yaylanmıyor,acaba iyi yapamadılar mı??
    ne zaman ulasır konusunda bı bılgım yok ama senı cok ıyı anlıyabılıyorum gecen arkadas benım motoru yan yatırdı allahtan hızlı fılan degıldı kalkısta dırek devırdı.bıraz on granaj yamuldu gıbı.insan baktıkca huylanıyor.sendede sımdık acaba burasıda bolemıydı bunun daha sonradan mı oldu.surasından ses gelıyomuydu vs gıbı kafana takıyosun galıba.dusunmeme ye calıs zamanla alısıyorsun

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)

Bu Konudaki Etiketler