Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Ağustos 2009, 18:16
Bugün Evde Canım Sıkıldı Öylesine Bir Çarşıya Çıktım Gezmek Amaçlı Eve Tekrar Geldim Babam Evdeydi Ve Bilgisayar Başındaydı Odaya Girdim Birde Ne Görim 0 Ybr Fiyatlarına Bakıyor Sonra Oturduk Beraber Baktık Ben Daha Önce Ucuz Bulduğum Bir Kaç Yeri Gösterdim Burya Gelene Kadar Yine Aynı Paraya Gelecek Boşver Dedi
Reklamlar
-
26 Ağustos 2009, 21:18
alisemerci adlı üyeden alıntı
yani nasıl oluyor sıfır motor mu takıyorlar yoksa sağını solunu mu değiştiriyorlar?
krank,silindir,piston.... değiştiriyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 PM ----------
ibocan33 adlı üyeden alıntı
Bugün Evde Canım Sıkıldı Öylesine Bir Çarşıya Çıktım Gezmek Amaçlı Eve Tekrar Geldim Babam Evdeydi Ve Bilgisayar Başındaydı Odaya Girdim Birde Ne Görim 0 Ybr Fiyatlarına Bakıyor Sonra Oturduk Beraber Baktık Ben Daha Önce Ucuz Bulduğum Bir Kaç Yeri Gösterdim Burya Gelene Kadar Yine Aynı Paraya Gelecek Boşver Dedi
almaya niyetli yani,benim babam da almadan önce sahibinden.com da 2. ellere bakıyordu
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
-
26 Ağustos 2009, 21:36
motodrift adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 PM ----------
almaya niyetli yani,benim babam da almadan önce sahibinden.com da 2. ellere bakıyordu
benim baba ok ikna edildi ki zaten kendinin sözü vardı annem gönüllü değil aynı hatayı 2. kez yapmam diyor :D
-
27 Ağustos 2009, 11:28
peki kaç kilometrede ihtiyaç duyulur buna, kesin bişey olmadığını tahmin ediyorum da aşağı yukarı kaçtır
-
27 Ağustos 2009, 12:45
şu an sıfır fıyatı ne kadardır arkadaşlar ben konyadayım ınetrennetnde tam bır rakam bulamadım bılen varsa taksıt ımkanını fılan sevırım saygıolar
-
27 Ağustos 2009, 13:14
ramizan83 adlı üyeden alıntı
şu an sıfır fıyatı ne kadardır arkadaşlar ben konyadayım ınetrennetnde tam bır rakam bulamadım bılen varsa taksıt ımkanını fılan sevırım saygıolar
beldeyamanın kendi belirlediği fiyat 3760 tl plaka ruhsat hariç onun haricinde fiyat bayiye göre değişebiliyor 3600 tlye verende var 3950 tlye verende var araştırıp sana en uygun olanı bulmalısın
Güncel Fiyat Listesi İçin Tıklayınız
araştırmalarım sonucunda bulduğum bir kaç fiyat
YBR 125 CITY 3.599 tl
YBR 125 City 3400 TL
Ybr 125 City 3650 TL
3500 Tl Ybr 125 City
daha 650 km kullanılmış ybr city 2950 tl
bu fiyatlar sana yardımcı olur sanırım
-
27 Ağustos 2009, 15:40
caglar gogus adlı üyeden alıntı
peki kaç kilometrede ihtiyaç duyulur buna, kesin bişey olmadığını tahmin ediyorum da aşağı yukarı kaçtır
99 BİN KM
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
-
27 Ağustos 2009, 18:27
-
27 Ağustos 2009, 19:55
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
27 Ağustos 2009, 20:12
Arkadaşlar ybr'nin ikinci eli en fazla kaç km'de alınır?Motorun temiz olması şartıyla tabi.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
-
27 Ağustos 2009, 20:50
emir27 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ybr'nin ikinci eli en fazla kaç km'de alınır?Motorun temiz olması şartıyla tabi.
ybr den anlayan adam 90 bindeki motoruda alir... ama 90 bindeki motor parasi verirbilmem anlatabildim mi ne kadar para o kadar köfte
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
27 Ağustos 2009, 21:11
Ybr'den anlamayan bir adam olduğm için ve yeni başladığım için sordum.Temiz olmak kaydıyla acaba kaç km'ye kadar alınabilir ki beni 1.5-2 sene götürsün
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
-
27 Ağustos 2009, 21:24
motoru yaptırdık ama gene bazı yamukvar.
ön farbiraz yamuktu düzelttik,göstergeler yamuktu düzelttik ama gee biraz daha yamukluk var.
ön camurluğu taktıramadık çünkü bilgisayar da var görünüyormuşama yok muş,sipariş verdiler gelince taktırcaz.sizce fazla zaman alır mı gelmesi?.?
bir sorun var ön amortisör eski gibi yaylanmıyor,acaba iyi yapamadılar mı??
-
27 Ağustos 2009, 21:25
arkadaslar arka balatam bıtmek uzere galıba.arka frene bastıgımda yavasladıgımda otme sesi gelıyor.bırde on dıskın uzerınde baya cızık var[elımle parkederken dıskın surtmesini hıssedıyorum]galıba onun balatasıda bıtmek uzere.balata fıyatlarını pek arastırmadım ama yan sanayı ve orjınal arasında ucurum olacagını dusunuyorum acaba orjınal takmaya degermi.ıyı bır yan sanayının ısımı gorucenı dusunuyorum.
-
27 Ağustos 2009, 21:35
arkadaşlar benim ybr 3100 km.de ve arka balata çok ötüyor sizce neden olabilir?
120 km/s de 10000 devirin üstüne çıkmıyor sizinkiler de aynı mı?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
27 Ağustos 2009, 21:43
benim kide arasıra ötüryor.
-
27 Ağustos 2009, 21:45
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
27 Ağustos 2009, 21:47
-
27 Ağustos 2009, 22:00
ozgurakman adlı üyeden alıntı
valla ben tuttum elinden götürdüm honda plaza'ya. 200 tl için almadı CBF yi... ybr aldım mecburen
ama bu da güzel ya gene 120 gidiyor...
ybr benim gönlümün sultanı cbf yi hiç aklıma bile getirmedim açıkçası bizim kiracı kullanıyordu ve cbfden memnun değildi yaptığım araştırmalar ve evde bir ybr daha olması bana ybryi seçtirdi şimdi ehliyet çıkana kadar çevredeki en ucuz satan yeri arıyorum ondan sonrasına bakacağız ...
arkadaşlar aranızda adana ve mersinde yaşayanlar varsa ordaki fiyatları öğrenebilirlermi ybr city için burdaki bayi plaka hariç 3950 diyor ve haddinden fazla bu fiyat
-
27 Ağustos 2009, 22:40
ozgurakman adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benim ybr 3100 km.de ve arka balata çok ötüyor sizce neden olabilir?
120 km/s de 10000 devirin üstüne çıkmıyor sizinkiler de aynı mı?
ybr icin 120 çok iyi tabi düz yolda yapıyorsan.benımkı duzde en fazla 115 fılan görüyor.rampa asagı da en fazla 130 yaptırdım zaten o devır satının kırmızı bolgede oldugunu gorunce dayanamıyor ınsan ve gazdan cekıyorum elımı.15 20 km daha hızlı gıtmek ıcın motoru hor kullanmak mantıklı degıl bence.en tatlı hızı 75 80 bu motorların.daha fazlası hem cebe zarar hem motora [bence]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 PM ----------
motoru yaptırdık ama gene bazı yamukvar.
ön farbiraz yamuktu düzelttik,göstergeler yamuktu düzelttik ama gee biraz daha yamukluk var.
ön camurluğu taktıramadık çünkü bilgisayar da var görünüyormuşama yok muş,sipariş verdiler gelince taktırcaz.sizce fazla zaman alır mı gelmesi?.?
bir sorun var ön amortisör eski gibi yaylanmıyor,acaba iyi yapamadılar mı??
ne zaman ulasır konusunda bı bılgım yok ama senı cok ıyı anlıyabılıyorum gecen arkadas benım motoru yan yatırdı allahtan hızlı fılan degıldı kalkısta dırek devırdı.bıraz on granaj yamuldu gıbı.insan baktıkca huylanıyor.sendede sımdık acaba burasıda bolemıydı bunun daha sonradan mı oldu.surasından ses gelıyomuydu vs gıbı kafana takıyosun galıba.dusunmeme ye calıs zamanla alısıyorsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)
Bu Konudaki Etiketler