Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Temmuz 2009, 22:28
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
27 Temmuz 2009, 22:32
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
parana yazık olmuş...yan sanayi diye bişey var......
inanın aklıma bile gelmedi yan sanayi olayı.ama onlarda hiç alternatif sunmadılar.ayrıca motoru sadece periyodik bakımlarının haricinde tamirciye götürmedim.bilmiyorum bu işleri.yani anlayacağınız demek ki böyle tecrübe kazanılıyor.sabah işe giderken olduğundan araştırma fırsatımda olmadı.neyse olan oldu artık.
benim motor daha 19 000 de.
-
27 Temmuz 2009, 22:36
-
27 Temmuz 2009, 22:46
bobin değilde, umarım kronik gösterge altındaki jaktan dolayı olan sorun değilmiştir. (kimseye güvenilmiyor) elektrik tamamen gitmişse jaktan, kontak acınca elktrik var fakat motor çalışmıyorsa bobindir. Sen söyle bakalım hangisiymiş.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
27 Temmuz 2009, 22:50
elektrik var, fakat ateşleme yapmıyordu.jaktan değil.vurdurarak falan da çalışmadı.
-
29 Temmuz 2009, 21:41
rsmztrk adlı üyeden alıntı
elektrik var, fakat ateşleme yapmıyordu.jaktan değil.vurdurarak falan da çalışmadı.
demekki bobin doğruymuş
-
29 Temmuz 2009, 21:51
rsmztrk adlı üyeden alıntı
evet bobin sonucu doğru imiş.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Temmuz 2009, 22:15
Ybr n,n tekerlek rulmanlarinin kodunu numarasi bilen varmi veya rulmancidan nasil isteriz gerci osmaniyeli kardesimiz var kapi gibi ama
-
30 Temmuz 2009, 12:47
dün 1000km yağını değiştirdim benim YBR nin yalnız usta çok bilmiş olmanın da verdiği dikkatsizlikle 10w 50 castrol power1 racing koyacağına 10w 40 castrol power1 scooter yağı koymuş ben iş bittikten sonra boş kutuyu görünce farkettim :( uzun yola çıkıcam yaklaşık 1500 km usta problem olmaz dedi ama bildiğim kadarıyla yazın kalın olması sebebiyle 10w 50 veya 15w 50 yağ tercih ediliyor.acaba problem olurmu özellikle de yazın ve uzun yol sebebiyle?
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
30 Temmuz 2009, 15:22
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar. Dun akşam YBR si olan bir arkadaş Motoruna performans eksozu takmak istedigini soyledi. Ben her ne kadar motorun orjınalini bozma desemde dinlemiyor. İllaki takacak... Biraz ses ve Racign görüntüsü istiyorum. Yakıtın artması veya motor ömrünün kısalması önemli degil diyor... Sizden ricam YBR 'ye nasıl bir modifiye yaparak Racing havası estirebiliriz. Yardımlarınız için simdiden tesekrler...
Bizim soru arada kaynamış gitmişşş. Bilgi verirseniz sevinirim... TEŞEKKÜRLER:
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
30 Temmuz 2009, 17:11
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Bizim soru arada kaynamış gitmişşş. Bilgi verirseniz sevinirim... TEŞEKKÜRLER:
hocam şahsi düşüncem ybr ye ne yaparsan yap yarış motoru havası veremezsin performans egzoz a da çok inanmıyorum bizim motor için 2 beygir artırıyor diyorlar ama bu ybr için %20 lik bir performans öyle birşey olsa herkes taktırırdı herhalde arkadaşının parasına yazık harcayacağı paraya bir çinli yarış motoru alsın daha sonrada parasını denkleştirir büyük bir makineye geçer saygılar.
-
30 Temmuz 2009, 17:18
jason55 adlı üyeden alıntı
dün 1000km yağını değiştirdim benim YBR nin yalnız usta çok bilmiş olmanın da verdiği dikkatsizlikle 10w 50 castrol power1 racing koyacağına 10w 40 castrol power1 scooter yağı koymuş ben iş bittikten sonra boş kutuyu görünce farkettim :( uzun yola çıkıcam yaklaşık 1500 km usta problem olmaz dedi ama bildiğim kadarıyla yazın kalın olması sebebiyle 10w 50 veya 15w 50 yağ tercih ediliyor.acaba problem olurmu özellikle de yazın ve uzun yol sebebiyle?
Olur kardeş olur hemen boşalt o 10/40 ucubesini ..
10*40 koymak hata bu sıcak havalarda .. 15*40 castrol kullanabilirsin
-
30 Temmuz 2009, 19:47
-
30 Temmuz 2009, 21:45
PIERzig adlı üyeden alıntı
Olur kardeş olur hemen boşalt o 10/40 ucubesini ..
10*40 koymak hata bu sıcak havalarda .. 15*40 castrol kullanabilirsin
evt aklım motorda kalıyo içim rahat değil ista gittiğimde 10w 50 veya 15w 50 ile değiştireyim içim rahat olsun diyorum...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
-
31 Temmuz 2009, 11:57
hirkil adlı üyeden alıntı
hocam şahsi düşüncem
ybr ye ne yaparsan yap yarış motoru havası veremezsin performans egzoz a da çok inanmıyorum bizim motor için 2 beygir artırıyor diyorlar ama bu
ybr için %20 lik bir performans öyle birşey olsa herkes taktırırdı herhalde arkadaşının parasına yazık harcayacağı paraya bir çinli yarış motoru alsın daha sonrada parasını denkleştirir büyük bir makineye geçer saygılar.
Onu ben de soyledim ama dinletemedim. YBR gibi konforlu bir motordan sonra cin işi almam diyor. Baktım ki kesin kararlı. Yapması gerekenleri soyle siraladım.
1: Ön amörtisoru biraz indireceksin
2: Gidonu degiştireceksin
3: Arka camurlugu keseceksin veya sokeceksin.
4: Uygun bir perfoemans egzosu bulup takacaksın... Sanırım en uygunu CBR nin Tiger markası olur dedim...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
31 Temmuz 2009, 12:14
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Ybr n,n tekerlek rulmanlarinin kodunu numarasi bilen varmi veya rulmancidan nasil isteriz gerci osmaniyeli kardesimiz var kapi gibi ama
öyle numara ile felan rulmancıdan tam olarak bulamazsın. Yamaha servise gitsen ne istesen verirler ama...
Rulmanı sök rulman elinde rulmancıları dolaş. Belki uydurabilirsin.
ön teker rulman kodu (2 adet var önde) : 93306-202Y4
arka teker rulman kodu(2 adet var arkada) : 93306-301Y6
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
31 Temmuz 2009, 12:17
@Sedat 57
2 adet 6202 olması lazım istersen göndereyim sana hediyem olsun
adresini özelden at bugün akşam ya da yarın öğlene doğru kargoya vereyim
-
31 Temmuz 2009, 12:25
evet bugün itibariyle benim motor iyice şaşırmaya başladı. motor ısındığı halde düşük devirde gaz yememeler, vites geçişlerinde çippuuvv çippuuuv egzost patlatmalar.
buji ve hava filtresini değiştiricegim hafta sonu. bir de supap ayarı yapmak gerekiyor. sorum işe şu:
sentil miydi neydi, şu boşluk ölçüsünü ayarladığımız cetvel kılıklı zımbırtıyı nerede alacagız? istanbul'da mecidiyeköy, kadıköy, bostancı civarılarına yakın bir yerde varsa gidip hemen alacağım. nerede var bu?
-
31 Temmuz 2009, 12:27
avare rulman adlı üyeden alıntı
evet bugün itibariyle benim motor iyice şaşırmaya başladı. motor ısındığı halde düşük devirde gaz yememeler, vites geçişlerinde çippuuvv çippuuuv egzost patlatmalar.
buji ve hava filtresini değiştiricegim hafta sonu. bir de supap ayarı yapmak gerekiyor. sorum işe şu:
sentil miydi neydi, şu boşluk ölçüsünü ayarladığımız cetvel kılıklı zımbırtıyı nerede alacagız? istanbul'da mecidiyeköy, kadıköy, bostancı civarılarına yakın bir yerde varsa gidip hemen alacağım. nerede var bu?
Teknik hırdavatcılarda bulabilirsin. Oto sanai civarında bol miktarda bulunur. 5-10 Ytl arası.
-
31 Temmuz 2009, 12:29
newceri adlı üyeden alıntı
Teknik hırdavatcılarda bulabilirsin. Oto sanai civarında bol miktarda bulunur. 5-10 Ytl arası.
maslakta vardır o zaman. ya aslında aklıma bauhaus geliyor ilk. orda varsa almam cok rahat olacak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)
Bu Konudaki Etiketler