Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
onu bunu bilmem de kask güzelmişcbr125rcı adlı üyeden alıntı
Practice makes Perfect
Çin malı motor kanser yapıyomuş.
kardeş kask güzelmiş ben her ne kadar çeneden açılır kaskları tasvip etmesemde airoh iyi markadır bence güzel kask al derim.ben gdr full face kullanıyorum memnunum.bu arada bende shad ın 40 lt lik kargo tipi çantasını aldım bugün baya hoş durdu motorda hemde sağlam ve güzel bi alete benziyo.shad ı kaçırma derim.güle güle kullanman dileğiyle...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 PM ----------
o değilde motorda vites olayına alışmakta zorluk çekiyorum scooter dan sonra vites-debriyaj olayı bozdu bünyeyinormale getiremiyorum istediğim zaman duracağım zaman mesela.ya 1 oluyo ya 2 tutturamıyorum...sanırım kullandıkça alışacağım...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
arada bende arkadasın ybr si ile biraz gezinti yapıyorum ve yakında almayı dusunuyorum.
ve bende durma asamasındayken vites düsürme isine alısamadım varmıdır bunun pratik bir yolu?
Slm arkadaslar 1 adet arka fren balatası fiyatı_?
arka tekerı dublexmı alsam yoksa şamyellı olandan mı alsam_? fiyatı hakkında bılgınızı alabılırmıyım. Tamırcıyle yenı tanısmaya basladık, öpülmeyelım
slm arkadaslar ya bn bişi öğrenmk isyrm vitesli motorda birnci vites aşağı itince 2 3 4 ve 5. viteslere nerden geçiriyorz yardmcı olrsanz sewinrm
daha kullanmadım vitesli ama baya araştırdım geneli
1 BOŞ 2 3 4 5 gerisini bilmiyorum ama ybrninki bu
Practice makes Perfect
Çin malı motor kanser yapıyomuş.
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ybr nin 2009 model kafa grenaj sız bulabilirmiyim ???
BaŞkAsInIN izİnDe YürÜyEn, İz BıRaKaMaZ...
arkadaşlar bende uzay kafa 2004 ybr var.normal bi 125 ybr litrede ortalama kaç km gitmesi lazım?şimdiden tşklr.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)