[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
Motorumun son hali... düzce gezisinden...32.600
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Merhabalar, öncelikle epeydir yazamadığım için özür. Manyak bir iş temposu nedeniyle ne web sitesiyle ne de motosikletimle yeterince ilgilenemiyorum. Az da olsa bulduğum fırsatlarda ybr me binmeye, alışmaya çalışıyorum. Nisan başında almıştım, o günden bu güne anca 400 km olmuş yaptığım yol, siz anlayın artık.
Bir şey sormak isterim acil, yardımcı olursanız da çok sevinirim. MTV (motorlu taşıt vergisi) sorgulaması yaptım az önce, 38 TL lik iki taksitden toplam 76 TL borcum görünmekte. Ancak ayrıca 156 TL lik bir borcum daha görülmekte. Bu son borcun vade tarihi de MTV nin ikinci taksidinin tarihi olarak gösterilmiş yani temmuz sonu. Şimdi bu 156 TL ne ola ki ? Cezam falan yok. Özellikle yeni alan arkadaşlar MTV dışında böyle bir ek ödeme talebi ile karşılaştı mı ? Devlet baba motorculara ek bi kafa vergisi falan mı çıkardı ? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Tşk ler şimdiden ve yolunuz açık olsun ...
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
slm arkadaşlar bizde nihayet YBR lendik.Mavi YBR mi bugün teslim aldım. 2 yıllık çan çin çon tecrübesinden sonra eşek-at olayı oldu resmen
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.........
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Tekrar merhaba. Öncelikle ybr ailesine yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin demek isterim. Önceki sorumda yer alan şu ek vergi konusunu hallettim. Deneyim ve bilgi aktarımı olsun diye buraya da yazayım dedim. Şimdi motosikletlerimizi sıfır alırken trafik tarafından verilen veya bizim seçtiğimiz plakalar, geçmişte başka kişiler tarafından kullanılmış olabiliyor. İşte, o kişinin o plakadan kaynaklı vergi borcu da otomatik olarak bizim plakaya yazılıyormuş. Neyseki bu işi düzeltmek mümkün, kimliğiniz ve ruhsatınız ile ilgili vergi dairesine (Ankara için Yeğenbey VD) gidip "tahakkuk düzeltme servisi"ne başvurusanız 10 dk içinde (tabi sıra yoksa) düzeltme yapıyorlar ve başkasına ait borcu sizin plakadan siliyorlar. Yarın zorda kalmamak için mutlaka inernetten mtv sorgunuzu yapın, eğer benim başıma geldiği gibi bir tuhaflık varsa da düzeltme işlemlerini hemen gerçekleştirin. Bu arada Mtv nin son taksidi de bu ay hatırlatayım.
Yolunuz açık olsun ...
arkadaşlar bukaskı kullananınız varmı veya kask hakkında bilgisi olan varmı. almayı düşünüyorum,yalnız sizinde bilgilerinizden yararlanmak istedim. teşekkür ederim.. yeni yabr alanlarada hayırlı olsunkazasız belasız sürüşler diliyorum.cevaplarınızı bekliyorum. ha bu arada çantada kararımı verdim,shad sh 33 lt liğini alıyorum bilgilerinize
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Arkadaşlar 2008 YBR satılık 10 bin kmde yetkili servis bakımlı ilk sahibinden tüm evrakları yedek anahtarı duruyor, ekstra Çanta,koruma demiri ve metzeler lastikleri ile 2300 fiyat olarak ilgilenen arkadaşlara duyrulur..Siteden tanıyanınız var ise Okanistin motorudur.
http://www.sahibinden.com/2008_yetki...XQQdisplayitem
Yamaha Ybr 125 Kullanıcı el kitabı TÜRKÇE (2008-2009 Model)(nette ilk )
Beldeyama sitesinde yayınlamıyor nedense (tamamen duygusal sanırım)
Elinde Bakım kitapcığı olmayanlar bakım tablosu ufak tamir bakımlarına burdan göz atabilirler.
Tıkla=>>Yamaha Ybr 125 2008 Kullanıcı el kitabı TÜRKÇE
Tıkla=>>Yamaha Ybr 125 city 2009 Kullanıcı el kitabı TÜRKÇE
Ybr 125 i olan herkeste bulunması gereken bir kitabcık
Acılan pencerede " Download Now " yazılı mavi kutuya tıklayıp indireceksiniz.
bu motorların 0 ında son fıyat nedır arkadaslar bılgı werrsnz cok memnn olurum tsk sımdıden
Arabalar bedenimi,motosiklet ruhumu taşır.
Şu an bu konu içerisinde 365 kullanıcı var. (0 üye ve 365 misafir)