Valla nasil zincir anlamadim bi ilk taktıgımızda gerdirmiştim ben biraz fazla germişim galiba bak tam 10 bin km oldu...Yeni yeni Gerdirme istiyo....4-5 ay önce degiştirmiştik yanliş hatirlamiyosam zinciri ramço bilir
Adam öyle bi ustaki yeni zinciri görür görmez sedat bu 7 bakla uzun dedi baktık hakkaten uzunSonra kısaltttık tabiÖyle göz var maşşallah....
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
geçen hafta keles (bursa) kiraz çilek şenlikleri vardı.kütahya tavşanlıdan gidip geldik uzun değil ama 270 km yol paylaşmak istedim
yollar kiraz ağaçlarıyla doluydu. erik gibi kirazlar
kiraz toplayan birinden izin istedik. yemek serbest ama cebe koyarsan kilosu 4 lira
keleste gökhan tepe konser veriyodu
akşama yakın bursaya gittik
yatsıyı ulucamide kıldık.
saat 23:30 gibi kültür parka gittik. kapanmak üzereymiş
saat gece 12.10 da çıktık yola saat 02.40 da tavşanlıdaydık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 PM ----------
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
http://img148.imageshack.us/my.php?i...sc00604pmq.jpg
ikizmisiniz,sıcaklardan benmi öyle görüyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Merhaba arkadaşlar. Nasip olursa YBR'm ile İzmir'e doğru yolculuğa çıkacağım. Son bakımı 600km. önce yaptırdım. Önemli bir sorun olacağını düşünmüyorum fakat arka tekerlekten geldiğini düşündüğüm, özellikle engebeli yolda artan kuş sesine benzer bir gıcırtı var. Bir arkadaş yağlamak gerekir ama problem çıkarmaz veya takozlarda problem olabilir dedi. Dün servis olmayan, yakınlardaki bir moror ustasına sordum, bir problem yok dedi. Ses hala devam ediyor. Uzun yolda sıkıntı çıkarır mı? Önerilerinizi bekliyorum.
rsavklı bi görüşemedik senle :D geçen hafta pazar da ben Yoncalı'ya gittim. Sıcak havuza o kadar da bakındım etrafa ama bi kütahyalı göremedim bir tane cup gördüm onda da kask-mask yok diye selam vermedim
Nerden İzmir'e geliyorsun ?
İzmir'e gelip çayımı içmeden gitmek olmaz
PIERzig@yahoo.com
İstanbuldan gelicem, çayını içeriz inşallah.
Buyrun gelin kapım bütün ybrcilere açıktır hatta İzmire gelip bana uğramadan geçelerin lastiği patlasın ,yukarda mail adresimi verdim bilgilendirirsiniz beni .
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 155 kullanıcı var. (0 üye ve 155 misafir)