Arkadaşlar dün itibariyle 2006 model ybr sahibi oldum.Tüm motosiklet sever arkadaşlara keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum.Ara sırada olsa bu başlık altında bende yoklamaya dahil olmaya çalışacağım herkeze iyi akşamlar.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Hirkil çok gzL bi gezi gibi göRünüyoR :D tekeRinze SağLk şLenin neResine gTtinz öLe ?
Buda benim motorumun kilometresi
Bir kişilik daha yer açın hızla geliyor aslanım
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Hayırlı olsun, güle güle kullan
hayirli olsun tekrardan güle güle kullanasin inşallah....Koruma demirin cok paslı hakaten bi kromcuya götür parlattır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 PM ----------
hayirli ugurlu olsun abicim güle güle kullan.....Sıfır ybr ninde hali başka oluyo canimMaaşallah maaşalah
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
motordaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Arkadaşların iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.Tüm arkadaşların geçmiş kandili mubarek olsun.En yakın sürede fotoları koyacağım.Herkeze iyi sürüşler.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
ben de aranıza katılmak istiyorum ama ybr bulamıyorum
[B]Jon@thaN[/B] ::gleam::
Sevgili cadı bak sana ne buldum 2 ay öncesi ben bile almaya niyetlendim...05 model...2300 diyor abimiz...motor 3000 km de...mavi...telini istersen özelden atayım...
bak buda çok temizmiş...
http://www.sahibinden.com/3080km_de_...XQQdisplayitem
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 365 kullanıcı var. (0 üye ve 365 misafir)