Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Haziran 2009, 08:19
İstersen sen yapma mahvedersin motosikletini yada bir bilenle sök.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
17 Haziran 2009, 10:07
bulut4535 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu hafta sonu motorun tüm rulmanlarını değiştireceğim.
Bu konuda bilgisi olan ve dikkat edilmesi gerken konu varmı.
Birde blok iki parça olduğundan aradaki sızdırmazlık için ne yapılıyor ybr125 için.
Motor açılırken ilk söküm nerelerden başlanır ve hangi işlemler uygulanır.
Lütfen bu konuda tecrübeli veya bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Kafa karıştırıcı mesajlarda atmayalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:08 AM ----------
Tek tavsiyem, tork anahtarın yoksa bu işe hiç girme.
-
17 Haziran 2009, 13:44
Arkadaşlar motor soğukken çalıştırıyorum rolantide çalışıyo boşta gaz veriyorum stop ediyo yine jigleyi açınca stop ediyo.
Motor rolantide 3 dk falan bekliyo ondan sonra gazı alıyo diğer türlü sürekli stop ediyo.
Vede dikkatimi çekti motor sıcakkede jigleyi açtım bikere yine stop etti jigleyi her açtığımda stop ediyo nedendir acaba?
-
17 Haziran 2009, 14:07
motor ısınana kadar ani gaz vermelerde stop ediyor herkesde olan bir sey merak etme her zaman ısıtmak gerekiyor jigle ile 2-3 dakka sonrasında yoldada ısınıyor ve tam kıvama geliyor
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
17 Haziran 2009, 16:49
insane adlı üyeden alıntı
ybr küçük motor tork anahtarı bu kadar sorun çıkarmasa gerek değilmi
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
-
17 Haziran 2009, 17:24
rsavkli adlı üyeden alıntı
ybr küçük motor tork anahtarı bu kadar sorun çıkarmasa gerek değilmi
motor motordur büyügü kücügü olurmu ybr de ciddi olan hızlara 100 110 km2lere cıkabiliyor bence ciddiye alınmalı.tork degerleri motordaki en önemli unsurdur yoksa civatalarınız kırılabilir yada cıkabilir yada cevresındenki çeliği catlatabilir...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
17 Haziran 2009, 21:43
merhaba dostlar bu ayın sonu veya önümüzdeki ayın ortası itibari ile ortalama 2007 2008 bi ybr almayı düşünüyorum renk olarak tercihim siyah kırmızı vede mavi (başka renk kaldımı bilimiyorum ) maksimum km si 14 veya 15 bin civarında temiz görüntüsü bozuk olmayan kazasız bi evlat istiyorum acaba çok şeymi istiyorum ????
en fazla verebileceğim fiyat 1800-2000 arası ilgilenenler veya tavsiyesi olanlar lütfen bana ulaşsın msn vermek hakkında kuralları bilimyorun o yüzden msn yazıyorum eğer problem oluyorsa adminlerden ricam kaldırsınlar ben_leventim@hotmail.com burdan bana ulaşabilirsiniz istanbul veya kocaeli civarı olucak dün bi motorcuya gittim bana tvs apache önerdi vede bu dedi geleceğin motoru olucak tabiki ben japonla kıyaslıyamadım zaten ilk motorum olucak......
-
17 Haziran 2009, 21:59
sedat_57 adlı üyeden alıntı
3.760 olmuş
BaŞkAsInIN izİnDe YürÜyEn, İz BıRaKaMaZ...
-
17 Haziran 2009, 22:41
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
17 Haziran 2009, 22:44
levent_taka6 adlı üyeden alıntı
merhaba dostlar bu ayın sonu veya önümüzdeki ayın ortası itibari ile ortalama
2007 2008 bi ybr almayı düşünüyorum renk olarak tercihim siyah kırmızı vede mavi (başka renk kaldımı bilimiyorum
) maksimum km si 14 veya 15 bin civarında temiz görüntüsü bozuk olmayan kazasız bi evlat istiyorum acaba çok şeymi istiyorum ????
en fazla verebileceğim fiyat 1800-2000 arası ilgilenenler veya tavsiyesi olanlar lütfen bana ulaşsın msn vermek hakkında kuralları bilimyorun o yüzden msn yazıyorum eğer problem oluyorsa adminlerden ricam kaldırsınlar
ben_leventim@hotmail.com burdan bana ulaşabilirsiniz istanbul veya kocaeli civarı olucak dün bi motorcuya gittim bana tvs apache önerdi vede bu dedi geleceğin motoru olucak tabiki ben japonla kıyaslıyamadım zaten ilk motorum olucak......
levent_taka6 adlı üyeden alıntı
acaba çok şeymi istiyorum ????
Evet maalesef
-
17 Haziran 2009, 22:57
-
17 Haziran 2009, 23:22
korkut 250 adlı üyeden alıntı
İstersen sen yapma mahvedersin motosikletini yada bir bilenle sök.
yok mahvedeceğimden değil mesleğim gereği hertürlü yaparım ama ip uçları almak lazım.
insane adlı üyeden alıntı
tork anahtarı neki. benim diyen yamaha servisinde olmayan tamir, bakım ve test aletlerim var. o yönden sıkıntım yok yıllardır zaten bu aletler milyarlar döktüm...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 PM ----------
Birde blok iki parça olduğundan aradaki sızdırmazlık için ne yapılıyor ybr125 için.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:08 AM ----------
...........elbet sitemizde bir motosiklet tamircisi veya servis elemeanı vardır. veya bu işlemi yapmış arkadaşlar vardır. sadece onlardan ip uçları dikkat edilmesi gerken püf noktaları istiyorum. teşekkürler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------
hatta zzr600 model motosikletimin debriyaj sisteminde ve rulmanında arıza vardı uzun süredir parça bekliyordum sağolsun hollandalı bir arkadaşın aracılığı ile getirttik şimdi motosikletim harika. yerinde durmuyor velet canı hep uzamak istiyor.
bugün zz600(hasta) yazısınıda kaldırdım.
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
-
17 Haziran 2009, 23:27
Yau her genc kızın isteği zati
Tabiiki istekler normal de fiyat aralıgı fantazi biraz ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş
yok mahvedeceğimden değil mesleğim gereği hertürlü yaparım ama ip uçları almak lazım.
Meslek ne kü usta ? Motoru dağıtacaksan servis el kitabı var . bir kaç sayfa önce verilmişti ..
Ben de motorla ilgilenmeyi çok severim ama takımlarım bayağı eksik.. Şİmdi onları tamamlamaya çalışıyorum ,lokma takımı buldum 15 e indi adam
-
17 Haziran 2009, 23:35
PIERzig adlı üyeden alıntı
Yau her genc kızın isteği zati
Tabiiki istekler normal de fiyat aralıgı fantazi biraz ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş
Meslek ne kü usta ? Motoru dağıtacaksan servis el kitabı var . bir kaç sayfa önce verilmişti ..
Ben de motorla ilgilenmeyi çok severim ama takımlarım bayağı eksik.. Şİmdi onları tamamlamaya çalışıyorum ,lokma takımı buldum 15 e indi adam
baya eksik ( hiç yok)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------
tork anahtarı neki. benim diyen yamaha servisinde olmayan tamir, bakım ve test aletlerim var. o yönden sıkıntım yok yıllardır zaten bu aletler milyarlar döktüm...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 PM ----------
...........elbet sitemizde bir motosiklet tamircisi veya servis elemeanı vardır. veya bu işlemi yapmış arkadaşlar vardır. sadece onlardan ip uçları dikkat edilmesi gerken püf noktaları istiyorum. teşekkürler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------
hatta zzr600 model motosikletimin debriyaj sisteminde ve rulmanında arıza vardı uzun süredir parça bekliyordum sağolsun hollandalı bir arkadaşın aracılığı ile getirttik şimdi motosikletim harika. yerinde durmuyor velet canı hep uzamak istiyor.
bugün zz600(hasta) yazısınıda kaldırdım.
Valla abicim ekendine güveniyosan tabiki degiştir cok güzel olur motorun kaç bindeydi bu arada.... görünürde 4 adet rulmanmi oluyo şimdi Ben derimki söktügünüz her parcanin sökülüş aşamasinda tek tek resimleyin hani olurda bu nerden çikti diye demeyin sonra Gerci sürekli söküyorum demişsin bunuda kolaylıkla sökersin diye düşünüyorum ybrnin basit bi motor yapsii var cok teferuatli sayılmaz
-
18 Haziran 2009, 00:02
Ben de motorla ilgilenmeyi çok severim ama takımlarım bayağı eksik.. Şİmdi onları tamamlamaya çalışıyorum ,lokma takımı buldum 15 e indi adam [/QUOTE]
MESLEK YAZIYOR MAKİNA TEKNİKERİYİM. ESPİRİ GÜZEL BİR ARA HATIRLAT ALET TAKIMLARINDA EN GEREKLİ NELER SANA LİSTE ÇIKARAYIMM
baya eksik ( hiç yok)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------
Valla abicim ekendine güveniyosan tabiki degiştir cok güzel olur motorun kaç bindeydi bu arada.... görünürde 4 adet rulmanmi oluyo şimdi
Ben derimki söktügünüz her parcanin sökülüş aşamasinda tek tek resimleyin hani olurda bu nerden çikti diye demeyin sonra
Gerci sürekli söküyorum demişsin bunuda kolaylıkla sökersin diye düşünüyorum ybrnin basit bi motor yapsii var cok teferuatli sayılmaz
110151 YANİ 10151 GÖRÜNÜYOR. YOK DEMEM AMA SENİN GİBİ ARKADAŞLARA TECRÜBE OLSUN DİYE BİR TARİFLİ SLAYT HAZIRLARIM.,
YBR NİN MOTOR KISMI AÇILIRKEN HİÇ GÖRMEDİM ZZR NİN BİR KEZ DAHA DEBRİYAJ SİSTEMİ DEĞİŞİRKEN SEYRETTİM SADECE VE İKİNCİSİNDE EMİN OLUN DAHA İYİ OLDU..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 PM ----------
...............
-
18 Haziran 2009, 00:06
abi 10 bindeki makinaninda rulmanlarimidegişirmiş yazık günah caninmı sıkılıyo
-
18 Haziran 2009, 00:07
abi 10 bindeki makinaninda rulmanlarimidegişirmiş yazık günah caninmı sıkılıyo
mesajı iyi okuuuu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 PM ----------
110151 yani 10151 görünüyor
-
18 Haziran 2009, 00:29
Yaklaşık 160 lira civarı zam gelmiş ybr ye buda normal...
-
18 Haziran 2009, 12:13
-
18 Haziran 2009, 12:16
Zam zam üstüne diyorsunuz yani.???
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)
Bu Konudaki Etiketler