arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok... sedat gelsede kastamonu sinop fotolarını görsek...
arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok... sedat gelsede kastamonu sinop fotolarını görsek...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yazın motora biniyoruz kışın yazıyoruz
takip ediyorum forumu akşamları...
███████ 4
dün motora pasta attım cila attım bebek gibi oldu, tak yagmur ne sövdüm ne sövdüm :D:D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bugünlerde tvs apache deneme sürüşü yapıyordum bol bol...
hzılı bir şey kerata ama bir türlü ybr'yi satmayı içime sindiremedim.
en sonunda YBR ile yola devam kararımı verdim.
███████ 4
okadarda hızlı değil ya. biraz tork fazla yoksa düz yol süratleri aynı kafa kafaya gidiyoz
bizim burda var bi arkadaşta. biraz titreşim var ama fazla belli etmiyor.ama çok hoş motor. ybr mi apaçimi kafa kurcalıyor.
geçen bi arkadaş apaçi ybr arasında kaldı. önce apaçiye sonra bizim ybr ye bindi.
karar verip motor alacak. bizim motordan indi. eeee noldu kafayı yukarı kaldırdı.
cıık dedi. noldu neyini beğenmedin hızımı dedim. hızda fark bulamadım dedi.
hemen apaçiye bindi. bunun gidonu selesi daha hoş dedi. tipi güzel ybr biraz cılız kalıyo dedi.
şimdi arkadaş apaçi almış. hayırlı olsun allah kaza bela arıza vermesin inşallah
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
gösterge panelindeki ampüller patlıyormuş vibrasyondan..................
ama ybr değil... apache..... ybr nin yeri dolmaz.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yaşamasın bu motorlar yaw China Out Japan İn
Arkadaşlar harbiden ilk almış olsanız apache mi ybr mi derdiniz?
Slm Antalyanın alanya ilçesinden konya seydişehire gittim
170 Km yol yaptım sadece 1 kere dınlendırdım, foto makınemı goturseydım guzel resımler olacaktı.
Bence ybr 125 çok ıyı ve kalıtelı motor ama japonların orjınal ybr 125 lerine en az 100000 km motor omru olduğu soylenıyor
Çok sessız çalısıp çalısmadığı bellı değil
[IMG]2009-YBR125-Custom-action-03_prv_tcm26-271671[1].jpg[/IMG]
apache görüntüden kurtarıoda bencede ybr
ben bu commuter sinifinda ybr kadar cefakar baska bi motor bilmiyorum digerlerinide pek kullanmadim hepsiyle birer tur atmişligim var sadece motorum 30 binde allaha cok şükür saat gibi yarin deb. balatsini degiştiirecegiz..Bunun dişinda motorum cok çekti benden 8. kere yatidim motorumu 2 ki kayda dege kaza oldu 6 si boş yolda yatma gönül isterdiki kayda deger kazam olmasin ama acemiligimize denk geldi oldu...Ybr degil baska bi moor olsaydi hem saglamlikta hemde yedek parcada cok canim yanar cok para harcardim... NE mutlu Ybr ye binen....
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
arkadaşlar motorum şehiriçi yedek dahil bir depoyla 523 km yaptı 422 de yedeğe geçti. Km'de ortalama 8 kuruş yakıyor.bu arada tam zorlayınca depo 13.5 lt benzin alıyor.
Arkadaşlar 15 inchlik bir notebook taşımak için ne önerirsiniz.
Kappa K30'un içine sığar mı 15 inch notebook? Ya da notebook sığabilecek en küçük hacim nedir.
Yoksa depo üstü çanta mı tercih etmeliyim.
Şu an bu konu içerisinde 443 kullanıcı var. (0 üye ve 443 misafir)