Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Haziran 2009, 14:05
avare rulman adlı üyeden alıntı
arkadaşlar onceki mesajlarda bahsettigim 1500 km lik (istanbul - tekirdag - çanakkale - edremit - ayvalık -manisa - uşak - ütahya- istanbul) gezimin 2. etapı da kazasız belasız bitti. şu an uşaktayım. 4 gune de istanbulda olacagım. bugün içerisinde fotografları atarım
ybr nin maşallahı var. bu sıcakta iki kişi artı bagajlarını performansı zerre düşmeden, arızasız marazasız gezinin 4/3 ünü bitirdi şimdilik.
kaç km oldu abicim yolculuk benim şu an 900 falan dönüş olarak kastamonu abana üzerinden döncegim foto zenginligi açisindan bi 700 km daha yolum kaldi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
02 Haziran 2009, 14:08
sedat_57 adlı üyeden alıntı
kaç km oldu abicim yolculuk benim şu an 900 falan dönüş olarak kastamonu abana üzerinden döncegim foto zenginligi açisindan bi 700 km daha yolum kaldi
su an 1100 km oldu. 500 de uşak istanbul desen 1600 falan olacak gibi.
yalnız benzinin hiç hesabını yapamadım üşengeçligimden. depo bitmeden yeniden doldurdum hep, benzinsiz kalırım korkusuyla.
3 depo yaktı gibi duruyor şimdilik. yarım depo daha az olabilir. ama redlina'a dayıyorum vites aralarında, biraz daha hızlı gidebilmek için. 2 koca götle başka türlü hızlanmıyor kereta.
sen nasıl gittin? oldu mu sorum falan?
-
02 Haziran 2009, 14:49
arka balataları yan sanayi ile değişipte memnun kalan varmı?
benimkiler ısınana kadar sürekli ötüyor bir türlü kesemedik sesi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
02 Haziran 2009, 14:55
babaçi adlı üyeden alıntı
ses tellerini aldır babaçi
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
02 Haziran 2009, 15:29
scuderia06 adlı üyeden alıntı
motorunun takım cantasının isinde pense var yahu o akdar aramana gerek yoktu
Arkadaşım cevap için teşekkürler, yanlız acemi olduğumdan herhalde, motorun takım çantası olduğundan haberim yok. Nerde bulunur nasıl erişirim?
Birde, dün akşam gezintiye çıkayım dedim, ön far ve arka stoplarım yanmıyor, sinyalim ve fren lampam ise yanıyor. Gece gece kontrol edemedim muhtemelen sigortam patladı, kitapçığında 15A'lik sigorta diyor bugün yeni sigorta alıp takmayı düşünüyorum, dikkat etmem gereken bir nokta var mı? Sorun başka bir sebepten olabilir mi?(Birkaç gün önce ufak yana yatırmıştım motoru)
Cevaplar için teşekkürler, yeni olduğumdan herşeyi yavaş yavaş öğreniyorum.
-
02 Haziran 2009, 15:36
Lucastorn adlı üyeden alıntı
Arkadaşım cevap için teşekkürler, yanlız acemi olduğumdan herhalde, motorun takım çantası olduğundan haberim yok.
Nerde bulunur nasıl erişirim?
Birde, dün akşam gezintiye çıkayım dedim, ön far ve arka stoplarım yanmıyor, sinyalim ve fren lampam ise yanıyor. Gece gece kontrol edemedim muhtemelen sigortam patladı, kitapçığında 15A'lik sigorta diyor bugün
yeni sigorta alıp takmayı düşünüyorum, dikkat etmem gereken bir nokta var mı? Sorun başka bir sebepten olabilir mi?(Birkaç gün önce ufak yana yatırmıştım motoru)
Cevaplar için teşekkürler,
yeni olduğumdan herşeyi yavaş yavaş öğreniyorum.
olur öle şeyler dert etme bende yenı ögrenıyorum senın kadarda bınemıyorum :(
alet cantası akunun oldugu yerı bılıyomusun onun ustunde hemen, sıgortada orda zaten bır tane sıgortası var aletın baska yok...sorunun cozumunu bılmıyorum gercekten bılenler mantıklı bır acıklama getırır sanırım..
sol tarafta anahtarlı yer var onu acıp karenajı cıkarırsan hepsını görceksin..
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
02 Haziran 2009, 15:54
Benim arka balata da devamlı ötüyor; motorun ilk balatası ve 16 bin km yaptı; frenler tutuyor ama balatada ötüyor acep değiştirmek mi gerenkli
-
02 Haziran 2009, 17:13
Balata spreyleri var onları dene
-
02 Haziran 2009, 19:28
CBR125RCI adlı üyeden alıntı
cevap yokmu
hirkil adlı üyeden alıntı
Biraz reklam yapmış olayım
arkadaşım altta ilandaki benim motorum iki kask 1 çift dizlik eldiven yağmurluk ıvır zıvır sığrıdabiliyorum ve geziye filanda çok iyi oluyor değil mi sedat
görüntü olarak bence kötü durmuyor diğerlerini bilmiyorum ama ayrıca benim çanta çıkarılabiliyor istemediğim zaman takmıyorum ve oldukça kaliteli 3 senedir kullanıyorum harici taşırken sağa sola çok vurmuşumdur ama kırılmadı
gönül rahatlığı ile alabilirsin bundan ...
http://www.sahibinden.com/herseyiyle...XQQdisplayitem
Abi bunu daha önce soran bir arkadaş için yazmıştım fiyatı tahminimce kappa ve givi deki emsallerine göre ucuzdur şuan fiyatını bilmiyorum ama ben 3 sene önce 180 liraya almıştım 3 senedir kullanıyorum harici taşırken çok vurmuşumdur veya düşürmüşümdür ama hala sağlam markası Orion italyan malı hacmide tahminen 52 ltdir 2 kask dizlik kaskın içine yağmurluk filan derken bir sürü şey koyabilirsin hatta pikniğe giderken yükle ona götür o derece. kısacası eğer bundan alırsan sorunsuz kullanırsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 PM ----------
abi benimde ön balatalarda o sorun var gerçi o hemen hemen herkeste var
bu arada ön balata sesi ile alakalı sorular için;
geçen ön balataları söktüm bir güzel temizledim taktım ilk bir hafta hiç ses yoktu sonra tekrardan başladı ama sanki eskisine göre daha az olmazsa bir daha söker temizlerim sonuçtan sizleri haberdar ederim...
-
03 Haziran 2009, 09:17
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
ses tellerini aldır babaçi
senin ybr benim elime düşer
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
03 Haziran 2009, 14:02
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
03 Haziran 2009, 15:56
Arkadaşlar, ön far ve arka stoplarım yanmıyor, sinyal ve fren lambam ise fren yapınca yanıyor. Servise götürmeme gerek var mı, yoksa sigortayı değiştirsem sorun çözülür mü?
-
03 Haziran 2009, 19:42
cümleten selamlar.
benm bi sorum olacaktı beyler.
motor durduktan sonra(kontak kapalıyken)agır bi benzin kokusu olusuyor ve aynı sorun bazen ışıklarda duruncada oluyor.daha önce başına gelen varmı yada bilgisi olan?
saygılar.
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
-
03 Haziran 2009, 19:56
Predatör adlı üyeden alıntı
cümleten selamlar.
motor durduktan sonra(kontak kapalıyken)agır bi benzin kokusu olusuyor ve aynı sorun bazen ışıklarda duruncada oluyor.daha önce başına gelen varmı yada bilgisi olan?
saygılar.
hocam motorun 2009 modelmiş söktüğünü sanmıyorum ama benzin flitresini söktüysen ve güzel takamadıysan ondan kaynaklanabilir benim başıma gelmişti eğer oynadıysan orayı bi kontrol et derim ben.
-
03 Haziran 2009, 20:42
Lucastorn adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, ön far ve arka stoplarım yanmıyor, sinyal ve fren lambam ise fren yapınca yanıyor. Servise götürmeme gerek var mı, yoksa sigortayı değiştirsem sorun çözülür mü?
sorun sigortadan değil ampüllerden sanırım
-
03 Haziran 2009, 20:58
Predatör adlı üyeden alıntı
cümleten selamlar.
saygılar.
sıcaklarda o benzin kokusu çoğu motosikletten gelir.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
03 Haziran 2009, 21:46
hirkil adlı üyeden alıntı
hocam motorun 2009 modelmiş söktüğünü sanmıyorum ama benzin flitresini söktüysen ve güzel takamadıysan ondan kaynaklanabilir benim başıma gelmişti
eğer oynadıysan orayı bi kontrol et derim ben.
yok hocam dedigin gibi yeni zaten herhangi bi sökme takma yapmadım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 PM ----------
korkut 250 adlı üyeden alıntı
sıcaklarda o benzin kokusu çoğu motosikletten gelir.
o kadar aşırı geliyorki artık annem bile git baktır şuna demeye başladı.havalar serinkende oluyordu.
görüş ve önerileriniz için tşk. ederim
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
-
05 Haziran 2009, 20:15
scuderia06 adlı üyeden alıntı
bilen varsa bilgi verebilirmi??
1 ay içerisinde yatırılması lazım.
-
05 Haziran 2009, 23:27
hey gençlik
nerede bu millet yawww
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
-
06 Haziran 2009, 00:26
herkez evrimdışı motoruyla ilgileniyo millet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 139 kullanıcı var. (0 üye ve 139 misafir)
Bu Konudaki Etiketler