su an 1100 km oldu. 500 de uşak istanbul desen 1600 falan olacak gibi.
yalnız benzinin hiç hesabını yapamadım üşengeçligimden. depo bitmeden yeniden doldurdum hep, benzinsiz kalırım korkusuyla.
3 depo yaktı gibi duruyor şimdilik. yarım depo daha az olabilir. ama redlina'a dayıyorum vites aralarında, biraz daha hızlı gidebilmek için. 2 koca götle başka türlü hızlanmıyor kereta.
sen nasıl gittin? oldu mu sorum falan?
arka balataları yan sanayi ile değişipte memnun kalan varmı?
benimkiler ısınana kadar sürekli ötüyor bir türlü kesemedik sesi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Arkadaşım cevap için teşekkürler, yanlız acemi olduğumdan herhalde, motorun takım çantası olduğundan haberim yok. Nerde bulunur nasıl erişirim?
Birde, dün akşam gezintiye çıkayım dedim, ön far ve arka stoplarım yanmıyor, sinyalim ve fren lampam ise yanıyor. Gece gece kontrol edemedim muhtemelen sigortam patladı, kitapçığında 15A'lik sigorta diyor bugün yeni sigorta alıp takmayı düşünüyorum, dikkat etmem gereken bir nokta var mı? Sorun başka bir sebepten olabilir mi?(Birkaç gün önce ufak yana yatırmıştım motoru)
Cevaplar için teşekkürler, yeni olduğumdan herşeyi yavaş yavaş öğreniyorum.
olur öle şeyler dert etme bende yenı ögrenıyorum senın kadarda bınemıyorum :(
alet cantası akunun oldugu yerı bılıyomusun onun ustunde hemen, sıgortada orda zaten bır tane sıgortası var aletın baska yok...sorunun cozumunu bılmıyorum gercekten bılenler mantıklı bır acıklama getırır sanırım..
sol tarafta anahtarlı yer var onu acıp karenajı cıkarırsan hepsını görceksin..
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Abi bunu daha önce soran bir arkadaş için yazmıştım fiyatı tahminimce kappa ve givi deki emsallerine göre ucuzdur şuan fiyatını bilmiyorum ama ben 3 sene önce 180 liraya almıştım 3 senedir kullanıyorum harici taşırken çok vurmuşumdur veya düşürmüşümdür ama hala sağlam markası Orion italyan malı hacmide tahminen 52 ltdir 2 kask dizlik kaskın içine yağmurluk filan derken bir sürü şey koyabilirsin hatta pikniğe giderken yükle ona götür o derece. kısacası eğer bundan alırsan sorunsuz kullanırsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 PM ----------
abi benimde ön balatalarda o sorun var gerçi o hemen hemen herkeste var
bu arada ön balata sesi ile alakalı sorular için;
geçen ön balataları söktüm bir güzel temizledim taktım ilk bir hafta hiç ses yoktu sonra tekrardan başladı ama sanki eskisine göre daha az olmazsa bir daha söker temizlerim sonuçtan sizleri haberdar ederim...
By Hirkil
Burda en etkili yan sanayiürün kullanan ben varim galiba(paranin gözü kör olsun)
15 bin kmde degiştirmiştim ön arka yan sanayi haftaya ölmezsek 30 bin olur ses yapmaya basladi artık:salut
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 PM ----------
allaha sukur hıc bı sorun yasamadım o kadar kross yaptım motorumla kıyamadım ama yapmak zorundaydım massallahı var 20-50 yag sıcakta epey ıse yaradı o sıcaga ragmen 20-50 bıle supapların sıkırtısını kesemedı ertesı gun sıkırtı yoktu tabi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Arkadaşlar, ön far ve arka stoplarım yanmıyor, sinyal ve fren lambam ise fren yapınca yanıyor. Servise götürmeme gerek var mı, yoksa sigortayı değiştirsem sorun çözülür mü?
cümleten selamlar.
benm bi sorum olacaktı beyler.
motor durduktan sonra(kontak kapalıyken)agır bi benzin kokusu olusuyor ve aynı sorun bazen ışıklarda duruncada oluyor.daha önce başına gelen varmı yada bilgisi olan?
saygılar.
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
yok hocam dedigin gibi yeni zaten herhangi bi sökme takma yapmadım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 PM ----------
o kadar aşırı geliyorki artık annem bile git baktır şuna demeye başladı.havalar serinkende oluyordu.
görüş ve önerileriniz için tşk. ederim
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
hey gençlik
nerede bu millet yawww
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
herkez evrimdışı motoruyla ilgileniyo millet
Şu an bu konu içerisinde 191 kullanıcı var. (0 üye ve 191 misafir)