neyse bır ara servıse gıdıp hepsını baktırırım cevaplar icin sagol insane
neyse bır ara servıse gıdıp hepsını baktırırım cevaplar icin sagol insane
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
balata sesi hep aynı merak etme 2005 yılından beri ybr kullanıyorum o sesi kestim diyorum ama bir fren aynı ses gene orda boşver o sesi kafasına göre takılsın.
yalnız lastiklerin konusunda bir uyarıda bulunayım sakuranın dişli lastikleri kuru tozsuz asvaltta mükemmel ama diger tarafta çok kötü
yanak kısmı olmaması virajda tehlike. ufakta olsa ıslak bir zeminde direkt kayma hissini hissediyor. birde dişlerindendir herhalde çok sayıda lastiğim patlıyordu benim asvaltta ne varsa içine alıyor. imkanın varsa arka tekerleği koy rafa bir dublex tak derim ama seçim senin. bu arada motor yeni galiba hayırlı olsun.
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
çok seri bir şekilde tırıltı sesi dimi zırıltıya benziyo ama balatalar eskidikçe azalıyor merak etme(tarif biraz saçma oldu galiba)
üstündeki janta direkt dublex takılıyor sadece sibop denilen kısım değişiyor dubleks sibopları farklı o yüzden
valla ehliyetini en yakın zaman da alman dileğiyle. ozaman ybr sana çok mutlu günler yaşatır.
şu 140cc olayını açarmısınız biraz nasıl oluyor
tamam kardeşim ben aynısını yaptımda bişey farktmedi hız yapmıyor ama kuvvetli oldu motor
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
ewet silindiri göleğin çapına kadar relktefiye edip sonra sanırım çelik gömlek çakıyorlar honlayıp uygın pistonu segmanı kapatıyorlar ve sonrasında yakıtına göre karbüratör memesininde değişiklik yapıyorlar bir ara çok yaygındı ama benzin sarfiyatı ve vibrasyondan başka bir şey yok.
zaten orjinalinde rahatlıkla 110km/h hız yapıyor 125-130 yapsa ne olur.
iki kişi binilirse diye zaten üreticiler max yük 150kg diyor ok.
130 yapsa yine iyi o kadar masraf yaptık yzık
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
kappa ve givi çok pahalı ürünler shad uygun fiyatlıdır. sen lt olarak kaç hacimli istiyorsun. sen yaz buarada ben sana bakayım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 PM ----------
Shad SH 33 Arka Çanta
33 Litrelik Kapasite
Yükseklik : 31 cm
Uzunluk : 43 cm
Genişlik : 42 cm
Made in Spain
Çanta içerisinden alt tabla da çıkmaktadır
115ytl
Shad SH 40 Arka Çanta
40 litre kapasite
Yükseklik : 29,6 cm
Uzunluk : 49,2 cm
Genişlik : 42,5 cm
Made in Spain
Çanta içerisinden alt tabla da çıkmaktadır
175 ytl
abi bence daha bismillah. bir rodajdan çıksın şöyle alışsın. ondan sonra basın.
bir de mesela usta der 140 cc yaptım sen hesaplarsın 133 cc
200cc yaptım der halbuki 185 ccdir.
takılırken mutlaka başında durmak lazım silindirden kaç mm aldığını görmek lazım.silindiri ölçmek lazım.
arkadaşlar onceki mesajlarda bahsettigim 1500 km lik (istanbul - tekirdag - çanakkale - edremit - ayvalık -manisa - uşak - ütahya- istanbul) gezimin 2. etapı da kazasız belasız bitti. şu an uşaktayım. 4 gune de istanbulda olacagım. bugün içerisinde fotografları atarım
ybr nin maşallahı var. bu sıcakta iki kişi artı bagajlarını performansı zerre düşmeden, arızasız marazasız gezinin 4/3 ünü bitirdi şimdilik.
evet dişli güzel olurdu.dediğin gibi
insan bu motora da kıyamıyor ki sökmeye. al işte titreşimdi yakıttı derken orjinalliği kaçmış. yoksa 140 cc piston silindir internette 100lira ybr ye
ancak ilerde yağ yakmaya başlarsa atılır ybr ye 140cc ya da hız için parayı ve motoru gözden çıkarmışsan atılır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 PM ----------
iyi hadi iyi yolculuklar.kazasız belasız dönersin inşallah
Şu an bu konu içerisinde 346 kullanıcı var. (0 üye ve 346 misafir)