Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
30 Mayıs 2009, 00:31
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ya arkadaslar ben yarın için vize randevusu aldım fakat borcu yoktur kağıdı istiyorlarmı tüvtürk ? :s onu almadım bugun unuttum ya :( aklımdaydı o kadar :( orda bakıyorlarmı borcu yoktura cıkarabılıyorlarmı yoksa istemiyorlarmı istiyolarmı pf :S yarın c.tesi bide :S
borcu yoktur kağıdına gerek yok.... orda işlemler yapılırken borcu var git öde gel diyorlar......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------
birde randevudan 10 dakka önce git... erken gitsende randevu saatinden önce işlem yapmıyorlar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
30 Mayıs 2009, 01:09
ya arkadaslar ben yarın için vize randevusu aldım fakat borcu yoktur kağıdı istiyorlarmı tüvtürk ? :s onu almadım bugun unuttum ya :( aklımdaydı o kadar :( orda bakıyorlarmı borcu yoktura cıkarabılıyorlarmı yoksa istemiyorlarmı istiyolarmı pf :S yarın c.tesi bide :S
ben bugün yaptırdım ramço nun dediği gibi gerek yok orda kontrol ediyorlar... saat itibariyle dün
-
30 Mayıs 2009, 10:15
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
borcu yoktur kağıdına gerek yok.... orda işlemler yapılırken borcu var git öde gel diyorlar......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------
birde randevudan 10 dakka önce git... erken gitsende randevu saatinden önce işlem yapmıyorlar...
hirkil adlı üyeden alıntı
ben bugün yaptırdım ramço nun dediği gibi gerek yok orda kontrol ediyorlar... saat itibariyle dün
tşkler arkadaslar borc yok sukur ama ben c.tesi diye tırstım :D 12 de dukkandan cıkarım 1 de ranbdevu hadi kazamız mubarek olsun :D
-
30 Mayıs 2009, 11:33
sinoptan herkese selam... yolculugum dün sabah saat 5:30 itibari ile basladi ve akşam 16:30 da bitti sonucunda 660 km yol geldim son 60 km yolu 2 saatte zor gecebildim berbat bi yolla karşilaştim resmen beni motordan soguttu denebilir... köy yollarinda ybr 125 imle off road yaptik dag bayir hoplayip zıpladik malum yollar böyle allah nazardan saklasın tık demedi yakıtı merak eden arkadaslara söyle diyim 45 liralik benzin aldim toplamda tam uc uca yetti...geri dönüşüm haftaya bu gün olacak allahin izniyle...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
30 Mayıs 2009, 11:59
helal olsun arkadaşım yolculuk nasıl geçti. çok uzun saat yolculuk yapmışsın. yol üzdümü seni. selesi rahatsızlık verdimi. kaç sefer mola verdin vb.
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
-
30 Mayıs 2009, 12:07
Sedat helal olsun kardeşimm 660 km yolu 45 tl ye mi gelmiş oldunn ??
Lem bu aradaa foruma kocaman boyutta fotoları basma..
Fotoları koyarken yeniden boyutlandır şunları 680 -440 yap ,kota katili olma .. all right
-
30 Mayıs 2009, 12:19
rsavkli adlı üyeden alıntı
helal olsun arkadaşım yolculuk nasıl geçti. çok uzun saat yolculuk yapmışsın. yol üzdümü seni. selesi rahatsızlık verdimi. kaç sefer mola verdin vb.
valla yol uzundu her babayigidin harci degil diyebilirim resmen g.tümü koyacak yr bulamadim koltukta ama motordan yana bir sorun yasamadim cok şükür
cok kotü harabe yollardan gectim maşşallah tık demedidöşümde taminimi 30 bin km yi bulur motorum onu yeni deb. balatasi ile ödüllndirecegim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 AM ----------
PIERzig adlı üyeden alıntı
Sedat helal olsun kardeşimm 660 km yolu 45 tl ye mi gelmiş oldunn ??
Lem bu aradaa foruma kocaman boyutta fotoları basma..
Fotoları koyarken yeniden boyutlandır şunları 680 -440 yap ,kota katili olma .. all right
evet piirim tam 45 tl uc uza yetmiş oldu gerisini siz hesap din artık kaç kurus yakmış ben anlamam şuda gerceki 80 sabit bi şekilde bi kere 120 gördüm yanici madde tankerinin arkasinda araba boştu tabi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
30 Mayıs 2009, 12:25
arka lastiği değiştirmek istiyorum bizim servise HENG.SHEN.TIRE marka lastik geldi ama üzerinde çin malı yazıyor. lastik hakkında bilgisi olan yada kullanan arkadaş varmı
bir gün geldiğimde bakalım sen bilmiyor musun kalitesini yav
bana da lazım lastik bu arada. arkadaşlar bakıyorlar.
orta kalite bir şey alacağım.
-
30 Mayıs 2009, 12:41
sen lastiği ırc yapmamışmıydın. lastiğin kalitesi elle anlaşılırmı, ben anlamam
iki lastikte senin yenii. niye değiştiriyon ki. dışardan lastik almak istemiyorum tunçbilekte shen tıre var. bvs de de aynı lastiği kullanıyor. bioniklerde bisikletlerde genelde bu lastik kullanılırdı.burdan taksikle alırım lastiği. biri kişi iyi dese alcam.
senin gelcen yok burlara
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
-
30 Mayıs 2009, 12:49
sedat_57 adlı üyeden alıntı
evet piirim tam 45 tl uc uza yetmiş oldu gerisini siz hesap din artık kaç kurus yakmış ben anlamam şuda gerceki 80 sabit bi şekilde bi kere 120 gördüm yanici madde tankerinin arkasinda araba boştu tabi
1oo km de 2.20 Lt benzin sarfetmişsin helal olsun
-
30 Mayıs 2009, 13:46
sen lastiği ırc yapmamışmıydın. lastiğin kalitesi elle anlaşılırmı, ben anlamam
iki lastikte senin yenii. niye değiştiriyon ki. dışardan lastik almak istemiyorum tunçbilekte shen tıre var. bvs de de aynı lastiği kullanıyor. bioniklerde bisikletlerde genelde bu lastik kullanılırdı.burdan taksikle alırım lastiği. biri kişi iyi dese alcam.
senin gelcen yok burlara
yok, hayır arka lastik prelli idi.
8bin km oldu. artık epey silindi. yaz günü dağa bayıra gideriz yolda kalmayalım.
sadece ön irc onu da yanlış takmışlar sanırım sürtüyor kenarlara onu arkaya geçireceğim öne lastik alacağım.
bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar?
ön kalın oldu biraz yani.
-
30 Mayıs 2009, 15:48
vizede ok 5 dakka sürmedi yaw
-
31 Mayıs 2009, 00:35
vizede ok
5 dakka sürmedi yaw
sana da dediler mi şurada bir arkayı kaydırda fren tutuyor mu görelim diye
-
31 Mayıs 2009, 00:51
arkadaşlar depo testim bu gün itibari ile bitti... ankara dönüşü ankaradan aldığım benzin 568 km de bu gün bitti..zaten ankara dönüşünde 510 km yapmıştı... 68 kmde şehir içinde ben yaptım... yedekte 80 km civarında gitti... bilgilerinize...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
31 Mayıs 2009, 10:59
hirkil adlı üyeden alıntı
frene bakmadılar bile
-
31 Mayıs 2009, 11:10
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
arkadaşlar depo testim bu gün itibari ile bitti... ankara dönüşü ankaradan aldığım benzin 568 km de bu gün bitti..zaten ankara dönüşünde 510 km yapmıştı... 68 kmde şehir içinde ben yaptım... yedekte 80 km civarında gitti... bilgilerinize...
Bana da sponsor bulursanız bir depoyla en çok yol gitme rekoru kırarım ..
-
31 Mayıs 2009, 11:16
-
31 Mayıs 2009, 11:20
-
31 Mayıs 2009, 11:23
-
31 Mayıs 2009, 14:59
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 133 kullanıcı var. (0 üye ve 133 misafir)
Bu Konudaki Etiketler