Valla olurr
Benim izmirden bi ybrci arkadaş daha var ama gece gündüz çalışıyor ... Onu da kandırabilsem ki günübirlik gezileri seviyor arkadaş ...
Ramco bu arada buldum ...
22 mayıs indirimi yapmış bim kamp malzemeleri ihitiyacı olan arkadaşlara duyurulur
Uyku Tulumu 26,50 TL
http://www.kaynakhaber.net/bim-22-ma...dirimleri.html
aslındaa fena değil.. yarin bim e gidip bi inceleyim......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Vay gezi var ha bende gelceem
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
arkadaşlar size iyi sohbetler ben eve kaçtım mesai bitiyoda
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
Aynı sorunu zaman zaman bende de oluyor bende buji, yağ ve hava flitresini değiştirdim ama onunla alakası yok. ben benzinden kaynaklandığını düşünüyorum sende benzin aldığın yeri değiştir bakalım sorun çözülecek mi ama hemen ilk depoda değişmez en az 3-4 depo bitirmen gerekir etki göstermesi için yada daha kısa zamanlı bir çözüm karbiratör temizleyici ama bildiğim kadarıyla onun depoda çok beklememesi gerekir bu yüzden uzun yolda filan koyulması gerekiyor. gelişmeleri benimle paylaşırsan sevinirim...
By Hirkil
arkadaşlar benim büyük bir sorunumvar motorumun debriyajı kaçırıyor gibi yani motor kaçmıyor boğuluyor resmen. tamirhaneye götürdüm hiçbişey yok debriyaj sağlam dediler .bugün bujiye baktım sağlam bujiyi yerine takmayıp parmağımı buji deliğine abanıp marş yatım.normalde içerideki basınçlı hava parmağımı aşıp çıkardı şimdi ise çıkamıyor .bunun nedeni nediraydın fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden sağolun
olurmu abi ya eşek eti demişin üzüldüm valla ,kimisi yeşil sermaye diyor,kimisi terör örgütüne yardım ediyor diyor peki sorum herkese terör örgütüne kim yardım etmiyor? Ben kalkıp aman bim olmasın migros para kazansında milleti daha iyi sömürüp kazıklasın diye alışveriş yapamam..bim in et ürünlerini pek kullanmadım ama beğeniyorum fiyatlar çok uygun,olta,çanta vs. ara sıra inceliyorum yada abur cubur ,kola,tatlı gibi şeylerin o kadar dandik olduğunu düşünmüyorum
saygılar
If you want peace, prepare for war
hayırlı olsun. ameliyat zamanı gelmiş. ama korkma fazla ağrı sızı olmuyor.
şaka şaka.
kardeşim senin ybr rektefiye istiyor.
söle orjinal segman, piston.
birde hazır açtırmışken şanjuman ve krank milindeki rulmanlar değiştirirsen çok rahat edersin.
üzerinde 6000 serisi rulmanlar var ama sen aynı model 7000 serisini öneririm.
6000 serisi genelde yük aktarmada kullanılıyor. ybr de gelen hırıltı seside bu yüzden 7000 serileri hem yük hemde devir yani (hız) aktarmada kullanılıyor. o yüzden mükemmel. bizim grupta yaptıran bir abimiz var gerçekten çok memnun ve bizlerde farkını farkediyoruz.
şimdiden kolay gelsin sana..
Bence de üzülmen lazım
Milletin bu para sıkışıklığındaki çaresizliğinden yararlanıp çok düşük kalitedeki malları görünürde düşük fiyatla satarak milleti başka bir şekilde sömürme yöntemi gayet acındırıcı
Hele oradaki yiyecek mamüllerinden hiç bahsetme muadil olan markaları bir de gerçekleri dene o zaman farkı göreceksin..
Beni buradan da hiç bimden alışveriş yapmayan biri olarakta düşünmeyin öğrenciliğimiz bimde geçti
Bazı şeyler gerçekten uygun fiyatlı mesala bu kamp malzemeleri gibi ama düşük kalitede oldukları gerçeğini de gözardı etmeyeceksin
sen 10000km deki kız gibi motora kıymışsın zaten dikkat et motor senin canına kıymasın.
ama iyi olur daha gider diye fazla zaman geçirme bence başka doğabilecek zaralardan korumuş olursun.
ama genede bir servise baktır belki anlamadığımız veya bilmediğimiz bir durum olabilir belki..ok
1 haziranda benım vize bitiyomuş ya sımdı baktım:S yakın zamanda yaptıran varmı ne kadar para ile gidelim ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
evet 64 tl... ısıklar far ayarları egzost ve lastiklere bakıyorlar..kask bulundur diye söylemiyorum zaten kask takmadan olmaz... yani kask kada bakıyorlar....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
abi sağol sitesindende baktım şimdi 63 kusurdu 64 tl okdir.
bu arada far ayarı ne şekilde oluyor. duvara tuttugumda yerden kaç santim üst tarafı ısık gorecek :s
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 PM ----------
ramço saol. far ayarı ne sekılde yapıcaz ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)