Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Mayıs 2009, 23:15
avare rulman adlı üyeden alıntı
haha, şahane haber hırkıl. motorları da sokalarmış %50 ye.
hemen stok yaparım 2 tane ybr 250 1 tane ybr 125
Reklamlar
-
18 Mayıs 2009, 23:28
vallahi ben bıktım yamaha'nın artis servislerinden.
sedat bizim bu hava filtreleri yıkanıyor muydu? yoksa boşverip 8 tl ye yan sanayi filtre mi alayım? orjinalini de bulmak mesele. servisler bile yan sanayi kullanıyorlar balataları filtreleri. uzun yoldan once halledeyim de az yaksın alet, bütçe sınırlı.
yakmadığım benzinler bana papalina tava olarak geri dönecek ayvalıkta.
hacı tazzikli havayla temizledin mi devam ben 15 binde yan sanaysii ile degiştirmişitim hala öyle balatalarda beraber degşmşiti daha kullaniyorum sorun yok ma arka ses yapmaya başladi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
19 Mayıs 2009, 00:10
vallahi ben bıktım yamaha'nın artis servislerinden.
sedat bizim bu hava filtreleri yıkanıyor muydu? yoksa boşverip 8 tl ye yan sanayi filtre mi alayım? orjinalini de bulmak mesele. servisler bile yan sanayi kullanıyorlar balataları filtreleri. uzun yoldan once halledeyim de az yaksın alet, bütçe sınırlı.
yakmadığım benzinler bana papalina tava olarak geri dönecek ayvalıkta.
Yamaha önüne geleni,bisikletçileri servis yaparsa olacağı oydu
Servisi orjinal diye yan sanayi balata satarsa gerisi ninja kaplumbağalar
hirkil adlı üyeden alıntı
bugün yamahanın anasayfasında gördüm ybr 125 yedek parçalarında %50 indirim başlamış ben balata ve flitreleri orjinallerle yenilemeyi düşünüyorum
E buu yaptıkları reva mı 2 hafta önce niye yapmadılar bu indirimi orj balata tel saç stoklamıştık bizde
Neyse Fiyat listesi versede karşılaştırsakkk şu orijinal parçaları ..
Eger gerçekten yüzde 50 yaparlarsa indirimi bir cok parçayı degiştiririm motorda
Misall orijinal hava filitresi 42tl
http://www.motoliz.com/index.php?p=s...Hava+Filtre+Gr.
eger orj 20 tl olursa kesinalırım şu an yan sanayi filitre var maalesef
-
19 Mayıs 2009, 01:11
Arkadaşlar geçen hafta sonu amortisörlerin yağını değiştirdim. Uzun zamandır problem yaşadığım çatallarım çiçek gibi oldu. İçinden de baya pis bir yağ çıktı. İşlem basit, eli yatkın ve motoru benimki kadar eski veya km yapmış arkadaşlara tavsiye ederim
-
19 Mayıs 2009, 12:34
PIERzig adlı üyeden alıntı
Yamaha önüne geleni,bisikletçileri servis yaparsa olacağı oydu
Servisi orjinal diye yan sanayi balata satarsa gerisi ninja kaplumbağalar
E buu yaptıkları reva mı 2 hafta önce niye yapmadılar bu indirimi orj balata tel saç stoklamıştık bizde
Neyse Fiyat listesi versede karşılaştırsakkk şu orijinal parçaları ..
Eger gerçekten yüzde 50 yaparlarsa indirimi bir cok parçayı degiştiririm motorda
Misall orijinal hava filitresi 42tl
http://www.motoliz.com/index.php?p=s...Hava+Filtre+Gr.
eger orj 20 tl olursa kesinalırım şu an yan sanayi filitre var maalesef
motoliz fiyatlari degiştirmeyecekmiş abicim ben konustum ayni kalacak
-
19 Mayıs 2009, 13:46
Merhaba Ybr 125 hava filtresinin altında bulunan küçük bir hortum var(bir ucu kapalı ). Filtreyi yöktüm filtre kutusunun iç zeminde ve bu hortumun içinde motor yağına benzer su gibi birşey vardı bunu ben temizledim tamamen sildim. doğrumu yapmışım yoksa orda o sıvının bulunması gerekiyormu?
-
19 Mayıs 2009, 14:59
geçen gece yolda çok korktum. dağ yolunda gece vakti hiç bir şey görmeden yolculuk yaptım. farlar çok kötü arkadaşlar.
şu far meselesini nasıl halledeceğiz?
twister farını komple far tası ile beraber YBR'ye takmak istiyorum uygun olur mu sizce?
-
19 Mayıs 2009, 15:09
bi H4 taktirsan daha kolay olmazmi
-
19 Mayıs 2009, 15:36
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
19 Mayıs 2009, 15:45
sedat_57 adlı üyeden alıntı
bi H4 taktirsan daha kolay olmazmi
daha kolay olur ama şu var, h4 ampul takınca far tasında ampulun yeri bir miktar öne veya arkaya kaymış oluyor. bu da optimum aydınlatmayı etkiler diye düşünüyorum. camıyla, tas içi mesafesiyle h4 için tasarlanmış bir far kullanmak daha mantıklı geliyor bana bu yüzden. kaldı ki orjinal fara h4 modifikasyonu yapmak için tası biraz tahrip etmek lazım. ne kadar saglıklı olur uzun vadede muğlak.
yalnız o cbf farı ateş pahası olabilir. parçaları pahalı o aletin.
bu arada orjinal filtre 42 milyonmuş ha? çok para anasını satayım. şu aydın motora sorayım bakayım yarın indirime girmiş mi filtreler.
-
19 Mayıs 2009, 16:09
14 Kasım 2007 Servis fiyatlarıdır.
Gültekin adlı üyeden alıntı
disk kilidinin üzerinde unutulması sebebiyle, disk yamuldu.
yenisi
55 gaymecik, işçilik
25 gaymecik.
gitmişken, bakım da yapıldı.
Aydın motor Şirinevler'de KDV dahil fiyatlar;
yağ 20 ytl
buji 10 ytl
hava filtresi 15 ytl
koruma demiri 35 ytl
far ampulu 10 ytl
işçilik 25 ytl.
sol ön amortisör keçesi garantiden değişti.
bilginize...
http://www.motosiklet.net/forum/863087-post4099.html
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
19 Mayıs 2009, 16:17
2 sene olmuş gültekin bey, ayrıca o servisin kullandıgı filtrelerin orjinal olduguna inancım pek yok işin dogrusu. en azından benim orada taktırdıgım filtrenin ambalajında tek bir yamaha ibaresi yoktu.
-
19 Mayıs 2009, 16:19
filtre ambalajı duruyor olması lazım. Bakarım.
eğer orjinalse, 15 liradan 42 liraya fırlamaması lazım. Bence de değildir.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
19 Mayıs 2009, 17:57
sedat_57 adlı üyeden alıntı
motoliz fiyatlari degiştirmeyecekmiş abicim ben konustum ayni kalacak
Onlarda haklı aslında zararla satmak istemez ama servislerde yüzde elli ucuz olursa kim alır onlardan
Yok Gültekin hocam yan sanayidir o büyük ihtimal çünkü ben de 2oo7 de yan sanayi hava filitresine 15 ytl vermiştim
Bu arada İzmir doğal yaşam parkına gezi yaptık fotoları yüklüyorum tamamlanınca foruma ekleyecegim
-
19 Mayıs 2009, 18:01
siz bakın, ona gore kesin bir yargı belirtelim. servisin yan sanayii mal kullanması, üstelik bunu kullanıcıya söylememesi kabul edilir şey değil.
beldeyama'nın kendi sitesinin anasayfasında yazıyor şu an, orjinal olmayan filtrelerin kullanımı piston ve segmanlarınıza uzun vadede zarar verir diye. ben 3 bin kilometredir o servisin taktıgı yan sanayii filtreyi mi kullanıyorum şimdi?
eğer gerçekten böyleyse büyük sorumsuzluktur bu.
-
19 Mayıs 2009, 19:23
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ramço kardeşim kurtarmadın beni şu far illetinden yav...
-
19 Mayıs 2009, 19:27
alisemerci adlı üyeden alıntı
Xenon tek çaresi bu maalesef biraz pahalı olr ama saglam olur
İzmir doğal yaşam parkı
http://img177.imageshack.us/gal.php?...5414417929.jpg
-
19 Mayıs 2009, 19:35
alisemerci adlı üyeden alıntı
bilader inan sedatla kazalı motoru almak için çok uğraşıyoruz ama hala beceremedik...o motoru bi alsak ilk işim senin farı halletmek olacak....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
19 Mayıs 2009, 19:53
-
19 Mayıs 2009, 20:47
Bugün motoru Şirinevler Aydın Motora götürdüm. Ön cam kırıktı değiştirildi, ön sinyal lambası patlamış onu yaptılar ve toplam 40TL'ye mal oldu bana. (25 TL ön cam, 15 TL işçilik) Motorda da hiçbir sorun yok, koruma demirleri sağolsun. İlk günkü haline döndü sayılır
wermeer Tabiki hatırladım yeni tanıştığımızı Siteleri araştırmaya başladım, genelde motor önde sürücü arka düşüşlerde sebep arka fren gösteriliyor, bende o anda farkında olmadan arka fren sıkmış olabilirim. Şu an motora binerken çok tetikte gidiyorum umarım birkaç güne gerginliği atarım üzerimden.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 126 kullanıcı var. (0 üye ve 126 misafir)
Bu Konudaki Etiketler