ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
eyvllah.hayırlı geceler cümleten.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Evet dostum , sana katılıyorum. Sorun vites senkromençlerinde , sert bir geçişi var. Fakat ben bunu kronik sorun olarak adlandırmam çünkü hiç bir ybr'nin vites kutusu dağıttığını duymadım.
A be Sedatım , a be Ramçom , anladığım kadar bu iş böyle olmayacak. En iyisi biz yaz tatiline hazırlık yapalım ve Ülkemizin her şehrini gezecek bir program hazırlayalım
Kartallar yalnız uçar...
Dolapdere SHELL de çalışan bir pompacı arkadaş sabah benzin alırken söyledi...2006 model siyah yuvarlak farlı 30.000 kmde ybrsi varmış...yağ yakıyor sadece dedi...motoru 1800 e satıyormuş...öylesine yazayım dedim...araba alıcam dedi vs...tanımıyorum almak isteyenlere duyurulur...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaşlar merhaba
aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 1 aydır YBR 125 kullanıyorum. Size ufak bir sorum olacak= Sabahları motoru ilk çalıştırırken jikleyi açıp yaklaşık 300-400 metre yol gittikten sonra jikleyi kapatıp yola öyle devam ediyorum. Bir arkadaşım jikleyi mecbur kalmadıkça kullanmamamı, bunun motorun bazı parçalarına zarar vereceğini söyledi. Sabahları jikleyi açmadığımda ise motorun ısınması yaklaşık 4-5 dakikayı buluyor, sabahları genelde acelem olduğu için 4-5 dakika bekleyemiyorum. Sizce de jikleyi açıp 300-400 metre yol gitmenin motora zararı olur mu ve sabah motorun ısınmak için gerek duyduğu 4-5 dakikalık süre normal mi? (Bana biraz fazlaymış gibi geliyor) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Yeni ybr city'lerde lastik değiştirmek gerekmiyordu dimi tubeless lastik vardı.???
Bu arada orcax hayırlı uğurlu olsun yeni lastiklerin kazasız belasız kullan.
saolasın arkadasım vallahi city de hangi lastik var nasıldır bilmiyorum, ama benimkinde sakura vardı ve kotu ötesi bir lastikti su görmesin direk kızaklıyordu.Bakalım bunları deniyorum şimdi nasıl oldugunu görücez.
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bir defada benzin almak şartı ile kaç km yol yapılabilir en fazla yani hiç durmadan sadece benzin alarak 800 km gider mi mesela
erzincan benimde işimi kıpırtatıyor.... güzel olur.... 20 saat olmasında 24 saat olsun..motorla olsunda gerisi boş......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)