evet arkadaşlar sedat_57,ben ve resit19 hafta sonu için birşeyler planladık.
sizleri de aramızda görmekten mutlu oluruz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-mangalli.html
evet arkadaşlar sedat_57,ben ve resit19 hafta sonu için birşeyler planladık.
sizleri de aramızda görmekten mutlu oluruz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-mangalli.html
By Hirkil
PIERzig hayırlı olsun; ön camı taktıktan sonra tecrübelerini paylaşırsan seviniriz ;alisemerci inşallah sizinde sis farları işe yarar; bu arada rialli.com'da sinyal var ama 3TL yalnız adamlar hatay'da ; kargo masrafı sinyali geçer
pierzig cam hayırlı olsun. değmiş beklemenize bir foto ekleyin bakalım nasıl olmuş.
sedat_57 kardeşim ben senede bir kez karbüratörü temizletiyorum. hava ayarlarını falan yaptırıyorum. bir kez kendim denedim motor bir daha çalışmadı
çok hassas. sizin karbüratör kirlenmiyor mu? ben kirlendiğini hissediyorum. zira çalışmada zorlanıyor, benzini de rasgele yerlerden alınca...
bu arada bunu görmüş müydünüz? bana pek inandırıcı gelmedi ama...
YBR gibi duruyor ama pek çok yeri değişik ne bu motor ybr 250 falan mı?
███████ 4
szr,alisemerci teşekkürler cam pzartesiye gelecekmiş
Bu arada o fotodaki teker arifse inanın ::
Dün Akşam siperliğim geldi bugun bayağı uğraştım takmak için...
İncelememe gelince sakın sıfırına onca para vereyimde alayım demeyin ben rüzgar konusunda fazla bi fark hissetmedim açıkcası :S
Güle güle kullan çok yakışıklı olmuş.
Çok teşekkürler mata
Profilden daha güzel mi duruyo ne
yakışmış yakışmış, böyle ufak motorlarda camın sakil durma riski çok büyük ama bu iyi duruyor. güle güle kullan pierzig.
o değil de, elalem şu anda şilelerde mangal yapıyor ben evde ders çalışıyorum anasını satayım. şu okul bitsin atlayıp gidecegim bir hafta bulamayacaklar beni o olacak. çok sıkılıyorum be mt, çok.
slm arkadaşlar uzun zaman sonra döndüm yine aranıza...
çok güzel paylaşımlar yapmışsınız yine...
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
http://www.metacafe.com/watch/2781073//
şunu görmeyen var mıdır?
Sağol avare
İnsane iyi yapmışlar videoyu görmemiştim ben bu arada benim bi arkdaş bi depoyla 570 km yapmışş
Ben de idda ediyorum ki depoyu doldurabilsem 600 kmyi aşarım
Tam olarak anlayamadım ne yaptıklarını ama karbüratöre yeterince hava gitmediği zaman motosiklet cok yakabiliyor
Ama bir de şu var rodaj döneminde motosiklet daha cok yakar açıldıkça sarfiya tdüşüyor
motorun orjinalini neden bozduruyorsun arkadaşım? o boru filtreye verildiyse vardır bir işlevi ondan verilmiştir.
ayrıca sarfiyatını o kadar dert etme. o bir depoyla 400'den fazla yol yapanların nasıl sürdüğünü gözlerimle gördüm. 60-70 i geçmeden gidiyorlar. ben devirli kullanmayı severim mesela. menzil de bu durumda aşşagı yukarı seninki gibi oluyor.
şu 500 görenler beni deli ediyor bilmem kaçıncı denemem ve araştırmam olmuyor.
arkadaşım motor 80-90-100 arası sürüyorum genelde. demek arkadaşlar 70 gibi sürüyorlar.
çatlarım ben o hızla 500 km gitsem.
███████ 4
bence ybr ler için 70km ortlama hız ideal.bundan fazlası yorar bence.tabi bu benm fikrim.
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
az önce 1000bakımı için motoru servise bıraktım.bikaçta sorunu vardı onları anlattım.yalnız birisi için normal dedi usta.ilk kalkışta arka dişliden tak diye bi ses geliyor ve vuruntu oluyor usta normal deyince şaşırdım.içinizde başından böle bişey gecen varmı normal mi anormalmi ben anlayamadım!!
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
Arkadaşlar, motorumu çıkarmadan bir ay önce buji, hava filtresi, zincir ve motor yağını değiştirdim. Anlayacağınız tam olarak bakımı yapıldı ve motor şu anda 5300 km'de.
1 ay içinde yaptığım 2 ölçümde de Ankara trafiğinde 100 km'de 3.2 lt benzin yakıyor.
Ölçümü nasıl yaptığımı merak edenler varsa anlatayım. Depoyu boğaza gelecek şekilde doldurttum. 335 km yaptıktan sonra yine tekrar aynı şekilde boğaza kadar doldurttum.Tam 10.8 lt benzin aldı. Dolayısıyla 100 km'de 3.2 lt benzin yakmış oldu.
Bir depo benzinle uzun yolda 570 km gidiyorum diyen arkadaşlar bunu söylerken hiç hesap yapmışlarmı? Depo rezerve ile birlikte toplam 12 lt benzin alır. Onların dediğine göre uzun yolda 100 km'de 2.1 lt benzine tekabül eder. Böyle bir yakışa değil 60- 70 km hız, 20-30 km'le gitseniz bile ulaşamazsınız. Uzun yolda 100 km hızın altındaki sakin kullanımlarda yapacağınız (12 lt benzinle) maksimum km 460-480 km arasında olur. Benim yukarıda bahsettiğim şekilde ölçüm yaparsanız motorunuzun şehir içinde ve şehir dışında ne kadar yaktığını sağlıklı bir şekilde ölçmüş olursunuz. Bu uçuk rakamlara kafanızı takıpta motorunuzun karbüratörüyle, hava ayarlarıyla oynamayınız.
Hepinize kazasız, keyifli sürüşler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)