Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Mayıs 2009, 16:16
Lucastorn adlı üyeden alıntı
Çok sağol sedat_57 içim rahat etmemişti
. İlk zamanlar insan daha bir tetikte oluyor herhalde. Yağmuru yiyince biraz çamurlu pis oldu motor, nasıl neyle temizlesem diye düşünüyorum. Motoru nasıl temizlememi tavsiye edersiniz zarar vermeden?(Su, sabun,...?) Birde motosikleti kullanırken sağ ayak topuğum ayaklıkta, ayak uçlarımda arka frende oluyor, bu şekilde kullanmam doğru mudur? İstemdışı arka fren yapmak istemiyorum.
duruş şeklin olması gerektiği gibi aksi takdirde ani durmada zaman kaybı veyada heyecandan şaşırma ihtimalin yüksek üzerine bastırmadıkça fren yapmaz merak etme...
yıkamaya gelince su sabun fırça veya sünger kullanabilirsin susuz temizleme bez ve ilaçları var ama hiç kullanmadım bence gereksiz araştır istersen bir...
tanzikli suyla yıkama mümkün oldukça... gerçi ben mecburiyetten yıkıyorum
insane adlı üyeden alıntı
YBR ile hafif çaplı enduro olmaz değil,
sıf ybr ile değil her motorla yapılır forumda ararsan arazide bir sürü scooter resmi bulabilirsin ama motor açısından pek sağlıklı olmaz...
yinede resimler güzel yakışmış yani ybr ye
Reklamlar
-
01 Mayıs 2009, 16:44
akünün suyu boşalıyodu tekrar dolduruyom bir hafta içinde yeniden boşaldı. yeni akü taktık bir ay oldu o da boşaldı. yardımcığ olacak varmı?
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
-
01 Mayıs 2009, 21:39
-
01 Mayıs 2009, 22:05
Maşallah yaw benimkinden bile temiz şaka bir yana motor çok güzel Allah kaza bella vermez inşallah...
-
01 Mayıs 2009, 22:06
gözüm kapalı çıkmışım hep tüh
bu arada sedat' ın nasıl bir depoyla 400 küsür kilometre yaptığını bizzat yerinde görüp anladım. adam 70'i geçmiyor resmen.
-
01 Mayıs 2009, 22:08
Sedat abi Hayırlı olsun lastiklerrrxDD
-
01 Mayıs 2009, 22:14
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
01 Mayıs 2009, 22:49
ah be kardeşim nie şakura aldın bilmiyormusun ne kadar kalitesiz bi lastik... offf offff shinko alsaydın ya onlara verdiğin parayla...
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
-
01 Mayıs 2009, 22:53
Kumsal41 adlı üyeden alıntı
ah be kardeşim nie şakura aldın bilmiyormusun ne kadar kalitesiz bi lastik... offf offff shinko alsaydın ya onlara verdiğin parayla...
avare kardesimin hdiyesir lastikler ilk sakuralarimla 19 bin km yapmiştim sadece arkayla ön daha ayni 26.350 de gidiyor
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
01 Mayıs 2009, 22:54
arkadaşlar honda bayinden cbf ön far ampulu aldım süper gösteriyo tavsiye ederim bilginize hemde 7 ytl
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250
yamahasülo
-
02 Mayıs 2009, 00:18
-
02 Mayıs 2009, 00:38
PIERzig adlı üyeden alıntı
Ooo ybrciler durmamış bugün Bu da benim çiçek festivali gezimden bir ön izleme
Kısık ateşte pişmekte olan 55 resim daha var
image.us bir alçaklık daha yapmazsa 10 dkkya kadar hazır olur
20 dakka oldu pierzig.
-
02 Mayıs 2009, 14:47
rsavkli adlı üyeden alıntı
akünün suyu boşalıyodu tekrar dolduruyom bir hafta içinde yeniden boşaldı. yeni akü taktık bir ay oldu o da boşaldı. yardımcığ olacak varmı?
Aku asiri sarj oldugu zaman su kaybeder. Ustaya gostersen iyi olur.
-
02 Mayıs 2009, 15:10
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
PIERzig, alix35, rsavkli
Ne zamndır farkediyorum sinsi sinsi bir ybr konusunu inceliyorsun...
Boşver sen aklındaki diğer motoru sorun istemiyorsan ybr al
-
02 Mayıs 2009, 15:34
PIERzig adlı üyeden alıntı
Patron kızma ya
Gece yarısına kadar bitirebildin resimler anca yüklendi;
Buyrun arkadaşlar gezim:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...festivali.html
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
PIERzig,
alix35, rsavkli
Ne zamndır farkediyorum sinsi sinsi bir ybr konusunu inceliyorsun...
Boşver sen aklındaki diğer motoru sorun istemiyorsan ybr al
dikkatinden kaçmamış....valla hiç aklımdan geçmiyen motorun hayaliyle uyuyorum..heralde ybr alcam..ama uygun fiyat ve benim motorla takas olayı var....siyah ve mavi renkleri hoşuma gidiyor...birazdaha araştırma aşamasındayım...
-
02 Mayıs 2009, 16:03
yamahasülo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar honda bayinden cbf ön far ampulu aldım süper gösteriyo tavsiye ederim bilginize hemde 7 ytl
bildiğimiz normal ybr'ye mi taktın ampulü?
yani far tasında değişiklik yok öyle mi?
bir de yuvarlak kafa mı diğerinden mi sizin motor?
-
02 Mayıs 2009, 19:12
-
02 Mayıs 2009, 19:51
arkadaşlar bildiğiniz gibi motorumu alalı bikaç hafta oldu bayii bana 500kmde gelirsin yagını değiştiririz motora bakarız demişti ve geldim 483 kmye pazartesi bakıma gidicem bu ilk bakımın maliyeti nekadardır ? birde tavsiye etiğiniz yag varmı ? bayiideki satıcı bana yamalube kullan dedi ama ben bide sizlere sormak istedim yag filitreside değişicekmi acaba bu bakımda?
arkadaşlar bide benim motor sanırım debriyaj tam sıkılıyken azda olsa kavramada kalıyo gibi zaten kavrama noktası çok geride hatta eminolmak için motoru çalıtırdım duz yolda vitese taktım debriyaj sıkılıyken ustunden indim ve motor kendini hissetirmeden öne atıyodu bunun bana bi zararı olurmu yoksa servise gitiğimde debriyaj ayarını değiştirtiyim mi?
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
-
02 Mayıs 2009, 20:02
iyi günlerde kullan arkadaşım, valla güzel gözüküyor... ah ben kafamı ne edeyim, herkes al bir ybr125 diyor, yok ben illa taktım cruiser alacam diye, böle bakınca da özeniyom valla...
-
02 Mayıs 2009, 22:27
yiit10 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bildiğiniz gibi motorumu alalı bikaç hafta oldu bayii bana 500kmde gelirsin yagını değiştiririz motora bakarız demişti ve geldim 483 kmye pazartesi bakıma gidicem bu ilk bakımın maliyeti nekadardır ? birde tavsiye etiğiniz yag varmı ? bayiideki satıcı bana yamalube kullan dedi ama ben bide sizlere sormak istedim
yag filitreside değişicekmi acaba bu bakımda?
arkadaşlar bide benim motor sanırım debriyaj tam sıkılıyken azda olsa kavramada kalıyo gibi zaten kavrama noktası çok geride hatta eminolmak için motoru çalıtırdım duz yolda vitese taktım debriyaj sıkılıyken ustunden indim ve motor kendini hissetirmeden öne atıyodu bunun bana bi zararı olurmu yoksa servise gitiğimde debriyaj ayarını değiştirtiyim mi?
yiğit ilk bakımın maliyeti 25 30 tl yi geçmez.ben castrol yağ kullanıyorum ama servisler önceden shell kullanıyordu şuan yamalube kullanıyorlar.
debriyaj olayı benim motordada aynı sanırım diğerleri de aynıdır.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)
Bu Konudaki Etiketler