Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125+Kanuni Popcorn 90

Slm arkadaşlar bıldıgınız uzere ankarada bulunmaktayım siyah olan ybremii boyatmak ıstıyorum ya sarı ya beyaza hangisi daha guzel gider Ankarada bıldıgınız boyatabılcegım yer varmı nekadara mal olur
    ::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
    Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yine yeniden YBR :)
    Predatör hayırlı olsun.

Alıntı morveotesi adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Slm arkadaşlar bıldıgınız uzere ankarada bulunmaktayım siyah olan ybremii boyatmak ıstıyorum ya sarı ya beyaza hangisi daha guzel gider Ankarada bıldıgınız boyatabılcegım yer varmı nekadara mal olur
    BEYAZ güzel olur.
    4

Motosikleti
    YBR125_09
    tüm güzel cevaplarınız için canı gönülden teşekkür ederim..Allah hepimize kazasız belasız sürmek nasip etsin...
    En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Predatör kazasız, belasız bol km ler yaparsın inşallah...

Predatör kaça mal oldu simdi ybr sana....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    YBR125_09
    hacı 3850TL'ye aldım herşey dahil plaka ruhsat.5liralık bide kask veriyorlar saolsunlarüstüne bi kappa çanta bide jant şeridi aldım 4 e geliyor işte hemen hemen.

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    Bende bugün 500 km önce aldığım Castrol Magnatec yağını Yamalube marka 10w-40 4-S motoryağı ile değiştirdim ama motorumdaki vibrasyon ve debriyaj kaçırması ile ilgili emareler son bulmadı aklıma 2 şey geliyor;

1- Bu magnatec çok bileşenli ve yüksek teknolojili motorlar için üretilen bi yağ olması hasebi ile debriyaja zarar verdi ve yeni yağ katmama rağmen sorun çözülmedi;

2- Motorun km'si 15 bin'e yaklaştığından normal kullanım sonucu debriyaj kaçırmaya başladı;

Bir de arkadaşlar debriyajı kaçıran motorlarda vibrasyon artar mı; bende çok arttı ve motor gitmiyor hissine kapılıyorum ve bana hiç zevk vermiyor ayrıyeten zincirin bakımsız kalmasıda vibrasyonu tetikler mi? Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...

Motosikleti
    YBR125_09
    benm kullandıgım ybr lerde debriyaj kaçırmadıgı için bişe diyemicem ama castrol 20w-50 kullandıktan sonra vibrasyon azaldı ve vitesler kolaylaştı.tabi bizim buralar oldukça sıcak ondan biraz daha katı kıvamlı yağları tercih ediyorum.

hirkil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 cbf 150
    Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz güvenilebilir ve iyi bir ybr ustası var mı?
    By Hirkil

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    2 resim arasındaki yedi farkı bulun

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı szr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende bugün 500 km önce aldığım Castrol Magnatec yağını Yamalube marka 10w-40 4-S motoryağı ile değiştirdim ama motorumdaki vibrasyon ve debriyaj kaçırması ile ilgili emareler son bulmadı aklıma 2 şey geliyor;

1- Bu magnatec çok bileşenli ve yüksek teknolojili motorlar için üretilen bi yağ olması hasebi ile debriyaja zarar verdi ve yeni yağ katmama rağmen sorun çözülmedi;

2- Motorun km'si 15 bin'e yaklaştığından normal kullanım sonucu debriyaj kaçırmaya başladı;

Bir de arkadaşlar debriyajı kaçıran motorlarda vibrasyon artar mı; bende çok arttı ve motor gitmiyor hissine kapılıyorum ve bana hiç zevk vermiyor ayrıyeten zincirin bakımsız kalmasıda vibrasyonu tetikler mi? Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...

17 bin km aldıgım ybrnin. debriyaj kacırdıgını anladım.
    nasılmı?

ısıklarda kalkıyor gaz ver allah ver gitmiyor gazı sonuna kadar cekıyorum debriyajı aniden bırakıyom tık yok aynı hızda yavasça artıyor.

debriyaj yaptırdım.

inan tekere kalkmasından korktugum için yavaş kalkmak zorunda kalkıyorum debriyajı aniden bıraktıgım an şimdi fırlıyor makina..

büyük değişim gordum. özellikle yakıt hemen düştü. ve yokusları hiç zorlanmadan 3. viteste cıkıyorum

ne yağ konuldu bilmiyorum.

fadıl motorcu göçmen yamalubemi kullanıyor ? belki sen orda değişim yaptırmışsındır ben görmedim ne koydular sormakta aklıma gelmedi ama yaz geldi bende yağı değiştirmeliyim.

ne koyayım yağ ?
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı hirkil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz güvenilebilir ve iyi bir ybr ustası var mı?
    sorun ney hirkil belki yardimiiz dokunur
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

hirkil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 cbf 150
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sorun ney hirkil belki yardimiiz dokunur
    öncelikle ilgin için çok teşekkürler
    daha önce bahsetmiştim belki okumussundur. 80km ve sonrasında ayaklıklar tak tak tak diye hafif vuruyor. rulmanlardan şüphelenmiştik değiştirdik ama sorun çözülmedi. bi ustaya göstereyim dedim bende sence ne olabilir hiç senin başına geldi mi veya duydun mu?
    bugünde öğleden sonra düşündüm acaba lastik veya jant eğik olabilir mi ondan yapabilir mi??? yada zincirden ???
    By Hirkil

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı hirkil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle ilgin için çok teşekkürler
    daha önce bahsetmiştim belki okumussundur. 80km ve sonrasında ayaklıklar tak tak tak diye hafif vuruyor. rulmanlardan şüphelenmiştik değiştirdik ama sorun çözülmedi. bi ustaya göstereyim dedim bende sence ne olabilir hiç senin başına geldi mi veya duydun mu?
    bugünde öğleden sonra düşündüm acaba lastik veya jant eğik olabilir mi ondan yapabilir mi??? yada zincirden ???
    seninle buluştuğumuz mekanda tekrar bir görüşelimde bakalım neymiş bu ses
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Erhan göçmene gitme,öyle esnaf olunmaz 20-25 ytllik debriyaj balatasını 45 satıyolar
    Yamalube torbalıda bi ara vardı serviste ama kalmamış ellerinde,sitesinde şimdi baktım da 10-40 / 20 -50 ybr için önerilen yağlar ...
    Ben aldığımdan beri castrol actevo 20-40 kullanıyorum

Bugün pompacı bi arkadaşla konuştumda o da 10-40 yağ koyduktan sonra motor gitmemeye başlamış... Yani debriyaj sıyırma problemi..

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhan göçmene gitme,öyle esnaf olunmaz 20-25 ytllik debriyaj balatasını 45 satıyolar
    Yamalube torbalıda bi ara vardı serviste ama kalmamış ellerinde,sitesinde şimdi baktım da 10-40 / 20 -50 ybr için önerilen yağlar ...

Bugün pompacı bi arkadaşla konuştumda o da 10-40 yağ koyduktan sonra motor gitmemeye başlamış... Yani debriyaj sıyırma problemi..
    10 numara yağ çok ince,mutlaka sorun çıkartır
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

göçmen şerefsiz ya. listeye bakmadan fiyat vermiyor.
    ama debriyaj yaptırdım ben para vermedim. bi arkadaşıma iteledim iddaa ugruna =)

sanrım 120 tl falan ödedi :D

bende castrol actevo alayım 20-40 dediğin gibi o zaman deneyelim bu yaz ne kadar yağ ?

bu arada resimdeki farklar, temizledin mi zincir dişlimi aldın tereddüte kaldım :D
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 numara yağ çok ince,mutlaka sorun çıkartır
    Yaz için ince evet Bir de yüksek devirlere çıkınca ....
    15 - 50 sanırım iyi tam sentetik repsol önerdi bi usta ama bence 25 ytl çok
    mobil 15-50 var kullanan var mı acaba nasıldır

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Yaz için ince evet Bir de yüksek devirlere çıkınca ....
    15 - 50 sanırım iyi tam sentetik repsol önerdi bi usta ama bence 25 ytl çok
    mobil 15-50 var kullanan var mı acaba nasıldır
    elf kullandim 15- 50 cok güzel yagdi hiç sikayetim olmadi o yagdan en son aldigimda 13 liraydi sonra zam geldi 15 oldu bi dahada almadim şimdi yeni bi yag deniyorum sizler için kalitesinden memnun kalirsam sizlere öneriirm ama benim motor kitlerse rezil edecemyagi
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yine yeniden YBR :)
    2 resim arasındaki yedi farkı bulun

Bu bulmacayı pazar günü çözeriz artık
    4

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bende castrol actevo alayım 20-40 dediğin gibi o zaman deneyelim bu yaz ne kadar yağ ?

bu arada resimdeki farklar, temizledin mi zincir dişlimi aldın tereddüte kaldım :D
    Actevo bugün denk geldi sanayiden 10a ucuz aldğımı sanıyordum ama kipada 9 tl miş
    Bu arada yok zincir dişlileri değiştirdim sonunda
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elf kullandim 15- 50 cok güzel yagdi hiç sikayetim olmadi o yagdan en son aldigimda 13 liraydi sonra zam geldi 15 oldu bi dahada almadim şimdi yeni bi yag deniyorum sizler için kalitesinden memnun kalirsam sizlere öneriirm ama benim motor kitlerse rezil edecemyagi
    Bak bizim buradaki benzinhane 10 sene eveline kadar elfti sonradan değişti falan.. O firmanın piyasan kalktığını sanmıştım
    Bi yerlerde de agip 15-50 önerildiğini görmiştüm

Alıntı alisemerci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu bulmacayı pazar günü çözeriz artık
    Hade anlatıyorum 3 harffff 1. kelimeee

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)

Bu Konudaki Etiketler