Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Nisan 2009, 00:33
Slm arkadaşlar bıldıgınız uzere ankarada bulunmaktayım siyah olan ybremii boyatmak ıstıyorum ya sarı ya beyaza hangisi daha guzel gider Ankarada bıldıgınız boyatabılcegım yer varmı nekadara mal olur
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
Reklamlar
-
23 Nisan 2009, 02:37
Predatör hayırlı olsun.
morveotesi adlı üyeden alıntı
Slm arkadaşlar bıldıgınız uzere ankarada bulunmaktayım siyah olan ybremii boyatmak ıstıyorum ya sarı ya beyaza hangisi daha guzel gider Ankarada bıldıgınız boyatabılcegım yer varmı nekadara mal olur
BEYAZ güzel olur.
-
23 Nisan 2009, 02:50
tüm güzel cevaplarınız için canı gönülden teşekkür ederim..Allah hepimize kazasız belasız sürmek nasip etsin...
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
-
23 Nisan 2009, 08:53
Predatör kazasız, belasız bol km ler yaparsın inşallah...
Predatör kaça mal oldu simdi ybr sana....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
23 Nisan 2009, 23:39
hacı 3850TL'ye aldım herşey dahil plaka ruhsat.5liralık bide kask veriyorlar saolsunlarüstüne bi kappa çanta bide jant şeridi aldım 4 e geliyor işte hemen hemen.
-
23 Nisan 2009, 23:39
Bende bugün 500 km önce aldığım Castrol Magnatec yağını Yamalube marka 10w-40 4-S motoryağı ile değiştirdim ama motorumdaki vibrasyon ve debriyaj kaçırması ile ilgili emareler son bulmadı aklıma 2 şey geliyor;
1- Bu magnatec çok bileşenli ve yüksek teknolojili motorlar için üretilen bi yağ olması hasebi ile debriyaja zarar verdi ve yeni yağ katmama rağmen sorun çözülmedi;
2- Motorun km'si 15 bin'e yaklaştığından normal kullanım sonucu debriyaj kaçırmaya başladı;
Bir de arkadaşlar debriyajı kaçıran motorlarda vibrasyon artar mı; bende çok arttı ve motor gitmiyor hissine kapılıyorum ve bana hiç zevk vermiyor ayrıyeten zincirin bakımsız kalmasıda vibrasyonu tetikler mi? Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...
-
23 Nisan 2009, 23:43
benm kullandıgım ybr lerde debriyaj kaçırmadıgı için bişe diyemicem ama castrol 20w-50 kullandıktan sonra vibrasyon azaldı ve vitesler kolaylaştı.tabi bizim buralar oldukça sıcak ondan biraz daha katı kıvamlı yağları tercih ediyorum.
-
25 Nisan 2009, 14:08
Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz güvenilebilir ve iyi bir ybr ustası var mı?
-
25 Nisan 2009, 22:38
-
25 Nisan 2009, 22:51
szr adlı üyeden alıntı
Bende bugün 500 km önce aldığım Castrol Magnatec yağını Yamalube marka 10w-40 4-S motoryağı ile değiştirdim ama motorumdaki vibrasyon ve debriyaj kaçırması ile ilgili emareler son bulmadı aklıma 2 şey geliyor;
1- Bu magnatec çok bileşenli ve yüksek teknolojili motorlar için üretilen bi yağ olması hasebi ile debriyaja zarar verdi ve yeni yağ katmama rağmen sorun çözülmedi;
2- Motorun km'si 15 bin'e yaklaştığından normal kullanım sonucu debriyaj kaçırmaya başladı;
Bir de arkadaşlar debriyajı kaçıran motorlarda vibrasyon artar mı; bende çok arttı ve motor gitmiyor hissine kapılıyorum ve bana hiç zevk vermiyor ayrıyeten zincirin bakımsız kalmasıda vibrasyonu tetikler mi? Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...
17 bin km aldıgım ybrnin. debriyaj kacırdıgını anladım.
nasılmı?
ısıklarda kalkıyor gaz ver allah ver gitmiyor gazı sonuna kadar cekıyorum debriyajı aniden bırakıyom tık yok aynı hızda yavasça artıyor.
debriyaj yaptırdım.
inan tekere kalkmasından korktugum için yavaş kalkmak zorunda kalkıyorum debriyajı aniden bıraktıgım an şimdi fırlıyor makina..
büyük değişim gordum. özellikle yakıt hemen düştü. ve yokusları hiç zorlanmadan 3. viteste cıkıyorum
ne yağ konuldu bilmiyorum.
fadıl motorcu göçmen yamalubemi kullanıyor ? belki sen orda değişim yaptırmışsındır ben görmedim ne koydular sormakta aklıma gelmedi ama yaz geldi bende yağı değiştirmeliyim.
ne koyayım yağ ?
-
25 Nisan 2009, 23:00
hirkil adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz güvenilebilir ve iyi bir ybr ustası var mı?
sorun ney hirkil belki yardimiiz dokunur
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
25 Nisan 2009, 23:35
-
25 Nisan 2009, 23:46
hirkil adlı üyeden alıntı
öncelikle ilgin için çok teşekkürler
daha önce bahsetmiştim belki okumussundur. 80km ve sonrasında ayaklıklar tak tak tak diye hafif vuruyor. rulmanlardan şüphelenmiştik değiştirdik ama sorun çözülmedi. bi ustaya göstereyim dedim bende sence ne olabilir hiç senin başına geldi mi veya duydun mu?
bugünde öğleden sonra düşündüm acaba lastik veya jant eğik olabilir mi ondan yapabilir mi??? yada zincirden ???
seninle buluştuğumuz mekanda tekrar bir görüşelimde bakalım neymiş bu ses
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
26 Nisan 2009, 00:25
Erhan göçmene gitme,öyle esnaf olunmaz 20-25 ytllik debriyaj balatasını 45 satıyolar
Yamalube torbalıda bi ara vardı serviste ama kalmamış ellerinde,sitesinde şimdi baktım da 10-40 / 20 -50 ybr için önerilen yağlar ...
Ben aldığımdan beri castrol actevo 20-40 kullanıyorum
Bugün pompacı bi arkadaşla konuştumda o da 10-40 yağ koyduktan sonra motor gitmemeye başlamış... Yani debriyaj sıyırma problemi..
-
26 Nisan 2009, 00:31
PIERzig adlı üyeden alıntı
Erhan göçmene gitme,öyle esnaf olunmaz 20-25 ytllik debriyaj balatasını 45 satıyolar
Yamalube torbalıda bi ara vardı serviste ama kalmamış ellerinde,sitesinde şimdi baktım da 10-40 / 20 -50 ybr için önerilen yağlar ...
Bugün pompacı bi arkadaşla konuştumda o da 10-40 yağ koyduktan sonra motor gitmemeye başlamış... Yani debriyaj sıyırma problemi..
10 numara yağ çok ince,mutlaka sorun çıkartır
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
26 Nisan 2009, 00:42
göçmen şerefsiz ya. listeye bakmadan fiyat vermiyor.
ama debriyaj yaptırdım ben para vermedim. bi arkadaşıma iteledim iddaa ugruna =)
sanrım 120 tl falan ödedi :D
bende castrol actevo alayım 20-40 dediğin gibi o zaman deneyelim bu yaz ne kadar yağ ?
bu arada resimdeki farklar, temizledin mi zincir dişlimi aldın tereddüte kaldım :D
-
26 Nisan 2009, 00:44
babaçi adlı üyeden alıntı
10 numara yağ çok ince,mutlaka sorun çıkartır
Yaz için ince evet Bir de yüksek devirlere çıkınca ....
15 - 50 sanırım iyi tam sentetik repsol önerdi bi usta ama bence 25 ytl çok
mobil 15-50 var kullanan var mı acaba nasıldır
-
26 Nisan 2009, 00:47
Yaz için ince evet
Bir de yüksek devirlere çıkınca ....
15 - 50 sanırım iyi tam sentetik repsol önerdi bi usta ama bence 25 ytl çok
mobil 15-50 var kullanan var mı acaba nasıldır
elf kullandim 15- 50 cok güzel yagdi hiç sikayetim olmadi o yagdan en son aldigimda 13 liraydi sonra zam geldi 15 oldu bi dahada almadim şimdi yeni bi yag deniyorum sizler için kalitesinden memnun kalirsam sizlere öneriirm ama benim motor kitlerse rezil edecemyagi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
26 Nisan 2009, 00:54
Bu bulmacayı pazar günü çözeriz artık
-
26 Nisan 2009, 01:01
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
bende castrol actevo alayım 20-40 dediğin gibi o zaman deneyelim bu yaz
ne kadar yağ ?
bu arada resimdeki farklar, temizledin mi zincir dişlimi aldın tereddüte kaldım :D
Actevo bugün denk geldi sanayiden 10a ucuz aldğımı sanıyordum ama kipada 9 tl miş
Bu arada yok zincir dişlileri değiştirdim sonunda
sedat_57 adlı üyeden alıntı
elf kullandim 15- 50 cok güzel yagdi hiç sikayetim olmadi o yagdan en son aldigimda 13 liraydi sonra zam geldi 15 oldu bi dahada almadim şimdi yeni bi yag deniyorum sizler için kalitesinden memnun kalirsam sizlere öneriirm ama benim motor kitlerse rezil edecem
yagi
Bak bizim buradaki benzinhane 10 sene eveline kadar elfti sonradan değişti falan.. O firmanın piyasan kalktığını sanmıştım
Bi yerlerde de agip 15-50 önerildiğini görmiştüm
alisemerci adlı üyeden alıntı
Bu bulmacayı pazar günü çözeriz artık
Hade anlatıyorum 3 harffff 1. kelimeee
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)
Bu Konudaki Etiketler