https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
hep sana denk geliyo kanka valla...artık kros makina lazım...ybr seni kesmiyor...ya da sen ybri kesip biçiyorsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaslar Bıraz Once Isten Donerken Motorun Km Ibresının Ordan Duman Cıkmaya Basladı Ve Yanık Kablo Kokusu Belırdı Ne Olmus Olabılır?
sedat geçmiş olsun
Olm şu motoru bi dogru düzgün kullanmasını ögrenemedin
Bu arada senin arka lastik dublex değilmiydi ?
Hee bi de tenezzül edersen benim çıkma sakuralar lastikcideydi hala sanırım
Sorayım duruyorsa yollayayım sana tam bitmemişti lastikler biraz idare eder seni
Arkadaslar Bıraz Once Isten Donerken Motorun Km Ibresının Ordan Duman Cıkmaya Basladı Ve Yanık Kablo Kokusu Belırdı Ne Olmus Olabılır
Lastik bu
http://img4.imageshack.us/img4/2672/goruntu050.jpg
necapogas kmkutusunu açıp bak çıplak kablolar birbirine değidiğinden olmuştur
Sedat geçmiş olsun ucuz atlatmışsın anlaşılan Allah bir daha göstermesin...
By Hirkil
Ybr mi geçen yıl satmıştım.En yakın zaman da yine siyah ybr almayı düşünüyorum
arkadaşlar motorumun jantlarına serit çektim.... bence çok hoş oldu.. şeritleri temin eden lokman arkadaşıma ve düzceden buraya getiren sedat arkadaşıma teşekkür ederim.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Öncelikle kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun.
Benim ybr ile tanışma kaynaşma mevzum, ne yazık ki iş yoğunluğum nedeniyle ağır aksak ilerlemekte. Alalı iki hafta olacak, daha 30 km falan yapabildim ancak. Debriyaj ve vites olayına alışmakta zorlanmaktayım, yeterli pratikle çözeceğim sanırım ama. Gazı verip tam debriyajı bırakırken motor fıryalayacak gibi geliyor ve korunma içgüdüsü ile istem dışı stop ettiriyorum sık sık. Umarım bu dur kalkların motora ciddi bir zararı olmaz.
Bu nedenle sık sık kırmızı ışıklarda motoru stop ettirdiğim için motor beni değil de ben motoru taşımak zorunda kalıyorum. Sağolsun o an yoldan geçen motorcu arkadaşlar beni bu vaziyette görünce durup, "benzin mi bitti ? kaza mı oldu ? arıza mı var ?" diye yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor . Yüzüm kızararak, "sağolun, acemiyim de, şu kavşağı ve yoğun trafiği bi geçeyim, ilerde bineceğim" diyorum.
Allahım sen bana sabır ver :(
herkese selamlar.
eğer kısmetse yarın akşam bende ybr me kavusuyorum.bu calınandan sonraki 2. ybrem olacak.adım onur.saygılar.
bide siyah olan yeni motorum için jant şeridi önerilerinizi bekliyorum.
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
kırmızı veya fıstık yeşili jant seriti çekmelisin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hocam bende kırmızı diye düşündümde ondan da her motorda görüyorum.sanırım fıstık yeşili yapacam.
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
Geçmiş olsun arkadaşım. Merak etme bu YBRye bir şey olmuyor; bizzat bizim ailedeki kullanan her fert YBRyi 2şer defa yan yatırdı ama hala canavar gibi. Ama artık kafaya koydum bu sefer koruma demiri taktıracağım iyisinden bulursam.
İlk yılında benim ybr de de olmuştu. Akü ve kontak bozulmuş, ikiside değiştirildi.
Arkadaşlar benim motorun çalışmama sorununu çözdük; hatırlarsanız gösterge yanmıyordu üstelik marşta basmıyordu; ayaktanda çalıştıramamıştım; anca yokuşta vurdurarak çalıştırdım ve ustaya gittim; sorun, kontağın alt tarafında bulunan elektrik kablolarına bağlı soketin yanmasından kaynaklanıyormuş;
ama şimdi bi başka sorun çıktı; 15 bin km'ye yaklaştım ; motorda vibrasyon çok arttı ve 7 bin devirden sonra motor sesi çok artmasına rağmen o oranda motorda bi ivmelenme göremedim, sanki gazı verdikçe bişeyin arkadan beni geri çektiğini, motorun hızlanamadığını hissettim ve ustaya gösterdim; debriyajın kaçırdığını söyledi ;
Bir de bi sorum olacak; arka freni kökleyince frenden ses geliyor, bu fren balatasının bittiğini mi gösterir..
Şu an bu konu içerisinde 94 kullanıcı var. (0 üye ve 94 misafir)