Neyse Arkadaşlar Bırakalım Bu Konuyu..herkes Kendi Doğrusunu Yapsın....... En Doğrusu Kendi Bilğimiz Doğru...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Yahu Ramço, silindir suyunu falan alıp çelikleşmez yapma gözünü seveyim böyle şeyler yok. Evrensel yağ değiştirme şekli yukarıda söylediğim gibi motor sıcakken yapılan yağ değişimidir. Zaten yağ değişirken tortu çer çöp ne varsa yağla beraber gideceğinden beklemek de lüzumsuzdur.
Bu arada benim motoru uzun nekahat döneminden sonra hayata döndürdüm... Genel bakım ve ufak tefek eklerle yaza hazır hale geldi. Yalnızca muayenesi kaldı, onu da hallettim mi tamamdır.
şu sabit başlık işine birtürlü alışamadım vesselam. konunun başı nerde sonu nerde belli değil.
insane ve hirkil önceliklet teşekkür ederim; bu sene yağmurların çok yağması ve benimde malesef motoru çok yağmur altında bırakmam hasebiyle hirkil arkadaşımın dediği mantıklı gibi geldi; bende pas sökücü wd-40 var akünün başlarını onunla bi temizleyip daha sonrada gres yağı sürerek tekrar bir deniyim, eğer sorun devam ederse ayak marşı denemeye devam...
bujiyi söküp delikten katır sidiği dökün, daha sağlam çelik elde edin.TEKTEKER_RAMÇO; adlı üyeden alıntı
Çelik piston, çelik silindir, çelik segmanlar... Ne güzel olur.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Merhaba arkadaşlar ybr arıyorum bu aralar maximum 1.500 tl olacak temizde birşey olursa iyi olur.Buraya yazayım size haber vereyim dedim.
Varsa bildiğiniz yada düşerse birşeyler özel mesaj atarsanız sevinirim
[QUOTE=Djhaylaz;1525368]Merhaba arkadaşlar ybr arıyorum bu aralar maximum 1.500 tl olacak temizde birşey olursa iyi olur.Buraya yazayım size haber vereyim dedim.
Varsa bildiğiniz yada düşerse birşeyler özel mesaj atarsanız sevinirim[/QUOTE başka aradin özellik varmi dostum tiger eksoz koruma demirli 46 litre kappa çantali yan ayaklikli depo kılıflı gibi ekstralarida olsun muo paraya 2004 bulunur...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
www.sahibinden.com
Görüldügü gibi hertürlü bulunur motor.Hatta 1.600 .1700 diyen adamların yanına gidip 1.500 verdinmi aladabilirsin.
Espiri yapma çabasının içine girdiginiz şu yazıdaki gibi esktralar istemiyorum: ''koruma demirli 46 litre kappa çantali yan ayaklikli depo kılıflı gibi ekstralarida olsun mu''
Amacım forumumuzda bir çok ybr kullanıcısı var mutlaka bazı arkadaşlarımızın bildiği duydugu satılık ybr'ler vardır ayrıca burdan tavsiye üzerine bulunduğu vakit daha güvenilir olur kanısındayım.
Sonrasında verdiğiniz ciddi: ''2004 bulunur'' yazısı hakkında iste yıl farketmez sonuçta ybrlerin 15 bin km 20 bin km sonunda bitecek bir motor olmadığını biliyoruz hepimiz. 2004 te olabilir teşekkürler
Arkadaşlar;
Geçen gittiğim periyodik bakımdan sonra motor tuaf bir durum ortaya çıktı, çalıştırmak için marşa basıyorum "pık" ediyor ama çevirmiyor, marştan elimi çekince bir "pık" daha. Sonra tekrar bastığımda çeviriyo ve çalışıyor. Bujiyi kontrol ettiğimde gevşek oluğunu ve etrafında biraz is oluştuğunu gördüm. Biraz sıktım ama daha da sıkılabilir. Ne kadar sıklak lazım bunu sonuna kadar daha dönemeyecek kadar sıkmak mı lazım?
Unuttun beni (ybr) zalim.
Güncel
███████ 4
arkadaşlar sedat 57 ufak bir kaza geçirmiştir...arka lastik patlayarak bariyellere savrulmuştur... çok şükür sedat ta ve artçısında bişey yok.. motorda maddi hasar var.. buradan kendisine tekrar geçmiş olsun diyorum..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
buji kutusu üzerinde yazar tur cinsinden. elle sıkılabildiği kadar sıkıldıktan sonra anahtarla bujinin cinsine gore yarım tur veya ceyrek tur falan döndürün şeklinde oluyor talimatlar. tabii bunlar yaklaşık değerler, tork anahtarının olmadıgı durumlarda kullanılmak için. tork anahtarını servislerde bile bulmak kolay degil.
sakın sonuna kadar sıkma bujiyi, dişleri yivleri yersin. yalama olur.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sedat kardesım cok gecmıs olsun sana bısey olmaması sevındırıcı.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Geçmiş olsun sedat. yine mi pert oldu motor yoksa
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Şu an bu konu içerisinde 439 kullanıcı var. (0 üye ve 439 misafir)