Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Nisan 2009, 23:55
O sünger;kagıt malzemeni ,kalın tortulardan oluşacak bir setden koruyor.Yıka kurut ve tekrar yerine tak.Mümkünse eski atacagın filtrenin süngerini yedek le.Yıkadıgında ıslakken yedek olanı takarsın.Sakın yağ emdirip takma.Kağıt olan kısmı ıslatıp şişireceğinden filtren tıkalıymış hissi uyandırıp motoru bogar-kasar.Kolay gelsin.
Reklamlar
-
03 Nisan 2009, 14:06
Teşekkür ederim cevap için dediğinizi uygulayacağım
-
04 Nisan 2009, 22:10
Merhaba arkadaşlar bugün Ybr için bana önerilen metz. arka lastik almaya gittim ama benim motosikletimi kullandığım yer yani Bergama doğru düzgün yolları olmayan (umarım bu seçimlerden sonra düzelir) bir ilçe olduğu için daha offroad tarzı bir lastik seçtim pirelli mandraku. 120 den 85 tl ye indirilmiş bakalım nasıl randıman verecek ama güzel olacak herhalde, eskisine göre daha heybetli ve sonuçta bilindik bir marka. Bu arada İzmirde ybr sahipleri en çok metzellere güveniyormuş satıcılar öyle diyor. Kuryelerin de tercihiymiş. Umarım benim kaldığım ilçede de asfalt yapmayı tercih ederler artık...
-
05 Nisan 2009, 19:40
arkadaşlar sedat yine düzceye gitti ve eminimki bir çok anı ile dönecektir... km sayacının resmini insallah buraya koyar.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
05 Nisan 2009, 22:55
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
05 Nisan 2009, 23:05
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
arkadaşlar sedat yine düzceye gitti ve eminimki bir çok anı ile dönecektir... km sayacının resmini insallah buraya koyar.........
1 tane açık var burada
hepsi koyu kardeşim bunları bari oyunları iyimi?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
05 Nisan 2009, 23:06
bu gezim tam tamina 476 km... Ve 1 depo benzini tamamen bitimeden gri evime gldim gerisini siz hesap din motorda belki 1 belki 1.5 litre benzin kalmiştitekrar doldurup bakmadim
-
05 Nisan 2009, 23:09
babaçi adlı üyeden alıntı
1 tane açık var burada
hepsi koyu kardeşim bunları bari oyunları iyimi?
babaçi dostum onlar görünen kuşlar bide ortada görünmeyen kuşlar var..onlar açık renkli ve 2 tanesi hariç hepsi oyunlu...
sedat_57 adlı üyeden alıntı
bu gezim tam tamina 476 km... Ve 1 depo benzini tamamen bitimeden gri evime gldim gerisini siz hesap din motorda belki 1 belki 1.5 litre benzin kalmiştitekrar doldurup bakmadim
kanka bir depo ile bu kadar yol yapabilmek sadece ybr ye mahsus bir olay olsa gerek...... resimler güzel..özellikle şelale resmi harika........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
05 Nisan 2009, 23:22
hacı ne yalan söyliyim 500 km yapardim ara ara devirli kullandim düzcede bi kaç kez kesiciye soktum bunlari yapmsam cok rahat 500 km devirirdim ben maksimum 450 kmden fazlasina inanmiyordum ama artık 500 km basit bişey gibi geliyor
şöyle bi 1 haftalik tatilim olsa 1 depo ile kastamonuya gitmeye çalişacagim 600 km
-
06 Nisan 2009, 00:46
sedat_57 adlı üyeden alıntı
hacı ne yalan söyliyim 500 km yapardim ara ara devirli kullandim düzcede bi kaç kez kesiciye soktum bunlari yapmsam cok rahat 500 km devirirdim ben maksimum 450 kmden fazlasina inanmiyordum ama artık 500 km basit bişey gibi geliyor
şöyle bi 1 haftalik tatilim olsa 1 depo ile kastamonuya gitmeye çalişacagim 600 km
depo ibresi yanlış gösteriyor olabilir mi?
çünkü daha önce denedim o kadar yapıyor. ancak 100 km sonra neredeyse yarıya yaklaşıyor yakıt göstergesi.
bir yanlış gösterme olayı var gibi sizde durum nasıl?
-
06 Nisan 2009, 17:23
-
06 Nisan 2009, 22:40
-
07 Nisan 2009, 12:31
arkadaşlar benim motor 100 km gidene kadar ibre hiç oynamıyor..sonra yavaş yavaş düşmeye başlıyor..450 km yaptım....
-
07 Nisan 2009, 13:18
bizim motor elleri bırakınca direksiyon sağa sola hızlı hızlı sallanıyo. arkada çanta var acaba ağırlık yapıyoda ondanmı yapıyo dedim, çantayı çıkardım yine aynı sallanıyor. yardımcı olurmusunuz
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
-
07 Nisan 2009, 13:21
rsavkli adlı üyeden alıntı
bizim motor elleri bırakınca direksiyon sağa sola hızlı hızlı sallanıyo. arkada çanta var acaba ağırlık yapıyoda ondanmı yapıyo dedim, çantayı çıkardım yine aynı sallanıyor. yardımcı olurmusunuz
jant yada lastiğinde balans olabilirmi
şimdi aklıma geldi özellikle arka jatta yamukluk olduğunda gidon dediğin gibi oluyor arka jantın sağlam mı
-
07 Nisan 2009, 14:25
Arkadaslar merhaba;
YBR'me koruma demiri takacam sasideki alttaki somunu soktum fakat vida keniliginden cikmiyo cekicleyerek mi cikartcaz bunu? var mi bi puf noktasi?
-
07 Nisan 2009, 17:13
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
jant yada lastiğinde balans olabilirmi
şimdi aklıma geldi özellikle arka jatta yamukluk olduğunda gidon dediğin gibi oluyor arka jantın sağlam mı
saol kardeşim dediğin gibi jantdandır problem. hafif sallıyo gibiydi arka taraf, tekeri oynadım sağa sola beşiğide yokladım bişey yok gibiydi. janta bakmayı düşünemedim demekki korktuğum oldu hayırlısı olsun vardır bi hayır inşallah diyelim
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
-
07 Nisan 2009, 18:15
rsavkli kardeşim, biraz depoya yakın oturup ellerini depoya koyarak dene, ağırlığın arkaya doru olursa ön tekerlerin yere uygulayacağı basınç azalacağından direksiyonun sağa sola oynaması normaldir.
-
07 Nisan 2009, 19:55
Merhaba, yaklaşık 3 yıllık özlem bitti gibi, sonunda bu gün ybr city için kaporayı verdim, işlemler başladı. Bir terslik olmazsa cuma veya cumartesi teslim alacağım motoru. İlk vitesli motorum olacak. Daha önce 2 yıl skoder kullandım. Umarım hemen alışırım vitesli motor olayına, zira işim nedeniyle acil vasıtaya ihtiyacım var önümüzdeki günlerde.
Ybr yi tercih etmem de bu sitede beni bilgilendiren, sorularıma bıkmadan yanıt veren bütün arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederim. Özellikle insane nickli arkadaşımızı zamanında bıktırmıştım sorularımla, hatırlar kendisi de.
Tekrar teşekkürler hepinize arkadaşlar, ybr 125 city in doğru bir tercih olduğu yolunda en ufak bir şüphe yok kafamda, artısını da eksisini de bana açıklıkla gösterdiniz.
-
07 Nisan 2009, 21:54
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler