Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
28 Mart 2009, 02:12
ybr ciler motorun şaseye bağlanan civatalarda takoz veya benzeri kullanılmışmı???
motorla şase arasına civatanın geçtiği kısımda.
motoruma düşünüyorumda çin malı titriyo birazda.
Reklamlar
-
28 Mart 2009, 02:22
-
28 Mart 2009, 03:09
ooOo çok yakışmış güle güle kullanın gelecek aya ben de alayım inş
-
28 Mart 2009, 09:33
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
neden çevrilmesin..isteyince her sey yapılır.... ama ben city farını seviyorum.. yuvarlak farı sevmiyorum.. değiştirecek arkadaşa sesleniyorum...bir kere daha düşün....
orjinal 2008 gibi oluyomu ama sonrasatarken falan dert olmasın
-
28 Mart 2009, 10:36
KLEBER adlı üyeden alıntı
ybr ye akropovic egzos taktım bayağıda memnunum....
hayrlı olsun kardeş egzosun fotoları yada videosunu eklesenee bizde görelım nasıl olmuşş
sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...
-
28 Mart 2009, 11:01
Yamaha koç ile ortaklıktan ayrılıyormuş, bundan dolayı ucuzlamış olabilir..
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
-
28 Mart 2009, 11:06
bizim motorun kafa yuvarlak değil. bizim motorlara olmaz heralde. güzel olmuş eline sağlık gecenin birbuçuğunda kalkıp bunlarla uğraşmışsın
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
-
28 Mart 2009, 12:13
rsavkli adlı üyeden alıntı
bizim motorun kafa yuvarlak değil. bizim motorlara olmaz heralde. güzel olmuş eline sağlık gecenin birbuçuğunda kalkıp bunlarla uğraşmışsın
sağ ol.
evet o türlerde olmaz.
yukarıda arkadaşların dediği gibi olur ancak yani yuvarlak far ile komple değişecek.
şu akrapoviç'i de bir görseydik foto isterük!
-
28 Mart 2009, 12:33
motobike45 adlı üyeden alıntı
orjinal 2008 gibi oluyomu ama sonrasatarken falan dert olmasın
Olmaz olmaz
Bu forumdan 2006 ybrsi olan arkadaş uzay kafalığından takmıştı sonuç böyle ;
-
28 Mart 2009, 22:02
arkadaşlar ybr me ledli sis lambası yaptım..devamlı yanan farlarımada far düğmesi koydum.... işte fotolar...
buda yakın resim.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
28 Mart 2009, 22:09
ramazan abi sisler güzel olmuş ama cok yakın olmuş biraz daha arasında boşluk olsaydı daha karizmatik dururdu bence
-
28 Mart 2009, 22:14
aslında sinyallerin altına sağlı sollu koyacaktım ama dedim farklı olsun... oyüzden böyle oldu...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Mart 2009, 00:57
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ybr me ledli
sis lambası yaptım..devamlı yanan farlarımada far düğmesi koydum.... işte fotolar...
buda yakın resim.....
Ramazan kardeşim hala farımı bekliyorum bak unutmadım
-
29 Mart 2009, 08:37
alisemerci adlı üyeden alıntı
Ramazan kardeşim hala farımı bekliyorum bak unutmadım
farını kullanacagımız motoru alamadık.. hayallerin başka bir farını kullana bilecegimiz motor farına kaldı...
-
29 Mart 2009, 17:54
motobike45 adlı üyeden alıntı
city nin farı yuvarlağa çevriliyomu abi
Far baglanti braketi degistirilerek yuvarlak'tan kare'ye kareden de yuvarlak fara gecis mumkun.
PIERzig adlı üyeden alıntı
Kardeş ben de sırf rüzgarlıgından city kafalığı ile değiştirmek istiyordum ama alisemerci arkadaşın bulduğu camı ybr üzrinde güzel duruyorsa ve rüzgarı kesiyorsa vazgeçebilirim
City'de ruzgar gogus kemiginin biraz ustune geliyor. boy 1.80
rsavkli adlı üyeden alıntı
Ben de yuvarlak far'a cevirmeyi dusunuyordum ama orjinal parcalar pahali yan sanayilere de baktim malzeme kalitesi dusuk geldi. Takas etmek isteyen cikmazsa. City'nin kisa camini cikarip 15-20 cm daha uzun bir cam yaptirip takicam.
alisemerci eline saglik fotolar bilgilendirici olmus.
-
30 Mart 2009, 01:12
zincir ve dişli seti
selamlar arkadaşlar.
Motorum yeni zincir istiyor.O gevşiyo ben sıkıyorum o gevşiyo ben sıkıyorum
Zinciri, karaköydeki perşembe pazarında zincir(o-ringli) satan tükkanlardan alsam diyorum daha ucuza gelir mi?Gelirse de dayanıklılığı ne derece olur?Dişli setini de çin işi alsam ucuz etin yahnisi yenmez mi?uzun ömürlülük için hepsini orjinal mi almalı?
siz ne dersiniz?
-
30 Mart 2009, 11:34
Herkese selamlar kazasiz surusler diliyorum.
Arkadaslar Yamaha YBR 125 e yol lastigi yerine disli- cross lastigi deneyen var mi? Nedir dusunceniz?
-
30 Mart 2009, 14:34
protez insan adlı üyeden alıntı
selamlar arkadaşlar.
Motorum yeni zincir istiyor.O gevşiyo ben sıkıyorum o gevşiyo ben sıkıyorum
Zinciri, karaköydeki perşembe pazarında zincir(o-ringli) satan tükkanlardan alsam diyorum daha ucuza gelir mi?Gelirse de dayanıklılığı ne derece olur?Dişli setini de çin işi alsam ucuz etin yahnisi yenmez mi?uzun ömürlülük için hepsini orjinal mi almalı?
siz ne dersiniz?
100 liraya çok kötü olmayan oringli zincir ön ve arka dişliyi değiştiririm..sedat_57 niçkli arkadaşımız ve komuşumuzun motoruna taktım herhangiş bi sorun çıkmadı...... benimle irtibata geç bir kaç seçenek daha var.. daha uygunuda var daha pahalısıda.. yardımcı olurum...
Ahalteke adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar kazasiz surusler diliyorum.
Arkadaslar Yamaha YBR 125 e yol lastigi yerine disli- cross lastigi deneyen var mi? Nedir dusunceniz?
denemedim ama ybr ye uygun olmaz o lastik.. arka lastik denge kolu ve maşa ya sürtebilir...ön lastik ise çamurluğa değer....
-
30 Mart 2009, 14:46
ramço kanka süper olmuş
-
30 Mart 2009, 14:54
kankicbf adlı üyeden alıntı
ramço kanka süper olmuş
eyvallah alper....olay bitm,iştir.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)
Bu Konudaki Etiketler