ybrnin krank bilyaları 6205 olması lazım
içi 25 mm gelir dışı 57mm
rulmanları çıkarıp takarken çok özen göstermelisiniz
krank mline zarar verebilirsiniz
ondan sonra titremeyen ybr tir tir titreyebilir
pürmüzle ısıtıp takmayın sakın bilyalara zarar verirsiniz ayrıca çekiçle filan da çakmak iyi değil(en iyisi bilya göbeğini ısıtan cihaz ama onu pek bulamazsınız)
preste montaj edin pres bilyayı yavaş yavaş taksın
krank milinin de japon malına 400 lira diyolarmış çin malı ybr krankı ucuz
bilyanın üzerinde made in germany yada made in japan yazanını alın marka dan çok
[QUOTE=alisemerci;1486326]inş. yarın elimde olur.
kullandıkça size de yazarım hatta fotoğraf falan koyarım buraya.
kendisi bursa'da imalat yapıyor. telefonu özelinize gönderdim.[/QUO
beko bayine üç tane city gelmiş.satılan motorlardan biri 7 km de karbiratörden
benzin kaçırıyodu a.rıza abiyle (servis) motora bakmaya gittik.
acaba hangi servis arızalanan motorun ayağına kadar gidiyor?..
seni çekiştirdik biraz. motoru alan adamın bodrumundayız. motoru çalıştırdık
çıtır çıtır çalışıyor hasta oldum. alternatif radyoda çalışan çocuk var dedi. hee
dedik, ben dedi o motorun sesini duymuyom hiç ses çıkmıyo motordan, bunun
sesi dedi çok çıkıyor.(muhabbetine sordu, kıllığına değil) abi dedik bodrumdayız
akşam vakti çıt ses yok burda etrafta boş bişey yok, dışarda bundanda ses çıkmaz
dedik. motoru oğluna almış.18.19 gibi yaşı. ehliyetinide alvemiş oğluna ne babalar var
arkadaş. akşam hava karardı motorda tamir oldu. baba dedi bi tur atıp gelsem. babası
yook dedi yarın binersin. o çocuk nasıl sabah etti nasıl bi heyecan yaşadı hissedebiliyom
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
[QUOTE=rsavkli;1487157]bugün sabah yanıma geldi o motorun sahibi abi...
bindim denedim güzel motor...
Allah kazasız belasız bindirsin hepimizi.
sanırım karbüratör tıkalı imiş, bana öyle dedi.
abiye dedim, artık gezilere seni de çağırırız diye. ihtiyarladık falan dedi.
neyse siyah city güzelmiş hakkaten biraz debriyaj ayarsızlığı var ve frenlere de bakılacak ayarlanacak galiba.
o abinin de babası motorcu yav o yüzdendir.
babası bmw ye biniyormuş zamanında düşün artık.
kendisi de gençliğinde bmw kullanmış.
███████ 4
ybr nin her modeli güzel......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Arkadaslar city'i yuvarlak far'a cevircem orjinal yuvarlak far sinyaller ve far baglanti demirini takas etmek istiyen olursa benimle irtibat kurusn lutfen.
alisemerci cam guzel gorunuyor ve uygun fiyatli firma bilgilerini bana da aktarirsan sevinirim.
taglis 405 ve 406'ya ek bir iki sorum var cevaplarsan sevinirim,
"Yenisini gorunce 250/12 taksit aldim demissin" eskisinin model numarasini hatirliyor musun? Bi de yeninin eskiye gore avantaji nedir?
Boyun kac ve bu camla ruzgar nerene geliyor? Kaski asiyor mu?
telefonu özel mesajla gönderdim.
boyum 174 cm
camı bugün taktım ve çok hoş. rüzgar artık yüzümde hissediyorum sadece göğsüme çarpmıyor.
yarın fotoğraflarını koyarım siteye.
elbette her modeli güzel ama baktım benimki (2005) city den daha güzel göründü gözüme yav kirpinin yavrusu gibi
███████ 4
Dostum , sanırım eski modelden ikinci el bulursun. Kodları aynı KA660. Arabaların modelinde olduğu gibi , modeli ilerler ama adı aynı. Farkı ; hava kanalları ilave edilmiş olmasıdır. Alisemerci dostumuzun almış olduğu cam , eski modelin kopyasıdır. Yenisi kalıpta üretildiği için kopya edilemiyor.
Boyum 1.73 ve alisemerci dostumuzun dediği gibi göz hizasında falan hissediyorsun rüzgarı. Bu durum biraz da montaj açısına bağlı.
Müsait bir zamanda foto eklemeye çalışırım.
Saygılar.
Kartallar yalnız uçar...
mesala benim motorda bana zzr 1400 gibi geliyor..... alisemerci dediğin gibi kiprinin yavrusu meselesi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
taglis ve alisemerci verdiginiz bilgiler icin tesekkurler. Ikinizde camlarinizi gulegule kullanin resimleri de bekliyoruz.
@alisemerci
En yakın zamanda siperlikle motorun bir boy bir portre,profilden ve yandan fotolarını bekliyoruz
yazdıgım msj bulamıyom okadar muhabbet olmuşki
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
ybr ye akropovic egzos taktım bayağıda memnunum....
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
Şu an bu konu içerisinde 181 kullanıcı var. (0 üye ve 181 misafir)