selamlar arkadaşlar nasılsınız...............
selamlar arkadaşlar nasılsınız...............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben de geleceğim büyük ihtimal ama maltepe köprüsü üstünde buluşmamız zor yav.
minibüs tutup geleceğiz o yüzden diğerlerine dönün maltepe köprüsüne ybr tayfasına gidiyoruz diyemem.
salonda görüşürüz gali
███████ 4
Arkadaşlar Motoruma Xenon Taktım Süper Oldu İşde Resmi Ve Vidyosu
Biraz amatörce oldu ama idare edin
http://video.google.com/videoplay?do...18079885377717
Montajı Nasıl Diye Merak Ediyorsanız Kıcadan anlatayım :
1 Ön Farının İcindeki Eski Işıgı Sök
2 Xenonun Ampülün Kapagı var onu söküyorsun bazı arkadaşlar xenonu kapagını ile birlikte sanıyorlar
3 Ön Ampülün Duyunu Üst Kısmını xenonun amülünü otutduruyoruz güzelcene yerleştiriyosunuz
4 xenonun balansını ön farın arka kısmında dirdörkgen demir var oraya bi iyicene sıkıştırın
4 balansdan gelen kırmızı kabloyu yani + yı duya bağlı yeşik kabloyu birleştiriyoruz
5 balansdan gelen siyah kabloyu yani - yı duya bağlı olan siyah kabloyu birleştiriyoruz
Bu arada xenonlar çeşiti cok fazla h1,h2,h3 gibi gidiyor sizin motorlara uygun h4 ben yanlış aldım h7 sırf tek devre yanı kısa uzun yok cok memlunum
Xenoun markası kamasonic h7 8000 k biraz karışık oldu ama anlayan anlar
@Gökhan
hayırlı olsun
bi ara yanıp sönüyordu nedenmiş sorunu neymiş acaba
xenon u kaça aldın bide mercek falan gerekiyomu
90 tl dediler ama ben para vermdim o başka
keşke çarpmasaydı ama 2 kere çarptı cok kötü bişey 12 volt karışım akım bişi olmuyorda balansdan ampüle giderken duy bölümüne sıgması icin kesmiştim bantlamadım elim değdi aya bi salladı de ölmedim allaha şükür
arkadaşlar nasipse yarin motora sisleri takıp resmini atacagız.. bu gün düğmesini montajladım yarin geliyor sisler....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Motorum Bu gün Yıkandi 2Ay aradan sonra yagmur suyu hariç su gördü önce ince bi köpük ben inanmiyorum köpük olduguna ama
amcam sagolsun iç dış yıkama yapiyor ben sadece dış istemiştim
Sonra Hortumla cebelleşti ve galip geldi
Sabunlama Olayindan ;Sonra yaklaşik 2 dk bekledik
Veeeeeeeeee Tazzikli Su Dayimin aylardir bekledigi An
Her yerini iyice yıkadı amcam
yıkamadan yeni çiktik ve kurulanma zamani hazir güneşte varken
;
Ve son halini aldi dayıcım
SOONNN
Bir kaç ay sonra Tekrar görüşmek üzere
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bide ben cila attım mı bebek gibi oluo siyah yaw
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 148 kullanıcı var. (0 üye ve 148 misafir)