Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Mart 2009, 23:05
gökhan32 adlı üyeden alıntı
ohh ne güzel gezin bakalım fuarda
gökhan sende gel misafirimiz ol....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
17 Mart 2009, 23:06
çok isterim ama bu ara durumlar iyi diyil seneye inş
-
17 Mart 2009, 23:11
gökhan32 adlı üyeden alıntı
çok isterim ama bu ara durumlar iyi diyil seneye inş
gelirsen kapımız açık......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Mart 2009, 23:13
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
17 Mart 2009, 23:14
arkadaşlar, içinizden biri bana supap ayarını hatasız yapacak ve güvenilir bir usta tavsiyesi verebilir mi? hafiften vuruyor benim motor. yakıt tüketimi de yükseldi iyice. servis/usta bulmak kolay ama sizin güvendiginiz bildiginiz bir yer olsun istiyorum. illa ki yamaha servisi olması gerekmiyor. işinin ehli usta olsun yeter. bu supap ayarı ince iş bildiginiz uzere.
bir dakika fuar gezisinin detayları nerede_? biletler ne kadar? pazarsa ben de gelirim yahu.
-
17 Mart 2009, 23:19
avare rulman adlı üyeden alıntı
arkadaşlar, içinizden biri bana supap ayarını hatasız yapacak ve güvenilir bir usta tavsiyesi verebilir mi? hafiften vuruyor benim motor. yakıt tüketimi de yükseldi iyice. servis/usta bulmak kolay ama sizin güvendiginiz bildiginiz bir yer olsun istiyorum. illa ki yamaha servisi olması gerekmiyor. işinin ehli usta olsun yeter. bu supap ayarı ince iş bildiginiz uzere.
bir dakika fuar gezisinin detayları nerede_? biletler ne kadar? pazarsa ben de gelirim yahu.
kendime kendimden başka usta tavsiye etmem.....
-
17 Mart 2009, 23:21
-
17 Mart 2009, 23:22
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
kendime kendimden başka usta tavsiye etmem.....
dogru soyluyorsun da benim boyumu aşıyor bu iş.
-
17 Mart 2009, 23:26
sedat_57 adlı üyeden alıntı
ortak katılıyorum..sisler çok yakıştı...cumartesi montajlıyayımda olay bitsin.....
-
17 Mart 2009, 23:29
sedat_57 adlı üyeden alıntı
aslında şahane olur, ramço gibi ustayı nerden bulacagız. cumartesi bir ogle yemegi yer muhabbet ederiz. fakat emrivaki yapmayayım adamın işi vardır gücü vardır. herkez ben gibi aylak ogrenci degil.
-
17 Mart 2009, 23:38
aslında şahane olur, ramço gibi ustayı nerden bulacagız. cumartesi bir ogle yemegi yer muhabbet ederiz. fakat emrivaki yapmayayım adamın işi vardır gücü vardır. herkez ben gibi aylak ogrenci degil.
ortak yapabilirmisin sentil varmi ayarlamak için yoksa hırdavatcidan temin ederiz
motorun kaç bin kmde avare
-
17 Mart 2009, 23:43
12 000 de 2008 model sedat. bazıları km yi duyunca erken diyor fakat sesinde bir miktar degisiklik var gibi geliyor bana. bir kurye arkadaş da cok hafif vuruyor dedi. ses degisikligi de işin içine girince gönlüm rahat etmedi işte.
-
18 Mart 2009, 05:12
Fotograf yükleyen bazı arkadaşlardan küçük bir ricam var;
Fotoları yüklerken, lütfen zahmet edip küçültmeyin, makinanızdan çıktığı gibi gönderin ki, sayfalar açılırken kasılsın, sayfa düzeni bozulsun, yazıları okumak ve fotolarınızı görmek eziyete dönüşsün.
Zaten neredeyse hepimiz körüz, büyük fotograf olmayınca göremiyoruz.
Lütfen uyarımı dikkate alın.
Bir sayfa görebilmek için bazen 2,5 dakika kadar bekleyelim. Beklerken kahve yapıp, tuvalete falan gidip gelebilelim.
İnanın çok zevkli oluyor böylesi.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
18 Mart 2009, 05:18
Gültekin adlı üyeden alıntı
Fotograf yükleyen bazı arkadaşlardan küçük bir ricam var;
Fotoları yüklerken, lütfen zahmet edip küçültmeyin, makinanızdan çıktığı gibi gönderin ki, sayfalar açılırken kasılsın, sayfa düzeni bozulsun, yazıları okumak ve fotolarınızı görmek eziyete dönüşsün.
Zaten neredeyse hepimiz körüz, büyük fotograf olmayınca göremiyoruz.
Lütfen uyarımı dikkate alın.
Bir sayfa görebilmek için bazen 2,5 dakika kadar bekleyelim. Beklerken kahve yapıp, tuvalete falan gidip gelebilelim.
İnanın çok zevkli oluyor böylesi.
hahahaha gültekin abi gece gece güldürdün beni baya bi
allahta seni güldürsün bol bol
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
18 Mart 2009, 13:58
Ybr city sıfır alırken (ya da diğer ybr lere) koruma demiri takdırma (demir + işçilik vs) ne kadar malolur arkadaşlar ? Ya da satış vesilesi ile bedava yapan bayiler oluyor mu ? Yanıt bekliyorum. Tşk ler....
-
18 Mart 2009, 14:27
enderkaptan adlı üyeden alıntı
Ybr city sıfır alırken (ya da diğer ybr lere) koruma demiri takdırma (demir + işçilik vs) ne kadar malolur arkadaşlar ? Ya da satış vesilesi ile bedava yapan bayiler oluyor mu ? Yanıt bekliyorum. Tşk ler....
parlak olanlardan ben taktırdım 25 liraya bitti.
-
18 Mart 2009, 18:02
Verdiğin bilgi için sağol ali semerci arkadaş, tahminimden daha ucuzmuş
-
18 Mart 2009, 18:29
enderkaptan adlı üyeden alıntı
Verdiğin bilgi için sağol ali semerci arkadaş, tahminimden daha ucuzmuş
yalnız fiyat biraz oynamış olabilir.
işçilik falan tanıdık tamirci ve indirimle 25 oldu bana.
belki siz de en çok 30-40 arası olur yani bilmiyorum birazcık değişebilir.
kolay gelsin.
-
18 Mart 2009, 18:58
ben daha alalı 2 hafta oldu. 35e taktı adam ama motorla beraber alınca. bi yerden alıp başka yere taktırmaya gidersen o biraz daha pahalı olur.
-
18 Mart 2009, 20:05
Yanıt veren arkadaşlara teşekkürler, 25-40 arası oynayan bir fiyat var anlaşılan, bakalım, biraz pazarlık yaparız artık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 106 kullanıcı var. (0 üye ve 106 misafir)
Bu Konudaki Etiketler