Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Haziran 2006, 10:51
motorum bgn 700km sine girdi bu sabah şehre gelirken arka frenden feci bi şekilde sürtünme sesi geldi zaten vıyk vıyk cınlıyodu servis sozde 1000km bakımında zımparalayacak ses gitcek derken birde bugun bu cıktı arka fren sanki betona sürtüyo hafif zorlayınca nedenini bilen varmı ben mi fazla güç kullanıyorum acaba yada cok sık arka fren kullanmaktan bişiler mi oldu yardımlarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
23 Haziran 2006, 11:01
hedowich adlı üyeden alıntı
motorum bgn 700km sine girdi bu sabah şehre gelirken arka frenden feci bi şekilde sürtünme sesi geldi zaten vıyk vıyk cınlıyodu servis sozde 1000km bakımında zımparalayacak ses gitcek derken birde bugun bu cıktı arka fren sanki betona sürtüyo hafif zorlayınca nedenini bilen varmı ben mi fazla güç kullanıyorum acaba yada cok sık arka fren kullanmaktan bişiler mi oldu yardımlarınızı bekliyorum
arkadaş benm arka fren de wıynnklıoo..ama şimdi1020 km deyim biraz azaldı gibi o arka fren diskini güzelce yıka dediler..biriken toz kirden veya boya kırıntısından olabilrmiş.olmassa zımpalananır orası dediler..ama sadece vıynnklıo benm fren oda giderek azalıo sanırm 1500 km yi geçene kadar geçmesse tekrar gidip göstereceğim..
-
23 Haziran 2006, 11:07
emocum walla ben motoru aldığım ilk dakikadan beri ötüyo benim arka fren azalmayada pek niyeti yok gibi servise gidiyoz 1000de 1000de hay 1000ninize sizin kafam patladı sesten,birde bugunki garip sürtünme sesi kafayı yedim valla resmen duvara sürtermiş gibi ses geliyor
-
23 Haziran 2006, 11:09
EMO adlı üyeden alıntı
arkadaş benm arka fren de wıynnklıoo..ama şimdi1020 km deyim biraz azaldı gibi o arka fren diskini güzelce yıka dediler..biriken toz kirden veya boya kırıntısından olabilrmiş.olmassa zımpalananır orası dediler..ama sadece vıynnklıo benm fren oda giderek azalıo sanırm 1500 km yi geçene kadar geçmesse tekrar gidip göstereceğim..
arakadaşlar bendede var ama sanırım normal havalarda kampananın içine toz giriyor biree motoru yıkar iken su giriyor..Ben motoru takip ettim hemen her yıkamadan sonraki (tabiki kuruduktan sonra) 1-2 devam ediyor.. Arka kampanayı açtırmadım açtırmıcamda bu ustalarla motor oldugundan daha kötü oluyor.. Varsın vıyk'leyerek gitsin motor.. ben razıyım..
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
-
23 Haziran 2006, 11:34
Emo servis olarak kime gidiyorsun gürel e mi adalıyamı bu arada kafalıklar gelmiş galiba ben bu gün alıcam sen aldınmı
-
24 Haziran 2006, 13:49
-
25 Haziran 2006, 02:16
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arka frenden ses gelmemesi için..Bulunduğunuz yerde feren balataları çakan bi yer varsa ..sökün ve o balataların yerine yumuşak balata çaktırın..ses yapmasının tek sebebi..balatanın sert olmasıdır..Benim makina 2004 model ....balatalar çok mükemmel bu güne kadar hiç ses duymadım.ve mükemmel fren tutuyor....
-
25 Haziran 2006, 23:02
Çok öncelerde aldığım ama saçma bir nedenden ötürü bir türlü takamadığım ön camımı bugün taktım
işte böyle birşey odu....Daha test sürüşü yapmadım, rüzgara etkisini yarın görücem...
-
26 Haziran 2006, 00:10
rüzgar etkisini normal binişte çok farkedemezsin.ancak başını kafa granaja hizalarsan etki eder.
@ bi yan ayaklık taktırsan daha çok rahat edersin
-
26 Haziran 2006, 00:37
Sonix, 15000km'dir walla yan ayaklığın eksikliğini hiç hissetmedim...
Rüzgara etkisi içinse zaten büyük umutlarm yok, göğsüme gelen rüzgarı azaltsa bana yeter şimdilik...
-
26 Haziran 2006, 10:26
Merhaba arkadaşlar,
Motoru satmaktan vazgeçtim. Yazın tadını iyice çıkarayım diye düşündüm. Bir de şu link bayağı etkili oldu http://www.tavooo.com/index-eng.htm . Adam YBR ile dünyayı dolaşıyor. 50000 km yapmış en son. Sayfayı çok güzel hazırlamışlar. Bir çok teknik veriyi, her malzeme değiştirişini not almış. Yalnız Meksika'da bir hatun takılmış peşine başka bir YBR ile, sonra haberler kesilmiş
-
26 Haziran 2006, 10:39
O arkadaşlar şu sıralar ispanyada sanırım, yollarının üzerinde Türkiye de var...
-
26 Haziran 2006, 12:25
sonunda aldım ve zevkle biniyorum. bi kaç haftadır tanışma topic inde vakit geçirdikten sonra artık kendi topic ime geldim hepinize selamlar.Baştan sona okudum katkılarınız ve bilgileriniz için çok teşekkürler.Şu an 650 km.deyim ilk bakımı tamam.Başlangıçta bazı hatalarım vardı fakat şimdi herşey halloldu.Tanışma topic inde nerdeyse vazgeçecekken,engelleyici ve gayret verici arkadaşların sayesinde ybr nin vazgeçilmeyecek bi makine olduğunu farkettim.İlgilenen arkadaşlara tek bir sorum olacak;benim motor benzin kokuyor sebebini henüz araştıramadım ama önbilgi baabından yardımcı olursanız sevinirim
-
26 Haziran 2006, 13:41
Düşük devirde sürmek neden olabilir !
hayati adlı üyeden alıntı
sonunda aldım ve zevkle biniyorum.
bi kaç haftadır tanışma topic inde vakit geçirdikten sonra artık kendi topic ime geldim hepinize selamlar.Baştan sona okudum katkılarınız ve bilgileriniz için çok teşekkürler.Şu an 650 km.deyim ilk bakımı tamam.Başlangıçta bazı hatalarım vardı fakat şimdi herşey halloldu.Tanışma topic inde nerdeyse vazgeçecekken,engelleyici ve gayret verici arkadaşların sayesinde
ybr nin vazgeçilmeyecek bi makine olduğunu farkettim.İlgilenen arkadaşlara tek bir sorum olacak;benim motor benzin kokuyor sebebini henüz araştıramadım ama önbilgi baabından yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler.
Bende 125 Zn var aynı şeyden şikayetciydim sordum soruşturdum düşük devirde çalıştırmaktan oluyormuş. Motorlarımız tamamen bambaşka ama problemimiz ortak olabilir.
Bu arada rekrar hayırlı olsun. Bakalım sonbahar gibi bende YBR düşünmüyor değilim. Kısmet işte. O yüzden bu başlığıda takibe aldım.
-
26 Haziran 2006, 21:01
-
26 Haziran 2006, 21:24
-
26 Haziran 2006, 21:32
Şimdi tembellik hakkımı kullansam ve YBR 125 kullanıcısı olarak ne gibi sorunlarınız var onu sormam ayıp mı olur? 55 sayfa var oku oku bitmez.
Benim şu anki motorumla en büyük problemim rüzgarda kuş misali uçuşa geçiyoruz. Yazın böyle olunca kışın nasıl binecem Allah bilir. Sonbahara doğru bir tanede YBR alsam kış için diyorum. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
-
27 Haziran 2006, 00:43
arkadaslar ben de aranıza transfer olmak uzere olan bır mondıal 151rs kullanıcısıyım. sımdı sıze akıl danısmak sıtıyorum. Su an dedıgım gıbı 2006 model 3000 km de trafıde cıkalı 3 ay olmus bir 151 rs kullanıcısıyım. ama degıstırmek ıstıyorum cunku kalıtesıne guvenmıyorum gerce bana bır sorun cıkarmadı ama heran cıkaracakmıs gıbı gelıyor gerek çin olusu gerek takıpcısı oldugum buranın cın mallarına kotu bakısı. Sözun özu calıstıgım kurumda 2004 YBR 125 I OLAN DAHA 5000 kmde bır abım var motorunu sanırım 2300 cıvarına alacagım sız olaya ne dersınız 2006 motorda ınip daha pahalı olan 2004 bır motora bınmek akıllıcamı. yanı ne bılıyım bu aletlede aramda duygusal bag olustu. ilk motorum olması fılan o konuda. ybr yı tavsıye edermısınız sızler . lutfen bana bır akıl verın dostlarım. saygılarla
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
27 Haziran 2006, 02:50
EMO mümkünse fiyat ve ölçü hakkında bilgi verirmisin lütfen.
murat hayırlı olsun. ben almayayım ama
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
27 Haziran 2006, 09:57
arkadaşlar bir ölçüm vereyim motoru alalı tam 1 ay oldu aldığımdan beri 106 milyonluk benzin aldım 0-1300 km yol oldu yani rodajda 106 YTL lik benzinle 1300 km yaptım her halde bundan sonra daha az mı yakar bilmiyom ama bu halinle bile yeter ayrıca yedek depo ilede 85 km gittim bu bana biraz az geldi ama böyle kolay gelsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler